Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*
Raspunsuri - Pagina 11
iuliapapusa spune:
Monikus esti o scumpa tare.Cum sa ma supar pe voi.Eu am avut moment cand nici numele nu-l mai stiam.Cat despre poze pun sa ma vedeti coafata dar motul lu' Stefi ciuciu ca nu are.E mai cheluta
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Monikus esti o scumpa tare.Cum sa ma supar pe voi.Eu am avut moment cand nici numele nu-l mai stiam.Cat despre poze pun sa ma vedeti coafata dar motul lu' Stefi ciuciu ca nu are.E mai cheluta de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta "Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster "Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca." |
Lasa mai ca are timp sa creasca.
Pupici tuturor si noapte buna ca acusi imi da Rares trezirea.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
laura78nico spune:
Iulia LA muti ani asta pana nu se face 12 noaptea!si un brat de
Fetelor buna in primul rand...glumeam eu ieri ca intram in carantina azi a foat rapus si sotul de raceala si pt ca are sinuzita e si el pe antibiotic.
In rest suntem binisor.Acum am culcat puii si mai recuperez si eu cate ceva.
si noapte buna sa doresc si un week-end pe masura!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Ioana mersi mult. ce mai faceti?V-au dat caninii? Noua doar cei de sus si acum ne stresam cu cei de jos de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta "Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster "Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca." |
canini? waw... canini! mai avem incisivii laterali superiori si inferiori pana la canini
va
baietii mei sunt in parc de pe la 10 jumate. ce liniste... ce ordine... nu sunt masinute pe jos, pe sus, pe masa, pe sub masa, pe scaun, pe sub scaun etc
cred ca tati o sa-si faca obicei din a merge cu baiatul in parc dimineata. imi prinde bine o ora de liniste
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui monikus Vad ca azi Rares e tare generos, in ciuda faptului ca nu merge televiziunea prin cablu, si ma lasa sa mai scriu cate un pic. Laura, Criss si voua. Danuta cum ati scos-o la capat cu kk? Noi suntem varza. Facem de 2 ori pe zi normal si de 3 mai mult zeama. Cred ca ma duc sa-i cumpar Debridat. Uof, trebuia sa apara altceva la orizont, Doamne fereste sa nu ne plictisit de atat bine. Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009) Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. |
Monikus, scuze pt. ca-ti raspund asa tarziu.
Nu, nu am scos-o la capat, motic pt care de azi ii dau debridat. Am tot ezitat dar mi-e teama sa nu aiba totusi si un dezechilibru stomacal. Plus ca la 3-4 noaptea de o sapt. se trezeste si se foieste, se ridica, da parturi, circ care tine minim o ora. Sper ca Debridatul sa ii regleze stomacul,
Ieri am fost si am cumparat covor nou pt. sufragerie si inca un corp micut, ambele de la Kika. Sunt f incantata de noile achizitii. Covorul vechi era ok dar facand schimbari in sufragerie, nu se mai potrivea la culoare absolut deloc.
Danuta1979 spune:
La multi ani Iulia!!!! Sanatate, bunastare, noroc si intelegere in familie!!! Pupici!
PS: Mamaaa ce tanara esti...
laura78nico spune:
Ce liniste!
Pe unde sunteti? Sigur pe afara! Vreau si eu!
Noi inca consemnati la domiciliu, dar suntem mult mai bine.Doctora ne-a spus sa nu o ducem pe Ramona maine la gradi asa ca mai are o zi de vacanta
Monikus ce faceti mami?
Danuta si Mihai a avut trei zile in care a facut kk mai moale si mai des.Eu i-am scos sucul de fructe, i-am dat numai banana si ceai de menta intre mese.Si i-am scos si cartoful din ciorbita.Doc zicea sa-i dau mai mult morcov fiert.Sper sa te ajute!
Mai sunt un pic prin zona.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
iuliapapusa spune:
Buna domnitelor.
Vorba Laurai ca musculitele afara cum ati vazut o raza de soare.Pai se poate?
Dana multumesc de compliment.Ce mandra ma simt
Monikus si luta mea face de vre-o 5 ori pe zi kakuta dar normal.Adica nici tare nici moale.
Ioana vin vremea si caninilor, fi fara grija
Lali pe unde-mi umbli?Cum te mai simti?
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
iuliapapusa spune:
Fetili as vrea si eu adresa si parola de la mail-ul comun.Dau un suc si
poze luta
laura78nico spune:
Iulia ai pm cu parola