Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*
Raspunsuri - Pagina 12
iuliapapusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Iulia ai pm cu parola Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Merci mult
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
iuliapapusa spune:
Fetilor tot nu va adunarati pe la casele voastre?Tzt, tzt, tzt.Ce debandare, ce haos!!!
Ia mai pezentari-va si pe la datorii.Ce-i asta?
Va rog, recomandati-mi sau daca aveti trimiteti-mi si mie pe messun program bun de facut colaje si modificat poze cu rame si etc.Am incercat eu cateva de pe net si nu sunt bune deloc.Eu incercai photoshine, wondershine si inca unu pe care nu mi-l amintesc.Sugestii, ceva?
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
madyrizi spune:
am aparut!
am avut cateva zile zbuciumate. azi l-am sarbatorit pe baiatul meu cel mare la mac. distractie si fericire la maxim!!! a primit cadouri multe si e tare fericit. ii mai pregatesc o surpriza marti, de ziua lui. ii mai fac o data ziua, cu tort si sampanie, impreuna cu familia. lui nu i-am spus pt. ca stie ca avem mult de cheltuit cu operatia sotului si asa ca nu stie nik.
iulia, cu scuzele de rigoare, abia acum iti spun La multi ani!La multi ani! La multi ani! multe bucurii, fericire si iubire.
o sa editez sa va pun link la un filmulet de la ziua lui alex. se vede urat, dar se vede. fiimiu e ala micu' cu tortu'n fata. da' sa stiti ca avea scaunul mai mic, cica era un tron .
Edit: http://www.onetruemedia.com/shared?p=d540b8a7be78347b53dc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
laura78nico spune:
Mady sa-ti traiasca! Asteptam 8 sa-i spun La multi ani! Cred ca a fost frumos.Ramona a fost in noiembrie la o astfel de petrecere si era tare incantata(evident ea era cea mai mica).Si multa bafta de maine la scoala!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
I am back ...
M-am intors pe la casa mea,imi ajunge atata peregrinaj ,sper ca v-a fost dor de mine ,daca nu,sa stiti ca mie mi-a fost de voi !
Iulia la multi ani iubita,sa fii iubita si fericita ! Maai,dar tu esti mezina de pe aici,nu-i assa? Esti mai tanara si ca mine,si eu credeam ca eu is pustoaica .
La multi ani puiut de Madyrizi, sa cresti mare si frumos,norocos esti deja cu asa mamica !
Revin dimineata la cafea,acum imi e somn .
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
laura78nico spune:
Va urez o saptamana excelenta. Ma duc sa culc doi copii neastamparati ,iar sunt singura noaptea asta. Mady stii cum e
si noapte buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete I am back ... M-am intors pe la casa mea,imi ajunge atata peregrinaj ,sper ca v-a fost dor de mine ,daca nu,sa stiti ca mie mi-a fost de voi ! Iulia la multi ani iubita,sa fii iubita si fericita ! Maai,dar tu esti mezina de pe aici,nu-i assa? Esti mai tanara si ca mine,si eu credeam ca eu is pustoaica . La multi ani puiut de Madyrizi, sa cresti mare si frumos,norocos esti deja cu asa mamica ! Revin dimineata la cafea,acum imi e somn . Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
eu vreau cafea de la tine maine dim !
Bine ai venit acasa!
blue_night spune:
Buna dimineata,
Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.
Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii
Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
iuliapapusa spune:
Ce fac fetelE?S-au trezit?
Mady multumesc de urari.Aceleasi si pentru puiul tau scump.Foarte frumoasa petrecerea din video.
Laly nu stiam ca sunt mezina.Merci de urari si compliment.Cum te mai simti?
Las eu ceai capucine si cafelute ca ati absentat si in dimineata asta
poze luta
Lali_mete spune:
'Neatza!! E tarziu pentru inca o cafelutza ?
Iulia ,imi e mai bine,multumesc de intrebare .
Laura ,bine v-am gasit pe toate ,sper ca au adormit repede aseara copilasii neastamparati .
Va pup,acum merg la bucatarie sa mananc cu PAul.
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii