Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata
Lai, incep cu tine:) Ma bucur mult ca te siti mai bine dar nu te-am uitat cu ecograful si dotorul ginecolog, plus ca ar trebui sa faci analizele e sange pt. primul trimestru. Deci ginecolog, ecograf si dr. de familie pt. trimitere la analize. Serios acum, trebuie, si asta cat de curand.

Ioana, azi de dimineata i-am dat alexandrei branzica de casa amestecata cu putin iaurt si cu seminte de inimuiate o ora in prealabil.
Le-am luat de la DM.
I le-am dar inmuiate dar fara sa le trec prin rasnita. Nu le-a prea remarcat. I-am dat cam 2 linguri.Tu cat ii dai si ii dai zilnic? Tot sa inmuiate? Am citit pe net ca ar fi putin toxice neinmuiate si ca se arunca apa dupa inia o pauzare o ora . M-am descurct cat de cat pt. prima data?

Azi fac si cus cus cu pui caci am luat si din asta de la DM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Danutza nu ii dau mereu. cand si cand. numai ca asa, intregi, nu se digera! trebuie, intr-adevar, inmuiate in apa cam o ora.

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Hola!

Azi am iesit si noi pt o jumatate de ora. A fost bine venita!.Ramona este bine, de maine mergem la gradi.
Mihai inca mai are tratament, dar mi-a zis doc ca putem iesi cate un pic pe afara.

Lali Mihaita a adormit un pic mai greu, iar Ramona la desene am luat-o adormita

ma duc sa pregatesc pranzul!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Vai, cand o au pe LAURA cum povesteste de amandoi copiii ai ca mi se face pofta sa mai fac s eu un bebe :)
CE FRUMOS!

Am fost si noi afra i-a placut f mult fetei pt. ca, fiind f cald afara, parcul e pin de copiii- poteniali parteneri de joaca sau imbranceli- dupa caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Lali ma bucur ca esti bine.Dar vorba Danei este musai sa te duci la doctor.

Si noi am fost afara de la 11 30 pana la 14.Cam batea vantul dar erau 15 grade.Foarte frumos.

Laura parca ma faci si pe mine sa ravnesc la bebe 2.Eu ziceam sa-l mai aman putin, sa nu-mi fie greu cu 2.Mai vedem, poate ii dam unda verde.
Pupilez puii mici

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster

"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Fetelor multumesc de aprecieri,dar va garantez ca fara socrii imi era mai greu. Ne este un pic greu pt ca Ramona il mai atinge pe Mihaita, iar el aproape ca numai pe ea o pupa. Va vine sa credeti?
Au si momente bune si sincera sa fiu vreau sa le pastrez numai pe acestea.Astept sa mai creasca sa ma inteleg cu ei mai bine

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Gata fetelor,m-am programat la ginecolog,maine seara,la 17.45 am programare ,la dr-ul care era de garda cand l-am nascut pe Paul. Eu as vrea sa nasc prin cezariana de data asta,si sa imi leg trompele,pentru ca anticonceptionale orale nu am voie sa mai inghit, iar de sterilet imi e cam teama,ca am in familie cazuri de suspecte de cancer de col uterin ,asa ca maine am mai multe de disutat cu dr-ul. Si in plus voiam pe cineva care sa fie la spitalul judetean,ca bani de clinica particulara nu am. Iar acum spitalul are si o aripa noua, am intrat intr-un salon de acolo si nu se compara cu ce era inainte. Nici in salonul in care am stat dupa nasterea lui Paul nu a fost rau, eram trei femei in camera,cu copilasii langa noi ,camera se aerisea bine, toalea si dusul erau doar pentru noi,nu pentru mai multe saloane, si nici vorba de geamurile sparte si gandacii despre care auzisem eu.

Deci maine seara control ginecologic,miercuri dimineata analize la sange si urina ,sau joi dimineata,in functie de dr de familie.

Va pupesc,merg sa ma rastesc la wc,ca nu stiu ce am si azi,ca vre-o 4-5 zile am varsat doar dimineata.

.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Ia sa vad, daca scriu eu un mesaj trecem de pagina 13?

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Nu a mers. Sa mai incercam o data. Poate de data asta merge. Sa asteptam cele 60 de secunde....

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

E clar. Forumul asta nu tine cu mine. Poate daca scriu si ceva serios o sa vrea. Sa incercam asa: Imi e tare somn.

Mergi la inceput