Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Nu a fost suficient de serios ce am scris.

Atunci hai sa spunem ca la mine nu a mai ajuns cafea de dimineata. Eu zic sa mai puneti una si maine ca poate prind si eu.

Le. A trebuit sa si modific la cat de somn imi e.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Acum ca am trecut si de pagina nr 13 pot sa ma duc si eu linistita la culcare ca m-a rupt Rares azi. Daca nu doarme nici la noapte nu mai raspund de mine.

Laura ma bucur ca aveti verde la iesit afara.

Iulia ai pus poze?

Lali abia astept sa vii cu vesti bune de la dr. Eu tare mi-as dori pt tine si o fetita.

Danuta noi inca nu am luat debridat ca parca s-a mai schimbat un pic treaba dar...sa vedem ce se intampla si maine.

Ioana sper ca nu ti-a murit iar calcu.

Mady super petrecere.

Abia astept ziua de maine ca avem de mancat prajituriiiiiiiiiiii. Yupyy macar virtual daca altfel nu se poate.

V-am pupat si fug la imbaiat cupilul si apoi la somn sper.

Sorry daca am uitat pe cineva dar oricum va pup "pi tati drajelor".

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Iti trimit cafea eu Monica ca de maine ne sculam devreme sa mergem la gradi.
Sincer abia astept sa vad daca mai plange dimineata ca na a trecut o saptamana.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

nuuuu, n-a murit am iesit afara mai mult decat de obicei zilele astea si de asta nu am mai fost asa de activa.

vine, vine priiimaaavaaraaaaaa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata!

Va poftesc la o fierbnte asa, ca de trezire:)

Monica, eu ii dau Debridat de o zi. Vad ca n-a mai facut deloc caca si parca a dormit mai bine putin. Dar oricum, mai e de lucru...Asteptam cu interes sa vede ce se intampla. Ii mai dau 1-2 zile Debridat dupa care ma opresc.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza.
Moni_iulia a trimis un mesaj pe mailul comun,si ar fi bine sa intrati si voi sa il cititi. Raisa ,Trandafirasul Katerynei are nevoie de noi. Fiecare banut poate face diferenta intre un copil bolnav si unul sanatos.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Buna dimineatza.
Moni_iulia a trimis un mesaj pe mailul comun,si ar fi bine sa intrati si voi sa il cititi. Raisa ,Trandafirasul Katerynei are nevoie de noi. Fiecare banut poate face diferenta intre un copil bolnav si unul sanatos.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Buna Lali

Sper ca te simti mai bine. Da-mi si mie pe PM adresa de mail si parola, te rog.

Si asteptam diseara vesti despre doctor. Diseara merg si eu, dar la Medicver la dermatolog sa verific o iritatie de piele si niste alunite.

Pupici

Mergi la inceput

Buna dimineata,

La multi ani Alex Costin de Mady si Danangie!

Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de familiile voastre.

Ma duc sa vad mailul comun si apoi mergem afara ca e tare soare. Sper sa mai vb dupa.

O zi minunata tuturor.

Mergi la inceput

La multi ani Alex Costin si Mattia Gabriel!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

La multi ani baietel frumos de Mady!!!!

Eu am primit un PM de la moni_iulia. Razvan poate redirectiona 2% de la el. o sa trimit si cunoscutilor poate mai reusesc sa obtin si alte declaratii

Lali de-abia astept vesti de la control sa fie cu codite, da?????

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput