Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*
Raspunsuri - Pagina 8
madyrizi spune:
foarte bine, ioana, e baiat mare. mihaita nu mai papa de mult pasat. ma incapatanez eu sa-i dau pasat cand e vorba de mar (stiu ca se inneaca la el). altfel le tai bucatele mici cu furculita. le savureaza asa.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Ioanna81 spune:
Mihaita are masele?
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii
madyrizi spune:
acum i-au iesit. de vreo 2 saptamani.
offf... am un rahat de stick pe post de net, ca netul prin cablu nu merge. si mai chinui cu porcaria asta de stick. se deschide forumul intr-o juma' de ora si salveaza intr-o ora.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Ioanna81 spune:
aaaaaaa, pai stai asa ca nu e asa Carol are patru dinti
Ioanna81 spune:
mai Lali, ce faci maica? esti bine?
laura78nico spune:
Buna fetele!
Oficial confirmat de doc si Mihaita este racit deci tratament cu antibiotic. In curand intram in carantina
Ioana eu ii dau lui Mihaita pe la 9.30 ori o felie de paine cuunt si cascaval ras, branzica cu mar, sau frcute cu biscuiti (astea mixate cu mixeul) ou ochi facut in apa, si foarte rar paine cu unt si miere. Dar noi avem aproape toti dintii (mai avem de iesit cele patru masele din spate)
Monikus esti o dulce!
Danuta azi si Mihaita a facut kk de 4 ori si un pic mai moa;e, dar nu are culoarea de care zici tu.
la toate!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
De dimineata eu ammai lenevit in pat iar mandra mea s-a dat jos din pat, mi-a zis " pa pa", a mers in sufragerie, a dat la o parte pungile cu dulciuri pana a ajuns la cutia cu biscuiti danezi si s-a intorsurcandu-se in pat (e f inalt patul, ma mir ca a reusit) avand in mana biscuitele si in cealalta canuta cu pai, s-a pus in fund si si-a luat micul dejun. CAND S-A TERMINAT APA S-A DAT JOS SI A tarat inapoi in pat bidonul cu apa al nstru de-l tinem sa bem noaptea apa (era un sfert plin) si mi-a dat canuta cu pai goala si bidonul si mi-a zis insistand "apa..apa". I-am umplus si si-a continuat stand in fund in pat langa mine rontaitul biscuitului si bautul apei. Deci singura si-a ales micul dejun si a papat. M-a lasat masca. (nici acum nu stiu cand o fi vazut ea ca de acolo iau din cand in cand un biscitei i-l dau- dar asta de 2 ori pe sapt-maxim).
Ce copii mari avem:)
Si cate mai face de ma uimeste.
Ma gandeam ca uite, pt. aceste lucruri chiar merita sa stam acasa sa crestem copiii in primii 2 ani, ca sa nu pierdem toate aceste momente minunate:) Daca eram la munca altcineva ar fi obsevat aceste momente, asta in cel mai bun caz, daca ar fi avut macar ochi sa observe progresele micutei mele.
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Buna fetele! Oficial confirmat de doc si Mihaita este racit deci tratament cu antibiotic. In curand intram in carantina Ioana eu ii dau lui Mihaita pe la 9.30 ori o felie de paine cuunt si cascaval ras, branzica cu mar, sau frcute cu biscuiti (astea mixate cu mixeul) ou ochi facut in apa, si foarte rar paine cu unt si miere. Dar noi avem aproape toti dintii (mai avem de iesit cele patru masele din spate) Monikus esti o dulce! Danuta azi si Mihaita a facut kk de 4 ori si un pic mai moa;e, dar nu are culoarea de care zici tu. la toate! Laura, dar de ce e nevoie de antibiotic daca e racit? Nu functioneaza clasicele antitermice? Multa sanatate lui Mihaita! Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Ioanna81 spune:
domnisoara Ioana ce fata mare ai, Danutza