Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*
Raspunsuri - Pagina 15
Danuta1979 spune:
Da, asa ma gandeam si eu. Nu stiu ce sa fac cu declaratia..o completeaza si apoi? Le strange cineva sau fiecare le duce la finante?
monikus spune:
Mai fetelor eu am trimis mailul la sot la munca si la mine la munca poate ca vor fi doritori. Mai mult nu stiu cum sa fac. Sa vb cu moni_iulia daca se pot face si donatii ca ar fi mai usor si banii ar ajunge mai rapid la ele.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
Ioanna81 spune:
citeam la topicul celalalt ca ar putea sa le stranga katteryna. declaratiile se pot trimite prin posta la adm fin de care apartine fiecare.
vreau si eu userul si parola de la mailul comun. mi-a zis moni ca a incarcat fisierele acolo. 
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Mai fetelor eu am trimis mailul la sot la munca si la mine la munca poate ca vor fi doritori. Mai mult nu stiu cum sa fac. Sa vb cu moni_iulia daca se pot face si donatii ca ar fi mai usor si banii ar ajunge mai rapid la ele. Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009) Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. |
din ce am citit dincolo, la fete, se pot face si donatii si tatal Raisei va mai deschide un cont la brd, parca
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
uite blog-ul facut de Raluk pentru Raisa. nu este terminat inca
http://pentru-raisa.blogspot.com/
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
monikus spune:
Ioana ai pm cu parola si mailul comun.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
Danuta1979 spune:
Monikus, si eu tot asa fac, sa vedem cine vrea de la job si de la sot de la job sa completeze. Mai incerc si pe facebook.
Sanse mai mari sa stranga toata suma ar avea darca ar merge la Acasa tv la povestiri adevarate...stiu ca acolo merg de regula cazurile de acest gen. Si Mada a fost acolo cred.
moni_iulia spune:
Buna!
Ma bucur sa vad ca va implicati si voi.
E f important sa strangem cat mai multe declaratii d-alea.Unele administratii financiare vor vrea si copii dupa fisele fiscale trebuie sunat inainte si intrebat(la sect 4 nu trebuie iar la sect 5 trebuie anexata copia ff).Daca se strang mai multe i le putem da Katterynaei sa le depuna pt ca nu trebuiesc depuse personal.Ele pot fi depuse pana la 15 mai. Se incalzeste si scoatem dovleceii la plmbare pana la servici unde ei vor sti sa convinga pe toata lumea ca si Raisa trebuie sa se poata zbengui ca ei.
Dupa cum zicea si Ioana in curand vom avea blog,cont la brd, nr pt sms-uri si pay pal. 
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
laura78nico spune:
Buna fetele!
La multi ani Alex Costin de mami Mady! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii!
La multi ani Danangie si nastere usoara!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Fetele am trimis si eu email-ul mai departe si sper sa o putem ajuta!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007