Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*
Raspunsuri - Pagina 16
iuliapapusa spune:
Buna seara si de la noi.
La multi ani Alex de Mady.Multa sanatate si fericire.
La multi ani Danangie fericire, sanatate tie si bebelusilor ca acum se pot numi 2.
fetelor dupa ce ca eram eu blue rau acum sunt si mai vraiste, dar ma voi organiza pentru pui mic Raisa.Voi lua formularul si-l voi xeroxa de sute de ori.Il voi da la magazine, centr comerciale, fabrici oriunde este flux.Am Nasa doctora si nasu sef contabil la o firma mare, asa ca le voi da si lor formulare.Si la mai mulye rude, prieteni unde pot sa convinga sa faca formularul sau donatii.
Multa sanate si curaj pui mic.
monikus nu am facut poze momentan>voi anunta promit

de luta
Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Lali, cum a fost la doctor? asteptam vesti bue si dimensiuni:) Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Cum fu la doctor? Degeaba... Era plecat la spital,nastea una din pacientele dumnealui si a fost chemat de urgenta,inainte sa ajung eu,si m-a reprogramat pentru joi seara. Na,nasterile naturale nu le programezi,nu
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)! si
8+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Ioanna81 spune:
Am trimis mail tuturor contactelor mele de pe yahoo, maine trimti la serviciu, va scrie siRazvan pe blog, o sa trimit mesaje si la ziare, televiziuni. scrisoarea o va scrie razvan. el are un condei deosebit si poate misca si pietrele. inainte de a o trimite v-o arat si voua si fetelor de la dovlecelul vesel
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
selen80 spune:
neatza!
iar suntem matinale rau de cateva zile...speram sa treaca ![]()
ultimele zile au fost cam pline....Ebru a avut pt prima data reactii la aparitia dintilor, cu febra mare, nopti nedormite, diaree si lipsa poftei de mancare (asa imi trebuie daca m-am laudat prea devreme
)...in w/e am fost la Tulcea, sa-l sarbatorim pe tata, si ne-a fost lovita masina in fata curtii
vinovata a si fugit, dr am avut noroc ca iesisera niste vecini cand au auzit bufnitura si au notat nr si au si vazut ca au oprit cateva case mai incolo.....ne-am dus peste ei, erau acolo la o petrecere, beti deja
in fine, ne-am inteles intr0un final si n-am mai implicat si politia, ne-au dat asigurarea lor...aventuri....
Ebru este tare maraici de la dintisori, asa ca ma solicita mai mult peste zi..noaptea trecuta a dormit mai bine si de ieri n-a mai avut nici febra, doar un scaun mai moale si nu prea mananca cum manca ea de obicei...

de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Ioanna81 spune:
neata 
hai mai selen ce aventuri! pffff... bine ca ati rezolvat.
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
madyrizi spune:
buna dimi!!!
multumim de urari si urez si eu LA MULTI ANI, DANANGIE!!!.
v-am citit pe diagonala
ca am avut o zi incarcata ieri. alex a fost foarte suprins de tort si sampanie si musafiri. nu se astepta, pentru ca l-am sarbatorit duminica, la mac d, cu colegii si prietenii lui
.
revin mai tarziu...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
monikus spune:
Buna,
Cineva intreba de un program de editat poze. Cred ca Iulia daca nu ma insel. Eu am gasit aici unul free: http://download.cnet.com/3001-2192_4-10720663.html?spi=d87f850907a4a05f30fe756f232edeb6
Selen sper sa scapati de dureri si sa iasa mai usor urmatorii dintisori.
Ma bucur ca Raisa are acum tot ce ii trebuie pt a fi ajutata. O
pt toate persoanele care ajuta asa cum pot.
Mady imi imaginez cat de emotionat trebebuie sa fi fost Alex. Asteptam poze.
Laura sper ca v-a placut afara dupa atata timp de stat in casa.
O zi minunata tuturor.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
Danuta1979 spune:
Salutare
Da, frumos afara:) Pacat ca iar se raceste...Vreau sa vina primavara!
Lali, o
pt. ca ai mers la doctor. asteptam vesti joi. Gust metalic am avut si eu in gura toata sarcina. Mai ia din cand in cand cate o bomboana, dar fara excese caci strici dintii.
Pupici