LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***
Raspunsuri - Pagina 10
Gianina34 spune:
mai tufata draga asta nimesti tu aproape blond?
nu ne mai jucam asa
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Anaan spune:
M-am suparat!!!! Ma duc sa-mi pun fleicile la gratar ( nu cele personale, da?!)...si revin!
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 dyana - ce mai face surioara + chestia mica si neagra? s-a rezolvat operatiunea alaptatul? pupacim mutzunelul care a revenit la sentimente mai bune |
pai ce sa faca.... ca la bebe mic... nopti nedormite, zile agitate...; maine se muta in sfarsit in bucuresti; abia astept sa vina sa smotocesc iepurasul in voie; cu alaptatul n-a avut absolut deloc succes, adica sasha a inceput sa refuze sa mai prinda sanul pur si simplu; stia ca se chinuie aiurea si nu iese laptele... asa ca l-a refuzat complet; ea se mulge acum doar ziua, ii da cam 3-4 mese cu laptele ei, restul e lapte praf; eu sunt convinsa ca n-as fi abandonat, dar ea a renuntat!!! este extrem de sensibila si sperioasa, si chiar ma uimeste, adica ea, dr neonatolog cu diploma-vorba aia, nu suporta sa stea singura cu copilul!!!!!! e disperata si daca ramane o ora singura cu el!!!! eu la 5 zile am ramas cu mutzu in brate, complet naiva si senina (probabil ca si asta a conta mult, ca eu stiam clar nevoile copilului din articolele cu AP... deci alte chestii complicate n-am stiut), toata ziua singurei, seara venea surioara 2/3 zile pe saptamana; cristi abia a pus mana pe copil vreo 4 luni!!!! plus ca noaptea odata nu s-a trezit cristi sa-l schimbe sau sa mai stea cu el; la ea e sotul toata noaptea pe baricade, il plimba, ii face lapticul, ziua e nonstop cineva la ea sa o ajute...... chiar nu o inteleg uneori. acum astept sa vina acasa si sa pot sa i-l iau eu pe gagalice la mine cate juma de zi sa bage ea somnic linistita la ea acasa; vreau sa iau un sling si sa mi-l tin legat de gat ca sa ma joc cu amandoi odata si sa o ajut cat de mult pot, macar pana-si intra-n ritm si se mai pune pe picioare; e inca extrem de anemica, fara pofta de mancare, a slabit ca naiba..... offf, trebuie sa o scot din starea in care e; eu sincer, abia astept sa-mi ajunga gagalicea in maini si sa-l rasfat cat de mult pot si sa-l iubesc pana-l lesin; si sa am si eu grija de ea asa cum a avut si ea de mine cand am avut nevoie; probabil ca sunt singura care o intelege asa sensibila cum e, si o iubesc la nebunie si daca trebuie sa ma mut la ea cu mutzu ziua, cu bona cu tot, o fac si pe asta!!!!
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
olishka spune:
citat din mesajul lui Anaan Iata linkul, e numai o poza, ca una nu o pot deschide nicicum http://picasaweb.google.com/104859916940779646097/Sibiu2123Ianuarie2010?authkey=Gv1sRgCPvL2_717cHIHg#5567179136267859298 |
Nu prea esti blonda, dar iti sta SUPER!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. bine-nteles ca eu citisem "oriunde mergem ne-o tragem" de am gogonat niste ochi pana-n monitor, inainte sa vad ca propozitia nu se terminase la emoticonul). |
era sa trezesc mutuniciul... si chiar te chemam sa-l culci la loc!!!
citat din mesajul lui Ilinca_M. Hai sa nu va mai tin in suspans: BAU BAU Astept niste pareri sinceroase. Fara mila, tufete, fara mila! sUNT REZISTENTA. |
vaaaaaaiiii, te adoooooooor!!!! mi se pare absolut superb cum iti sta, si nu vreau sa te mai vad blondaa!!!!
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Anaan spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cica "aproape blonda"...da, erau ceva "shuve" pe acolo...(asa ziceam cu bestfrenda mea in tineretze, ca "shuvitza"e diminutiv de la "shuva":))). Oricum eu acum astept NEAPARAT colectia cu poze de canal Pune-le cu parola, pe mail, cum vrei tu, dar pune-le (bine-nteles ca eu citisem "oriunde mergem ne-o tragem" de am gogonat niste ochi pana-n monitor, inainte sa vad ca propozitia nu se terminase la emoticonul). Hai sa nu va mai tin in suspans: BAU BAU Astept niste pareri sinceroase. Fara mila, tufete, fara mila! sUNT REZISTENTA. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Ilincule, eu te vad roscata, dar poate fi de la monitorul meu, care cam distorsioneaza culorile. Cert e ca mie imi place mai mult cum iti sta cu parul putin mai inchis la culoare!
Cat despre trasul ala, ma gandeam eu ca unele minti vor merge departe-departe...
Floric spune:
Apai...cu nuantele voastre...Nici Ana nu-i blonda dar nici Ilinca nu-i bruna. LA mine pe calc au aparut doua doambe, una mai doamba decat alta din care una e cognac si cealalta e roscata. Unde-i blonda (sau aproape blonda) si bruna...eu mai astept. Mai caut...
Acu pareri...mi-e roscatul nu mi-a placut niciodata...si am avut un shoc sa o vad pe Ilinca asa. O inteleg pe Sophilicaaaaaaa. In cat timp ia trecut ei sa stiu cam dupa cat cat sa revin iar la poze. Poate ma obisnuiesc si eu. Na, per total, iti da un alt aer...mai serios, de fimiie serioasa, cu copchil langa ea...dar eu tot blonda (la par, ma refer) te vreau...
Cognacul mi-a placut intotdeauna (si culoarea si bautura) deci votez pentru Ana.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Anaan spune:
No, daca si Floric te vede roscata, inseamna ca esti. Mie roscatul mi-a placut odinioara, am si fost roscata de altfel, dar mi se pare ca da un aer matur, vorba lui Floric. Eu te-as vedea un castaniu deschis, o culoare naturala, nu blond. Acum, cate capete, atatea pareri, important pana la urma e cum te simti tu cel mai bine.
Kea spune:
La multi ani, Luana! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
Ayla, nici n-am stiut ca ai inceput serviciul! Chiar ca ai facut o multime de schimbari in ultima vreme! Bravo!
Le-am vazut si pe Ana (aproape total neblonda) si pe Ilinca (nebruneta, ba chiar roscata). Ana, te prinde tare bine culoare! Ilinca, iti sta bine dupa parerea mea, dar blonda iti statea si mai bine. Daca totusi vrei sa schimbi blondul, incearca un blond roscat, cred ca totusi o culoare mai deschisa ti s-ar potrivi si mai bine.
A, ca tot sunt la Ilinca. De cand ai zis tu sa nu ma bucur ca nu vomit, ca o sa ajung si acolo, iaca am si ajuns. Tu intrebai de termometru parca, eu il folosesc pe cel de ureche.
Ieri v-am citit si a trebuit sa-l trimit pe barbatu-meu la magazin turcesc sa-mi ia varza murata. Si mi-am facut si salata orientala. Parca as tine disociatul si as fi la ziua de legume!
olishka spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cica "aproape blonda"...da, erau ceva "shuve" pe acolo...(asa ziceam cu bestfrenda mea in tineretze, ca "shuvitza"e diminutiv de la "shuva":))). Oricum eu acum astept NEAPARAT colectia cu poze de canal Pune-le cu parola, pe mail, cum vrei tu, dar pune-le (bine-nteles ca eu citisem "oriunde mergem ne-o tragem" de am gogonat niste ochi pana-n monitor, inainte sa vad ca propozitia nu se terminase la emoticonul). Hai sa nu va mai tin in suspans: BAU BAU Astept niste pareri sinceroase. Fara mila, tufete, fara mila! sUNT REZISTENTA. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Mie imi place mai mult decat blonda si blonda iti statea destulde bine Te prinde ff bine culoarea!!! Doar ca mie mi se pare un roscat mai inchis
Olga, mamica lui David iepurasul