LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, si io m-am shocat cand am vazut pozele, caci zau ca nu-s roscata, in oglinzile din casa i-e castaniu inchis:))) Probabil asa am iesit in lumina de aseara. Oricum, o luna n-am ce-i face, de luna urmatoare o sa-l mai tot deschid cate un pic, dar la coafor, nu mai fac experientze in laboratoru' de acasa:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Acum am citit si pareri din urma: NU-S ROSCAAAATAAAAAAAAAA!!!

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pana la urma am fost de am baut o cafea. Evident ca acum simt cu roade soarecele in stomac. M-ai am o lingura de salata daca ma supara rau pana acasa.

Kea, si uitai ca putem sa iti facem pofta de ce mancam noi pe aici. Numa ca nu-i cazul sa manaci ce ciugalim noi...Sa treaca perioada de bleahhhhh

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Iaca doua poze facute azi in casa, scuzati petele rosii de pe fatzalau, cred ca intru in descompunere de suparare; no, tot roscata is??

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anaan daca ti-a fost rau te iertam Dar nu te uitam

Am uitat sa va zic de o problema care ma macina de cateva zile...Luni cand am fost cu David la pediatru, sa-i dea tratament pentru raeala, s-a uitat si la putica lui si nu este bine...David are outele migratoare, inca nu i-au coborat de tot si trebuie rezolvata problema. Stiti vre-un chirurg de copii bun la care sa ma adresez cu problema mea?

Olga, mamica lui David iepurasul

mie pt fimoza mi-a fost recomandata dna dr. dinu de la grigore alexandrescu.
pana la urma l-am operat la elias, ca am facut-o odata cu polipii.

pediatrul nu ti-a recomandat pe nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anaan daca ti-a fost rau te iertam Dar nu te uitam

Am uitat sa va zic de o problema care ma macina de cateva zile...Luni cand am fost cu David la pediatru, sa-i dea tratament pentru raeala, s-a uitat si la putica lui si nu este bine...David are outele migratoare, inca nu i-au coborat de tot si trebuie rezolvata problema. Stiti vre-un chirurg de copii bun la care sa ma adresez cu problema mea?

mie pt fimoza mi-a fost recomandata dna dr. dinu de la grigore alexandrescu.
pana la urma l-am operat la elias, ca am facut-o odata cu polipii.

pediatrul nu ti-a recomandat pe nimeni?

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Nu mi-a recomandat pe nimeni.

Multumesc Monique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca nu esti roscata Iti sta bine. Poate o idee mai deschis ti-ar sta perfect.

Ina te-ai vopsit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, hai sa fiu rea...(cred ca de la foame mi se trage). Intr-adevar in casa esti mai spre brunet, sau in fine o culoare mai inchisa dar in nici un caz roscata. Asta e clar. Dar...pozele puse de tine am vazut ca is facute afara, deci la lumina zilei...care spune ca este roscataaaaaaaa

Hai nu te supara ca te necajesc, dar daca tot am prins si eu un fir. LAsa ca sigur se va duce si dupa cateva spalari va avea alta nuanta.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ati fost criminale cu pletele astea. Daca asa deformat ne-om vedea si grasimile, e de inteles de ce ar tr sa fim intr-o cura perpetua.

La vopsite nu ma mai bag ca raul e deja facut (glumesc).
Ina- sa-ti faci aramiul ala, daca asta iti doresti, dar schimba si freza ca sa nu mai fi tentata sa-ti bocesti blondul dupa 2 zile. Ca banuiesc ca-l asociezi cu tunsoarea de acum...
Dupa treaba asta sa vezi tu cum intineresti brusc cu alt cap.

Pupacesc bolnaviorii.
Vladimir asta seamana cu Anastasia ca si ea urla de numa cand era
vorba de baie si acum plange pe la usa.

Ela-asa zice dr nostru cu alea 24H de pauza. Eu mai prelungesc de la mine putere ca la Anastasia am tinut 48 si totul s-a reglat, iar la Alex n-am apucat sa-i dau vreo gura cu lapte si au revenit vomitaturile... Naiba sa-i mai inteleaga de virusi.

Oly- pe aici dr recomanda operatia cand sunt mici. De la l un an incolo ca zic ei ca ar uita copii operatia si cum au inca scutec nu trag de zgaibe, etc. Sunt la curent cu povestea ca Alex s-a nascut "neterminat"(asa glumea taica-su).
Ma rog, pb a fost mai simpla ca la el era coborat ok, dar nu se inchisese canalul si ar fi putut oricand sa plece. Ala a fost socul nostru la primul control la pediatru dupa ce adusesem bebeul acasa, dar la eco s-a vazut ca nu e decat canalul ala nitel deschis, asa ca ne-a dat termen pana la un an si ne-a explicat procedurile. Din fericire pentru noi, eco de un an a aratat ca se rezolvase pb de la sine.
Statistic (sper ca imi amintesc cum trebuie cifrele), cam 1% dintre baietii nascuti la termen au cate o pb de genul asta si 25% dintre prematuri, dar la cei mai multi se rez de la sine.

Pisik-sa gasesti solutia buna pt aniv...Eu ce sa mai zic : -febr-Alex.
-martie -Anastasia
numai in chefuri o tinem.
Pentru chefurile de acasa, eu am aplicat mereuy regula nemteasca: numarul invitatilor=varsta sarbatoritului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ilinco, eu in locul tau, ori as schimba si coafura, ori as deschide culoarea parului. Sa nu te superi! Nu-ti sta rau, dar imi placea mai mult parul mai deschis la culoare...

Sa va salut si eu. Am bagat dimineata o banana si o portocala, la prinz un gratar de pui gol. Naspa, cred ca incep sa cam sar mesele de carne, ca nu merge asa...

Abia astept sa plec acasaaaaaa

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput