LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***
Raspunsuri - Pagina 12
Anaan spune:
Pe mine m-au apucat supararile ca am luat rezultatele analizelor lui Andrei si unele valori sunt mai mari decat trebuie sa fie. Mada, cand ai un moment liber, pot sa te rog sa te uiti si tu si sa-mi zici ce crezi?
Acum caut un doctor pediatru bun in Cluj. Daca aveti sugestii, va rog sa mi le impartasiti.
pisigri spune:
Anaan, stai usor si nu te panica.
Unele laboratoare dau valorile de referinta pentru adulti, nu pentru copii mici. Si eu am turbat o saptamina asteptind programarea la pediatru cu niste buletine de analize detoate culorile, de iesise copilu dereglat pe toate partile si in toate directiile, si mi-a explicat ca unii parametri difera mult la adulti si la copii
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Dupa cum am banuit, nu reusesc neam sa gasesc antemergator in Iasi !!!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
m_monique spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Nu mi-a recomandat pe nimeni. Multumesc Monique Olga, mamica lui David iepurasul |
cand am fost la dna dr dinu la grigore alexandrescu am avut nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie.
uite si programul de consultatii de la policlinica, care e tot in curtea spitalului: http://www.spitaluldecopii.ro/program-consultatii/
eu am mai fost cu andrei cand era mic si la dna dr. patrancus, care e chirurg ortoped si urolog. ea i-a facut prima decalotare.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Pe mine m-au apucat supararile ca am luat rezultatele analizelor lui Andrei si unele valori sunt mai mari decat trebuie sa fie. Mada, cand ai un moment liber, pot sa te rog sa te uiti si tu si sa-mi zici ce crezi? |
Sigur. Da-mi-le pe mail la denisamadalina la yahoo.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
ramona7575 spune:
Anaan, nepotul meu a avut aceeasi prbl.ca Andrei, a fost depistat la 1,4 ani dar medicii i-au spus sa vina dupa 2 ani.A fost operat la Sp.G.Alexandrescu din Bucuresti. Se face cu anestezie totala si nu e o operatie complicata.
Mai cere pareri , poate s-au deschis si forumuri pe tema asta. Bafta !
Pisik06 spune:
Hello!
LA MULTI ANI! printesa frumoasa LUANA! Sa ai parte de o viata frumoasa, de sanatate, de bucurii, sa fii un om bun, iar mami si tati sa fie mereu alaturi de tine
Pentru ALMA, un gand bun si o rugaciune, iar pentru mami liniste sufleteasca
OLI, am o prietena care l-a operat pe baietelul ei cam la varsta asta, la Grigore Alexandrescu si nu a avut nici pe naiba, mai rau a fost cu foamea, ca e mancau ca David si nu a avut voie sa pape cam pana la pranz si fugea prin saloane si fura mancarea sau biberoanele copiilor. In rest insa totul a decurs perfect.
ANAAN, nu te necaji pana nu iti interpreteaza cineva analizele. Dar ce analizei i-ai luat Guliei si de ce, ti le-a recomandat cineva?
Imi place de tine cu noua culoare, dar nu mi se pare f diferita de cea precedenta. Tu esti frumoasa oricum, ca iti vine din interior
ILINCA, mie imi place mult in pozele in care te bate soarele si este mai deschis. Imi plac reflexele facute de nuanta. Si te prinde mai bine ca blondul, parerea mea.
Si eu am facut o schimbare, fara sa vreau. Am fost la un coafor nou, ca ma prins o oferta buna si m-am vopsit si m-am si tuns. Sunt mai blonda acum, am mai fost eu nuanta asta, imi sta bine, dar ma gandesc cu groaza la radacini, ca asta a fost si motivul meu cand am schimbat initial blondul. Oi vedea acuma ce oi face la vopsitul urmator
Ana e mai bine, a facut kk de 2 ori azi dar doar f putin moale, adica un normal ca dupa fructe asa sa zicem, febra deloc, cu mucii ceva mai bine, mai fornaie un pic, dar sper ca pana luni sa fie apta de gradi
Mami de minune mica
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Anaan, nepotul meu a avut aceeasi prbl.ca Andrei, a fost depistat la 1,4 ani dar medicii i-au spus sa vina dupa 2 ani.A fost operat la Sp.G.Alexandrescu din Bucuresti. Se face cu anestezie totala si nu e o operatie complicata. Mai cere pareri , poate s-au deschis si forumuri pe tema asta. Bafta ! |
Ramona, la ce problema te referi???
Anaan spune:
Pisigri, erau scrise acolo si valorile normale pentru copii, nu doar pentru adulti.
Mada, scaneaza H. rezultatele alea si ti le trimit pe mail. Multumesc tare mult!
Pisik, le-am facut la cererea pediatrei din spital, care il suspecteaza de rahitism. Ea a zis ca, in conditiile in care el a luat si ia mult Vigantol, nu ar trebui sa aiba rahitism si sa vedem daca nu cumva nu asimileaza bine Vigantolul, ca, in acest caz, s-ar impune alta solutie.