LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Olga eu am doua prietene cu baieti cu problema lui David. dr le-a explicat asa:canalul ala, prin care se "plimba"testiculele..se inchide la nastere. Insa sunt cazuri cand el nu se inchide, si ele se plimba, ceea ce nu e bun sa ramana asa. Ei, prietenei din cluj, un chirurg foarte bun i-a spus ca da, tb operat, insa la 6 ani(dupa varsta de 6 ani pt ca necesita anestezie totala..si alte chestiuni.). Celeilalte, e din Vs, dr i-a recomandat sa mearga cat mai repede cu copilul(are acum 10 luni jumate). Eu zic ca cel mai bine e sa cauti un dr bun(chirurg)care sa te lamureasca. Operatia in sine nu e vreo greutate, insa necesita anestezie generala.(cred ca de aia dr din cj a si spus dupa 6 ani)

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

La multi ani, LUANA

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Iata linkul, e numai o poza, ca una nu o pot deschide nicicum

http://picasaweb.google.com/104859916940779646097/Sibiu2123Ianuarie2010?authkey=Gv1sRgCPvL2_717cHIHg#5567179136267859298

Mergi la inceput

Monn, is bucuroasa de orice sugestie, dar pe tine nu mai indrazneam sa te bazai ca s-asa ai facut prea muuuulte pentru mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Iata linkul, e numai o poza, ca una nu o pot deschide nicicum

http://picasaweb.google.com/104859916940779646097/Sibiu2123Ianuarie2010?authkey=Gv1sRgCPvL2_717cHIHg#5567179136267859298

Si totusi, unde e blonda???

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Tuuu, io am zis ca-s aproape blonda - e un aramiu, de fapt - asa ca nu ma mai certati!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ti-l trimit pe barbatu-meu daca vrei un clasic in viata

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Asta da generozitate!!!! In prima faza, nici n-am observat oferta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Tuuu, io am zis ca-s aproape blonda - e un aramiu, de fapt - asa ca nu ma mai certati!

Tufata, io stiu ca-s defecta cu culorile, da'mie nici aramiu nu mi se pare, e un soi de castana mai putin coapta!

Oricum, iti sade bine!

ILINCA, e randul tau

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cica "aproape blonda"...da, erau ceva "shuve" pe acolo...(asa ziceam cu bestfrenda mea in tineretze, ca "shuvitza"e diminutiv de la "shuva":))). Oricum eu acum astept NEAPARAT colectia cu poze de canal Pune-le cu parola, pe mail, cum vrei tu, dar pune-le (bine-nteles ca eu citisem "oriunde mergem ne-o tragem" de am gogonat niste ochi pana-n monitor, inainte sa vad ca propozitia nu se terminase la emoticonul).
Hai sa nu va mai tin in suspans: BAU BAU
Astept niste pareri sinceroase. Fara mila, tufete, fara mila! sUNT REZISTENTA.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Olga eu am doua prietene cu baieti cu problema lui David. dr le-a explicat asa:canalul ala, prin care se "plimba"testiculele..se inchide la nastere. Insa sunt cazuri cand el nu se inchide, si ele se plimba, ceea ce nu e bun sa ramana asa. Ei, prietenei din cluj, un chirurg foarte bun i-a spus ca da, tb operat, insa la 6 ani(dupa varsta de 6 ani pt ca necesita anestezie totala..si alte chestiuni.). Celeilalte, e din Vs, dr i-a recomandat sa mearga cat mai repede cu copilul(are acum 10 luni jumate). Eu zic ca cel mai bine e sa cauti un dr bun(chirurg)care sa te lamureasca. Operatia in sine nu e vreo greutate, insa necesita anestezie generala.(cred ca de aia dr din cj a si spus dupa 6 ani)

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Multumesc Bogdana

Faza este ca numai anul trecut am facut 3 operatii cu anestezie generala si mi se pare prea mult sa mai fac acum inca una De aceea vreau sa gasesc un dr bun sa ne lamureasca ce si cum...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput