Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Pisuc iti spun cum am facut eu cu CBC.
1. marti le-am trimis email ca vreau sa recoltez cu ei
2. m-a sunat o tipa si mi-a propus fie sa-mi trimita prin posta contractul si kit-ul fie sa ma duc la pct de lucru din Buc. sa semnez contractul si sa iau kit-ul. Am ales doi si azi dimineata am semnat si am luat si kit-ul.
Legat de tensiune n-am tensiometru. In general am 10 cu 6 sau 7.

------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 5 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

felicitari lalely, sa iti creasca mareee
pisumic pe mine m-ai uitat cand ai listat fetele de pupat...ma simt lasa afara:))

AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Deci asa repede s-a derulat totul la tine Dorinut??
Ca eu ma panicam ca este tarziu si inca nu le-am scris...

Deci este ok sa le scriu acum..sigur primesc kitul...

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Deci asa repede s-a derulat totul la tine Dorinut??
Ca eu ma panicam ca este tarziu si inca nu le-am scris...

Deci este ok sa le scriu acum..sigur primesc kitul...

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Exact asa repede. In 2 zile

------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 5 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Anaxena, parola noua la cont se da pe pile, sau pe rugaminti fierbinti? N-ar trebui sa o fi primit toata lumea care are album acolo? Daca tot ai avut initiativa schimbarii ei...
Tocmai cand ma pozasem aseara de 30s...

Fetele dragi , atata munca, numai ideea ca mai am doar mai putin de 3 saptamani ma tine... De-asta abia abia apuc sa va citesc din urma, si cand sa mai si scriu ma loveste o oboseala... Si cu zapada si gheata asta din Bucuresti e mare chin! Abia astept sa stau acasa, sa citesc, sa ma uit la tele, sa merg la cumparaturi (sunt inca cam pe zero cu listele, mai putin cadourile anuntate!). Ca sa nu va mai invidiez ca stati acasa ca pana acum !
Peste 2 saptamani mergem sa dam avansul la CMU Regina Maria. Trebuie sa iau legatura si cu CBC ca sa primesc kitul.

Madutza , parca tu ai luat acum kit CBC, in afara de a-i suna ca vrei cu ei, ce ai mai facut? care au fost pasii?

Viss, ai mare grija de tine, nu stiu cum te gandeai sa mergi la Cta dus intors intr-o zi, e chiar periculos si obositor. O buna prietena a nascut saptamana trecuta gemeni la 34s, de 2.2 si 2.4 kg, sunt foarte bine toti 3 si pleaca in curand acasa. M-am gandit la tine si la Monas

Dorinut@ , daca mai ai dureri de cap si greata, ia-ti o tensiune! Sa nu cumva sa fie mare!

Strumphi , faine povestile din spital. Si eu abia astept sa vizitez CMU, se zice ca e cea mai faina maternitate din Bucuresti, si nu cred ca e mai rea decat in UK.

Alina06, Alina.n, Roxy, Happi, Lavi, Cris, Catank, Delia, Bulina, Simona, Deea, MAndreea, Felicitas, Bulina, Miki (sper ca n-am uitat pe nimeni, dar oricum va pup pe toate, in afara de Anaxena care m-a suparat...)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s30 cu un dragalas

nu se da nici pe pile nici pe rugaminti fierbinti
se da ceva de genul: anaxena imi dai si mie parola ca eu nu am primit-o
am scris mare cu rosu ca dc cineva nu a primit-o sa tzipe ca sunt si eu om si pot omite si am anuntzat acest lucru

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 33 cum creste Alex
AMR 50 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Sunt cu musca pe caciula - pup si Antguess, Lalely, Leeloo, Giuliaa, si sigur iar am uitat lume... Uf... hormoni dau tulburari de memorie, e clar

Dorinut, multumesc mult - super informatii.

Lalely, ecografie tare buna, IR<0.5 e OK, iar bebelul este foarte in grafic! Mie imi vine sa-mi pup burta, nu ajung dar asta e... Ma gandeam sa mi-o filmez, ca e atata de comica atunci cand face valuri! Dar nu am niciodata camera la mine!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

parola pisumic 26/01/2011 : 22:03:05

ca idee asha ca sa vezi ca nu sunt cu rea intentie..ti-am trimis dar am mancat un "c" si de accea nu ai primit-o!

AMR 50 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Anaxena, parola noua la cont se da pe pile, sau pe rugaminti fierbinti? N-ar trebui sa o fi primit toata lumea care are album acolo? Daca tot ai avut initiativa schimbarii ei...
Tocmai cand ma pozasem aseara de 30s...

Fetele dragi , atata munca, numai ideea ca mai am doar mai putin de 3 saptamani ma tine... De-asta abia abia apuc sa va citesc din urma, si cand sa mai si scriu ma loveste o oboseala... Si cu zapada si gheata asta din Bucuresti e mare chin! Abia astept sa stau acasa, sa citesc, sa ma uit la tele, sa merg la cumparaturi (sunt inca cam pe zero cu listele, mai putin cadourile anuntate!). Ca sa nu va mai invidiez ca stati acasa ca pana acum !
Peste 2 saptamani mergem sa dam avansul la CMU Regina Maria. Trebuie sa iau legatura si cu CBC ca sa primesc kitul.

Madutza , parca tu ai luat acum kit CBC, in afara de a-i suna ca vrei cu ei, ce ai mai facut? care au fost pasii?

Viss, ai mare grija de tine, nu stiu cum te gandeai sa mergi la Cta dus intors intr-o zi, e chiar periculos si obositor. O buna prietena a nascut saptamana trecuta gemeni la 34s, de 2.2 si 2.4 kg, sunt foarte bine toti 3 si pleaca in curand acasa. M-am gandit la tine si la Monas

Dorinut@ , daca mai ai dureri de cap si greata, ia-ti o tensiune! Sa nu cumva sa fie mare!

Strumphi , faine povestile din spital. Si eu abia astept sa vizitez CMU, se zice ca e cea mai faina maternitate din Bucuresti, si nu cred ca e mai rea decat in UK.

Alina06, Alina.n, Roxy, Happi, Lavi, Cris, Catank, Delia, Bulina, Simona, Deea, MAndreea, Felicitas, Bulina, Miki (sper ca n-am uitat pe nimeni, dar oricum va pup pe toate, in afara de Anaxena care m-a suparat...)

Pisuc Mic

nu se da nici pe pile nici pe rugaminti fierbinti
se da ceva de genul: anaxena imi dai si mie parola ca eu nu am primit-o
am scris mare cu rosu ca dc cineva nu a primit-o sa tzipe ca sunt si eu om si pot omite si am anuntzat acest lucru

AMR 50 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Draga mea
cand decizi sa te ocupi de schimbat parole si managementul intimitatii grupului, ai si niste responsabilitati. Iei lista celor cu album si le trimiti spontan PM; altfel lumea se simte neglijata si e frustrant, totul capata un aer de bisericuta, si dupa cum ai mai citit, mai sunt fete care au renuntat sa scrie pe forum din cauza acestor sentimente....
Dar totul e bine cand se termina cu bine, eu am primit parola de la Alina!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

parola pisumic 26/01/2011 : 22:03:05

ca idee asha ca sa vezi ca nu sunt cu rea intentie..ti-am trimis dar am mancat un "c" si de accea nu ai primit-o!

AMR 50 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Ei, acuma trimit chiar si un si mi-a trecut de tot... Ce sa faci, hormoni suparaciosi

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

felicitari lalely, sa iti creasca mareee
pisumic pe mine m-ai uitat cand ai listat fetele de pupat...ma simt lasa afara:))

AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

uite ca si antguess te-a scris tot fara C!!!

AMR 50 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput