Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)
Raspunsuri - Pagina 6
anaxena spune:
lalely felicitari pt grasunel!
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
sapt. 33
cum creste Alex
AMR 50 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pisucmic
Ei, acuma trimit chiar si un si mi-a trecut de tot... Ce sa faci, hormoni suparaciosi Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s30 cu un dragalas |
nu ai fost corecta..pt ca eu am trimis la toate fetele care aveau album.am si precizat ca s-ar putea sa omit pe cineva si sa shti ca tot procesul nu a fost unul simplu si chiar ti-am trimis dupa cate ai vazut

Ana-Maria mami de
sapt. 33
cum creste Alex
AMR 50 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina06st spune:
Lalely, felicitari pt rezultatele bune. Nu e mare diferenta 100 de gr intre ai nostri bebei. Plus ca medicul meu nu are un eco asa performant ca cel de la Luca. Tocmai de aia vreau sa merg si eu pe acolo. Uite sa-mi zica si mie de IR si de lichidul ala pe care dr meu l-a vazut usor in exces. Poate ma panichez mai tare
.
Cat despre greutate, ma gandesc ca poate o fi adevarat si ce se zice ca bebeii seamana si cu parintii la nastere. Eu nu stiu cat am avut si mama din pacata nu mai e printre noi ca sa-mi spuna, iar tata nu mai stie nici el. In schimb sotul meu a avut 4100 la nastere...
Celelalte fete ecografiste? Yasmi? Mary? 
in sapt 28 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
antguess spune:
loool
e prima data cand vad acel 'c' la pisucmic:)))
oricum fetelor nu va mai suparati aiurea ca e pacat....va faceti rau aiurea si voua si la bebelusi....hai sa fim dragute unele cu altele..uneori e mai usor..uneori mai greu:)) dar cu vointa se poate:)
AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 7 a
giuliaa spune:
Lalely felicitari pentru eco. Noi avem cam acelasi termen la sarcina (diferenta o zi) si o sa ma orientez si eu dupa tine saptamana viitoare cand ma duc sa imi faca masuratorile si mie.
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
27s+
giuliaa spune:
Am incercat sa fac poza la burta goala dar nu ma pricep de loc sa folosesc aparatul sotului iar la al meu sunt descarcate bateriile. Le-am pus la incarcat si maine dimineata ma execut
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
27s+
AllyLaur spune:
Buna seara burtici
!!!
Doar ce am ajuns acasa...sunt franta....
dar, s-a meritat din pllin. Bebe este bine, este in grafic cu toate masuratorile..are aproape 1.800kg si este deja pozitionat cu capul in jos. Am uitat pozele in masina la sora mea mare
...in rest...mi s-a propus daca totul decurge ca si pana acum sa nasc in apa
....dar tot imi este frica si as prefera cezariana.
Am mai cumparat fff multe pt bebe Eddy
...
Va
!!!
Ally ,
Eduard 31 sapt bebe
AMR 8 saptamani!!! 
alina06st spune:
Eu cu nervii stau binisor deocamdata. Nu prea ma deranjeaza nimeni si nimic
. De fapt... rectific. Socrii cand se baga prea mult in treaburile de amenajare a casei noaastre. Mai ales ca nu pot sa uit ca la inceput, cand am luat terenul (inainte sa fim casatoriti) au fost foarte nemultumiti, ca vezi Doamne, de ce nu ne luam apartament... Si desigur eu eram vinovata, eu venisem cu ideea...
in sapt 28 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
anaxena spune:
bb_yasmi unde o fi??
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
sapt. 33
cum creste Alex
AMR 50 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Buna seara burtici !!!Doar ce am ajuns acasa...sunt franta.... dar, s-a meritat din pllin. Bebe este bine, este in grafic cu toate masuratorile..are aproape 1.800kg si este deja pozitionat cu capul in jos. Am uitat pozele in masina la sora mea mare ...in rest...mi s-a propus daca totul decurge ca si pana acum sa nasc in apaAm mai cumparat fff multe pt bebe Eddy ...Va !!!Ally , Eduard 31 sapt bebe AMR 8 saptamani!!! ![]() |
felicitari...mare bebe e Eduard!eu ash nashte in apa dc ar fi posibil
Ana-Maria mami de
sapt. 33
cum creste Alex
AMR 50 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori