Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Anaxena, parola noua la cont se da pe pile, sau pe rugaminti fierbinti? N-ar trebui sa o fi primit toata lumea care are album acolo? Daca tot ai avut initiativa schimbarii ei...
Tocmai cand ma pozasem aseara de 30s...

Fetele dragi , atata munca, numai ideea ca mai am doar mai putin de 3 saptamani ma tine... De-asta abia abia apuc sa va citesc din urma, si cand sa mai si scriu ma loveste o oboseala... Si cu zapada si gheata asta din Bucuresti e mare chin! Abia astept sa stau acasa, sa citesc, sa ma uit la tele, sa merg la cumparaturi (sunt inca cam pe zero cu listele, mai putin cadourile anuntate!). Ca sa nu va mai invidiez ca stati acasa ca pana acum !
Peste 2 saptamani mergem sa dam avansul la CMU Regina Maria. Trebuie sa iau legatura si cu CBC ca sa primesc kitul.

Madutza , parca tu ai luat acum kit CBC, in afara de a-i suna ca vrei cu ei, ce ai mai facut? care au fost pasii?

Viss, ai mare grija de tine, nu stiu cum te gandeai sa mergi la Cta dus intors intr-o zi, e chiar periculos si obositor. O buna prietena a nascut saptamana trecuta gemeni la 34s, de 2.2 si 2.4 kg, sunt foarte bine toti 3 si pleaca in curand acasa. M-am gandit la tine si la Monas

Dorinut@ , daca mai ai dureri de cap si greata, ia-ti o tensiune! Sa nu cumva sa fie mare!

Strumphi , faine povestile din spital. Si eu abia astept sa vizitez CMU, se zice ca e cea mai faina maternitate din Bucuresti, si nu cred ca e mai rea decat in UK.

Alina06, Alina.n, Roxy, Happi, Lavi, Cris, Catank, Delia, Bulina, Simona, Deea, MAndreea, Felicitas, Bulina, Miki (sper ca n-am uitat pe nimeni, dar oricum va pup pe toate, in afara de Anaxena care m-a suparat...)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s30 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Chiar ca n-a fost o zi prea buna. Pe mine m-a durut burta toata ziua. Ma gandesc ca o fi un puseu de crestere. s
Sper ca doar atat...

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

.....dupa ceva timp...

In primul rand, ma bucur foarte tare sa vad ca toti bebelusi sunt bine,cresc si sunt cumintei in burtica, iar unii deja pregatiti de venirea pe lume.

Despre noi, suntem bine, am inceput sa ne miscam, sa ma plimb pe afara, sa fac curat in casa, simt ca pericolul a trecut iar bebele este bine.
Merg la ecograf saptamanal, deoarece lichidul este la limita inferioara normala, dar am fost asigurata ca nu sunt probleme.

Vreau sa multumesc pentru reteta de gogosi, este tare simpla si ies niste gogosi grasane si bune ca nu te saturi dintr-o portie.

Maine facem 35 de saptamani ...nu imi vine sa cred cum a trecut timpul...

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +33
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pe unde sunt fetele care au fost la eco? lavi sigur e la pizza si la prajituri

pisumic nu te mai supara probabil anaxena te-a ratat fara rea intentie,iti trimit eu parola

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 8 zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor, vedeti ca mesajele private apar mai tarziu, nu imediat dupa ce intrati pe site. Sau numele albumului nu corespunde cu id-ul de pe site...

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Alina.N, multumesc mult!!!
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s30 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna...

Am venit de la eco si totul este ok!
Bebe are 1100 gr...este ok cred ca greutate..mai slab decat bebe de Alina06..
Arterele uterine a zis ca sunt ok (Ir dreapta=0,44 si IR stg=0,39).Poate daca voi stiti care sunt valorile normale la artere imi spuneti daca sunt ok.

Doctotra a zis ca totul evolueaza bine..Bebe s-a intors cu capul in jos...

A dormit toata perioada ecografului..Imi venea sa il pup prin ecran...

Sunt happy....mai merg acum la 32 de saptamani!!!

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

felicitari lalely pentru bebe in grafic, daca dr a zis ca sunteti ok atunci totul e super

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 8 zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Buna...

Am venit de la eco si totul este ok!
Bebe are 1100 gr...este ok cred ca greutate..mai slab decat bebe de Alina06..
Arterele uterine a zis ca sunt ok (Ir dreapta=0,44 si IR stg=0,39).Poate daca voi stiti care sunt valorile normale la artere imi spuneti daca sunt ok.

Doctotra a zis ca totul evolueaza bine..Bebe s-a intors cu capul in jos...

A dormit toata perioada ecografului..Imi venea sa il pup prin ecran...

Sunt happy....mai merg acum la 32 de saptamani!!!

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

E bine . Trebuie sa fie pana in 0.5

------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 5 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Dorinut..multam frumos!!
Ma linisteste intotdeauna a doua parere...

27+ David

Mergi la inceput