Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)
Raspunsuri - Pagina 3
alina06st spune:
Anaxena, si eu am vrut sa fac o data crispy ca la KFC. Rezultatul a fos mancabil, dar departe de original. Plus fum, plus munca 
Incearca o salata, cu ce mai ai prin frigi ![]()

in sapt 28 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena am incercat,dar am eshuat...nu arata si nici nu au gust a ceea ce am papat eu..si am facut si muuult fum..concluzie,aceasta experienta nu se va repeta cu siguranta buunn...acum ce sa mananc? Ana-Maria mami de sapt. 33 cum creste Alex AMR 50 zile!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |
eu am facut ff bune cu cereale din porumb Fortza. Le-am strivit asa in maini si in loc sa dau snitele prin pesmet, le-am dat prin cereale. Au fost f bune. restul cerealelor mi s-au parut prea tari ca sa le pot folosi pt asta

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
anaxena dar macar merg mancate? sau le-ai aruncat?![]()
![]()
dorinut este frumos caruciorul
sa se plimbe bebe sanatos in el

S-a intamplat minunea mult asteptata
35+
AMR 4 sapt!!!

madutza_bra spune:
ecografistele
noastre cat intarzie? 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui dorinut@ Salutare fetele ![]() Fac si eu prezenta astazi cam tarziu ce-i drept pt ca nu m-am simtit prea bine si am stat numai in pat. Ma doare capul ingrozitor si am si o greata nasoala..am mai ros niste covrigi uscati si sarati si portocale, sa ma mai lase.Andreea multumesc pt ingrijorare ![]() Madutza si eu ca tine pot naste linistita. Dimineata am semnat contractul cu CBC si am luat si kit-ul. Tot astazi am dat si comanda la carucior. Este ce vroiam noi: 3 roti si are 7.5 kg, sper sa fie ok. Daca vreti sa-l vedeti: http://www.strollers.ro/Carucioare_2in1/Carucior-2-in-1-508_334_codeDOU-508N.aspx Am comandat si o plasa pt insecte cand mergem la padure. M-am linistit ca am luat 95% din ce trebuia. toate burticutele mai mari si mai mici. Sper maine sa fiu mai in verva.------------------------------------------------------------------------------------------ 34+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel ![]() Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen ![]() AMR - 5 saptamani! Ana-Maria |
Imi pare rau ca nu te simti bine. Se pare ca nu a fost o zi prea buna astazi. E super caruciorul. Plasa de insecte cat a costat?

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 35+
Rares Andrei
AMR 4 saptamani
antguess spune:
anexena, ce tare ai fost cu tanat si nelinistit pt ca asta am facut eu azi..m-am uitat la un episod spargand seminte:))
nici eu nu m-a mai uitat cativa ani dar acum ma uit de vreo 2 luni la fiecare episod...am prins unul interesant...si nu l-am mai lasat:)
AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 7 a
anaxena spune:
| citat din mesajul lui roxy_s anaxena dar macar merg mancate? sau le-ai aruncat? dorinut este frumos caruciorul ![]() sa se plimbe bebe sanatos in el![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 35+![]() AMR 4 sapt!!! ![]() ![]() |
le-a mancat sotzul
eu ma lupt cu o rodie
Ana-Maria mami de
sapt. 33
cum creste Alex
AMR 50 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
dorinut@ spune:
Alina06st multumesc pt sfat dar am luat si la mine nu functioneaza pt cap No-spa 
Andreea plasa a costat 26 ron si merge si pe patur, landou, carut sport. Uite:
http://www.strollers.ro/Accesorii_Carucioare/Aparatoare-de-Insecte-Universala_338_codeHAB-762342.aspx
Fetele multumesc pt aprecieri pt carucior. Si eu sper sa fie bun..la cat am prospectat piata ![]()
Am ajuns sa mananc mancare de bebe: biscuiti simpli cu iaurt...
------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 5 saptamani!
Ana-Maria
antguess spune:
alina.n CE AMR AI!!!!acum l-am vazut . cum o fi sa numeri zilele asa...:)
abia astept sa ne dai vesti bune
AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 7 a
alina.n spune:
antguess o sa vezi pe pielea ta cum e peste 2luni

anaxena deci ai ratat masa, eu recunosc nu am facut niciodata insa sunt innebunita dupa kfc

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 8 zilei!!!