Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!

Astazi ne-am trezit la 9...cam tarziu fata de zilele trecute dar, eram ”rupta” de oboseala....
Felicitari fetelor care au fost ieri la eco si si-au vazut fluturasii...
Un mare pt toate burticile!!!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Feteleor sa ma laud:

Astazi implinesc 15 ani de cand sunt cu sotul meu .
O sa fie primul an in care nu o sa-mi cumpar nimic sexy..nu de alta dar canguras imbracat in chestii transparente nu suna prea bine

------------------------------------------------------------------------------------------
35+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 4 saptamani!

Ana-Maria

La multi, multi ani inainte! Merita totusi sarbatorit intr-un fel. Poate un tort gustos

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR: mai putin de 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Feteleor sa ma laud:

Astazi implinesc 15 ani de cand sunt cu sotul meu .
O sa fie primul an in care nu o sa-mi cumpar nimic sexy..nu de alta dar canguras imbracat in chestii transparente nu suna prea bine

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 4 saptamani!

Ana-Maria

MULTI< MULTI INAINTE!

mami de de 7 ani si ingeras si 31+cu

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Ally, neata!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Multumesc fetelor .
Mada ma pun sa fac un tortulet, nu prea ma incumet sa ies sa nu alunec si eu nu prea mananc tort de cofetarie. Ma pun sa prestez blatul

AMR - 4 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

neata ' fetelor, si de la mine. eu azi m-am trezit ca si calcata pe tren. ce-i drept ieri m-am culcat usor suparata.sotul vb la tel cu soacra cum face el zilnic aproape, si o intreaba dc vrea sa cumpere niste feliate ptr cei care vin sa ne ajute la carat mobila maine, sucuri. etc..m-am facut albastra.pai, nu treb sa ma intrebe pe mine intai? poate vroiam sa le iau eu/ noi..mai ales ca e si ziua mea.inteleg ca nu o sa-mi ia cadou, ca nu o sa o sarbatoresc sambata, dar totusi eu maine sunt nascuta. in fine, si asta e mai putin important, dar nu treb sa ma intrebe intai pe mine, dc sunt de acord cu x/ y, apoi sa vb cu ea..? am reusit sa ma calmez sa nu bocesc bagandu-ma in cada, si am stat intinsa cu dusul pe mine vreo 15 minute.m-am rugat la Dzeu sa-mi dea putere sa trec peste astea, sa nu ma enervez ,ca sa mai stea bebicii o luna, rabdare ca sa-i arat ca intai de toate treb sa ia deciziile cu mine, si apoi s-o implicam si pe ea.nu putem sa ne facem ca nu exista in acea curte, sa trecem pe langa ea ca si cum ar fi mobila, dar ..eu vreau sa nu ma simt exclusa, sa nu simt ca ei 2 sunt o echipa si eu alta echipa, singuraoff..nu stiu cum am sa reusesc sa manageriez lucrul asta

31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Dorinutz@, ...La multi ani fericiti!!!...Eu zic ca totusi ai tu o lenjerie frumoasa care sa iti vina(sutien+chilotel mai sexy) ca o sa fii sexy oricum , mai ales ca iese si burtica la inaintare. Sun de aceeasi parere cu Madutza.dragutza..sa executi un tort.
Eu acum vreau sa fac un tort, asa, fara o ocazie anume....ci doar ca imi este pofta de un tort facut in casa!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

dorinutz - multi inainte! oau..ce de vreme ati petrecut impreuna noi facem anul asta 5 ani..si mi se pare un car de vreme

31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

buna dimineata fetelor! am intrat si eu sa va spun vestile de la eco k aseara nu am mai intrat, bebelina e bn si e in grafic cu toate are 1477g la 29s, sta cu funduletul la iesire sper sa se intoarca doctorita a spus sa stau linistita k are timp sa se intoarca.Felicitari Ally,Lalely si Bb yasmi pt bebei grasunei si sanatosi sa dea DD sa ii ducem la termen sanatosi.foate fetele.

29saptamani

Felicitari pentru vestile bune de la eco, are ea timp sa-si ia pozitia de iesire

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 7 zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

azi sunt bine,aseara m-am odihnit si eu ca m-a lasat bebe pus ca am stat numai in pat ieri

asa am un sentiment de vinovatie ca a trebuit sa trimit fetita la socrii (ei stau in cartier cu noi) si nu pot sa stau cu ea,mititica nu plange dupa noi dar acolo nu prea vrea sa pape si nici sa doarma.
aseara am luat-o acasa dar azi a dus-o sotul iar

AMR 7 zilei!!!

alina, inteleg perfect ce simti. Gandeste-te ca totusi tu nu mai ai acum putere si tb sa te si odihesti pentru perioada care urmeaza.

Povestea nasterii

Poze

AMR 7 zilei!!!

Mergi la inceput