Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)
Raspunsuri - Pagina 12
dorinut@ spune:
Neata fetele si de la mine 
Astazi ma simt mai fresh, am mai inviat.
Deea la mine pb veche cu migrenele. Inainte de sarcina cel putin odata pe luna aveam dureri groaznice de cap si varsam toata ziua (stateam numai in pat, cred ca era ceva de la fiere). De cand sunt gravida mi s-a intamplat de 2 ori, odata in primele 3 luni cand dadeam la rate din toate pozitiille si odata ieri cand m-am chinuit sa nu vars..ca e foarte naspa acum..mi s-a intamplat luni si mi-am deranjat toti muschii ca sa nu mai zic de Edutu.
laley, Ally, Lavi, Mary ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la eco si o sa aveti un wkd linistit fara gaduri aiurea 
Lavi tu pana la nastere mai ai vreo 3 saptamani, cred ca bebele tau o sa aiba cat Yasmina la greutate, poate si mai mult 
mie mi-a zis mama ca eu am avut 2.800g la nastere si sotul 3000g..deci daca bebe meu are peste 3.200 eu ma declar multumita (desi pare sa fie un grasunel mult mai mare)
Mada daca la botez au sarmalute in foi de varza, mananca si pentru mine una, ca asa ce ma gandesc de cateva zile..

Aa sa ma laud, am facut urocultura si e clean ![]()
EDIT: uitasem sa schimb saptamana
. De maine intru si eu in sapt. 36!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------
35+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 4 saptamani!
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
dorinuta felicitar pt urocultura clean ![]()
![]()
nuu, nu cred ca o sa aibe cat iasmi, mai mult nici atat....dar ma gandesc undeva pe la un 3400.... mai sunt fix 3 sapt....
iar de luni incep sa numar zilele ![]()
aaa eu am avut la nastere 4000 gr ![]()
si sotul 3500 gr parca.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in s 37!!!
AMR: maxim 3 sapt!!!!
madutza_bra spune:
yasmi, pai e adevrat ce zicea tipa ca la stat ai fi iesit mai ieftin. Tu nu i-ai dat nici o replica? Ai ales particularul ca sa dai toti banii odata si sa nu stai cu marunt in buzunare ![]()
Dorinut@, daca au sarmale o sa ma gandesc la voi. Eu nu poftesc la nimic din meniul de nunti/botezuri 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
va pupik 

merg sa ma prega apoi sa o duc pe bubu la un spatiu de joaca si eu la putin shoping ...cat sta ea acolo 

am intrat in s 37!!!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra yasmi, pai e adevrat ce zicea tipa ca la stat ai fi iesit mai ieftin. Tu nu i-ai dat nici o replica? Ai ales particularul ca sa dai toti banii odata si sa nu stai cu marunt in buzunare Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cu Catalina Ioana AMR: mai putin de 3 saptamani ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
esti figura tare!!!!

am intrat in s 37!!!
madutza_bra spune:
yasmi, ma gandeam ca ai spus ca nu ajungi la botezul din 19 feb. Pai termenul tau este pe 26 feb, poate bebe sta mai mult in burtica, macar pana la 39 de sapt si iese pe 20 feb dupa sarmale si dans 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
dorinut@ spune:
Feteleor sa ma laud:
Astazi implinesc 15 ani de cand sunt cu sotul meu 
.
O sa fie primul an in care nu o sa-mi cumpar nimic sexy..nu de alta dar canguras imbracat in chestii transparente nu suna prea bine ![]()
![]()
------------------------------------------------------------------------------------------
35+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 4 saptamani!
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
nuuu mada, daca nu e sa nasc pana pe 19 atunci pe 19 dimi ma intalnesc cu dr pt provocare.....si atunci voi avea 39s incheiate. tare imi e sa nu ma apuce nascarea inainte de 19.....ca nu vreauuuuuu surprizeee!!!!
eu mai trag cate un crac de pantalon.....mai un ochi la voi :)))
am intrat in s 37!!!
koko_1 spune:
bb_yasmi, shopping-uiala placuta
Aoleu fetelor si eu am suferit tare mult cu migrenele, culmea e ca in timpul sarcinilor nu m-au deranjat deloc!!!
Eu pe Cezar l-am nascut cu 3700 la 39 sapt...si la eco cu 2 saptamani inainte de nastere dr mi-a zis ca e micutz copilul (~2500)
, eu nu stiu cat am avut dar tac'su a avut 4 kile
----------------------------------------------------------------------
mami de
Cezar - 22 aprilie 2009 si
33+ cu 
koko_1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ Feteleor sa ma laud: Astazi implinesc 15 ani de cand sunt cu sotul meu ![]() . O sa fie primul an in care nu o sa-mi cumpar nimic sexy..nu de alta dar canguras imbracat in chestii transparente nu suna prea bine ------------------------------------------------------------------------------------------ 35+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel ![]() Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen ![]() AMR - 4 saptamani! Ana-Maria |
Felicitaaari!!! multi ani impreuna, fericiti, sanatosi si bebe sa va aduca numai bucurii!!!

----------------------------------------------------------------------
mami de
Cezar - 22 aprilie 2009 si
33+ cu