Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra yasmi, dar cu ce te-a mai suparat doctorul? Inteleg ca nu esti maultumita de eco pe care le face. Dar altceva? Nu ziceai ca el este dr care te-a convins ca nasterea naturala este muult mai ok decat cezariana? ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cu Catalina Ioana AMR: mai putin de 3 saptamani ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
ba da!!! in privinta asta jos palaria!!
acum ma enerveaza ca tot bate apropouri ca si cum mi-ar face un favor ca vine sa nasc eu la particular.....apropouri ca si cum asteapta sa ii mai dau si eu ceva
si el primeste de la cei de la spitalul particular 500 euro 
asta ma deranjeaza!! e jenanta situatia....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in s 37!!!
AMR: maxim 3 sapt!!!!
madutza_bra spune:
Mary, felicitari pt eco. Este f bine bebita ta. A mea avea 1200 gr la 28 de sapt 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MaryM85 buna dimineata fetelor! am intrat si eu sa va spun vestile de la eco k aseara nu am mai intrat, bebelina e bn si e in grafic cu toate are 1477g la 29s, sta cu funduletul la iesire sper sa se intoarca doctorita a spus sa stau linistita k are timp sa se intoarca.Felicitari Ally,Lalely si Bb yasmi pt bebei grasunei si sanatosi sa dea DD sa ii ducem la termen sanatosi .![]() foate fetele. 29saptamani ![]() |
felicitari!!!!!!!!

am intrat in s 37!!!
Deea99 spune:
alina daca socrii sunt binevoitori si fetitza nu plange , eu zic sa nu te simti vinovata...lasa ca de foamne nu moare ea. important este ca tu sa te odihnesi si sa duci sarcina cat mai mult...eu zic doamne ajuta pana-n ziua in care ai ceza. pusa
tu stii ca eu in tinerete mereu ziceam ca vreu 2 copii...dupa fiimea , trezindu-ma singura cu ea nu am mai avut curajul nici sama gandesc....nu am fost ajutata de nimeni....fiimea apoi nu se vroia decat cu mine....la socri sa stea nici ca se punea problema....dar nici ei, fiind vecini de cartier nu s-au deranjat sa vina macar in vizita 1h....ca stii cum se zice...copilul mic se obisnuieste cu cineva , daca acea persoana vine in mediul lui.....
pai mada , atunci distractie placuta si poate bagi ceva si mai saltaret sa isi mai faca si cata loc![]()
yasmi da-l incolo de botez...important e sa te intalnesti cu bb edy
eu pe cine am auzit ca le-a zis la eco...+/- x gr....bebe a avut cu plus
lui fina ia zis +/-300gr si fisa a avut 4000g
verisoara care a nascut la 31s...+/-260g...fata a avut 1800g ...nu 1500 si ceva
o sa vezi ca o sa fie bebe destul de mare
eu mereu zic daca o s-o nasc ca si pe stefy cu 3200 sunt foarte happy
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a
koko_1 spune:
Buna dimineatza!
Felicitari fetelor care si-au vazut comorile ieri la eco, e asa placut cand de dimineata citesti numai vesti bune...
Maine avem si noi programare la doctor si stiu ca iar voi sta cu orele, de aceea azi am program de spalat, calcat, mancare...
----------------------------------------------------------------------
mami de
Cezar - 22 aprilie 2009 si
33+ cu 
bb_yasmi spune:
deea as fi dansaluit si eu putin...
si as fi mancat o sarmala de la botez ![]()
la mine a fost cu "-" la greutatea buburuzei....dar a avut destul!!!
oricum nu ma mai stresez ca nu am de ce. din moment ce are aproape 3 kg, Doamne Ajuta si daca vrea sa iasa mai repede e ok.
aaa si la sfarsit marja de eroare e cam mare......
koko 
alina.n si buburuza mea e la buni....dar eu nu ma simt deloc vinovata!!
trebuie sa aibe o relatie speciala, stransa si cu ea... la 11 merg sa o iau si mergem la spatiu de joaca...ca azi a fentat-o
pe bunica sa sa nu o duca la gradi ![]()
![]()

am intrat in s 37!!!
Deea99 spune:
uite maii ca ieri si o fifi a avut intalnire cu mamica
Felicitari Mary pt printesica!!!!!si sa tot creasca pana la termen
a , pai daca asta-i baiul yasmi eu zic sa te faci ca ploua
pai ce pisici...daca nasteai in sp. de stat sigur nu ii dadeai pt nastere normala 500e
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a
madutza_bra spune:
yasmi, lasa-l si tu pe dr sa creada ca va primi ceva, iar daca vei considera ca merita, ii poti face cadou un parfum, daca nu, doar "buna ziua".
deea, m-as baga eu si la ceva mai saltaret dar imi sare lumea'n cap
, plus ca mie si daca merg mai repede mi se f
ce burta pietroi...asa ca mai bine stau in banca mea si joc de pe loc ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
pai deea, mada normal ca ma fac ca ploua.....si zambesc...![]()
ca doar nu ma scot banii dn casa afara!!! dar e fff jenanta situatia.....si nu stiu cum sa aduc discutia sa inteleaga ca pe langa nu mai dau....
offff asa jenant era ieri cu atatea apropouri...ca el rezolva,,,,,ca nu stu ce...
pai eu am fugit de "stat" si din cauza acestui motiv......imi e groaza sa stau tot cu banii dupa mine, sa tot dau in stanga si in dreapta.....
si aseara ma intalnesc cu o prietena asistenta la copii la spitalul unde am nascut prima oara si imi zice "las ca tot ieseai un pic mai ieftin la stat "...vaiiiiii de capul; meu!!!!! pai asta e reactie de angajat al spitalului?????
am intrat in s 37!!!

.