Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)
Raspunsuri - Pagina 10
Deea99 spune:
alina.n sa stai cumintica zilele astea....ai inteles????
antguess , azi sper ca esti mai bine
dorinutza pt cap puteai lua si un paracetamol sau macar jumatate
eu nu stiu daca de la magneb6 asta de-l inghit de la inceputul sarcinii ma simt bine, dar chiar nu am avut probleme de loc
am citit ca-i bun si in constipatie
eu inaite de a ramane insarcinata aveam uneori niste dureri de cap de se lasa cu stare de voma...imi venea sa stau numai cu capul sub pilota..nasolale...migrene sau cum se zice....
gata mi-am amintit....Felicitari bebe David!!!!...mai dar ieri numai baietei au fost la eco
speranta ma bucur ca sunteti bine...cand am citit atunci ce ai scris m-am ingrozit...poate ca uneori nu-i bine sa mergem la copacul laudat
bine ca nu a fost ceva rau...sarcina usoara si la termen!!
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n pe unde sunt fetele care au fost la eco? lavi sigur e la pizza si la prajituri mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 37+ AMR 8 zilei!!!![]() |
hi hi....aseara am sarit peste....ca am mancat 2 zile la rand
tu cum te simti??? ceva noutati???

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in s 37!!!
AMR: maxim 3 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui alina06st Yasmi, felicitari! Exact ca si Simona ma gandeam si eu sa-ti raspund, cand am citit ce ai scris: lasa-l incolo de doctor. Stresul asta iti trebuie tie acum? Oricum, totul va fi bine, ca si pana acum! ![]() ![]() in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
pai nu pot sa nu ma gandesc...ca, cu el voi naste....

am intrat in s 37!!!
alina.n spune:
Neata fetelor

Va servesc cu laptic si friganele cu miere.

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 7 zilei!!!
bb_yasmi spune:
mada, super!!! mergi la botez!!!! distractie placuta!!! sa papi o sarmaluta si pt mine 
eu l-am ratat pe cel din 19 
am intrat in s 37!!!
madutza_bra spune:
yasmi, dar cu ce te-a mai suparat doctorul? Inteleg ca nu esti maultumita de eco pe care le face. Dar altceva? Nu ziceai ca el este dr care te-a convins ca nasterea naturala este muult mai ok decat cezariana? 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
alina.n spune:
azi sunt bine,aseara m-am odihnit si eu ca m-a lasat bebe pus ca am stat numai in pat ieri
asa am un sentiment de vinovatie ca a trebuit sa trimit fetita la socrii (ei stau in cartier cu noi) si nu pot sa stau cu ea,mititica nu plange dupa noi dar acolo nu prea vrea sa pape si nici sa doarma.
aseara am luat-o acasa dar azi a dus-o sotul iar![]()
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 7 zilei!!!
MaryM85 spune:
buna dimineata fetelor! am intrat si eu sa va spun vestile de la eco k aseara nu am mai intrat, bebelina e bn si e in grafic cu toate are 1477g la 29s, sta cu funduletul la iesire sper sa se intoarca doctorita a spus sa stau linistita k are timp sa se intoarca.Felicitari Ally,Lalely si Bb yasmi pt bebei grasunei si sanatosi sa dea DD sa ii ducem la termen sanatosi
.
foate fetele.
29saptamani 
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui alina.n azi sunt bine,aseara m-am odihnit si eu ca m-a lasat bebe pus ca am stat numai in pat ieri asa am un sentiment de vinovatie ca a trebuit sa trimit fetita la socrii (ei stau in cartier cu noi) si nu pot sa stau cu ea,mititica nu plange dupa noi dar acolo nu prea vrea sa pape si nici sa doarma. aseara am luat-o acasa dar azi a dus-o sotul iar mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 37+ AMR 7 zilei!!!![]() |
alina, inteleg perfect ce simti. Gandeste-te ca totusi tu nu mai ai acum putere si tb sa te si odihesti pentru perioada care urmeaza.

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png