Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)
Raspunsuri - Pagina 14
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea99 alina daca socrii sunt binevoitori si fetitza nu plange , eu zic sa nu te simti vinovata...lasa ca de foamne nu moare ea. important este ca tu sa te odihnesi si sa duci sarcina cat mai mult...eu zic doamne ajuta pana-n ziua in care ai ceza. pusa tu stii ca eu in tinerete mereu ziceam ca vreu 2 copii...dupa fiimea , trezindu-ma singura cu ea nu am mai avut curajul nici sama gandesc....nu am fost ajutata de nimeni....fiimea apoi nu se vroia decat cu mine....la socri sa stea nici ca se punea problema....dar nici ei, fiind vecini de cartier nu s-au deranjat sa vina macar in vizita 1h....ca stii cum se zice...copilul mic se obisnuieste cu cineva , daca acea persoana vine in mediul lui..... ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a |
Ai perfecta dreptate,tocmai asa s-a intamplat si la noi pana acum , asta e si motivul pentru care ea nu e obisnuita acolo.Dar de acum trebuie sa se schimbe situatia caci mai vine un bb si nu pot singura.

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 7 zilei!!!
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
ba da!!! in privinta asta jos palaria!! acum ma enerveaza ca tot bate apropouri ca si cum mi-ar face un favor ca vine sa nasc eu la particular.....apropouri ca si cum asteapta sa ii mai dau si eu ceva si el primeste de la cei de la spitalul particular 500 euro ![]() asta ma deranjeaza!! e jenanta situatia.... ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in s 37!!!![]() AMR: maxim 3 sapt!!!! |
Ce urat din partea lui...

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 7 zilei!!!
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui viss neata ' fetelor, si de la mine. eu azi m-am trezit ca si calcata pe tren. ce-i drept ieri m-am culcat usor suparata.sotul vb la tel cu soacra cum face el zilnic aproape, si o intreaba dc vrea sa cumpere niste feliate ptr cei care vin sa ne ajute la carat mobila maine, sucuri. etc..m-am facut albastra.pai, nu treb sa ma intrebe pe mine intai? poate vroiam sa le iau eu/ noi..mai ales ca e si ziua mea.inteleg ca nu o sa-mi ia cadou, ca nu o sa o sarbatoresc sambata, dar totusi eu maine sunt nascuta. in fine, si asta e mai putin important, dar nu treb sa ma intrebe intai pe mine, dc sunt de acord cu x/ y, apoi sa vb cu ea..? am reusit sa ma calmez sa nu bocesc bagandu-ma in cada, si am stat intinsa cu dusul pe mine vreo 15 minute.m-am rugat la Dzeu sa-mi dea putere sa trec peste astea, sa nu ma enervez ,ca sa mai stea bebicii o luna, rabdare ca sa-i arat ca intai de toate treb sa ia deciziile cu mine, si apoi s-o implicam si pe ea.nu putem sa ne facem ca nu exista in acea curte, sa trecem pe langa ea ca si cum ar fi mobila, dar ..eu vreau sa nu ma simt exclusa, sa nu simt ca ei 2 sunt o echipa si eu alta echipa, singura off..nu stiu cum am sa reusesc sa manageriez lucrul asta 31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: ![]() ![]() AMR 5 SAPT. |

impuna-te, ca si mie cand era Mari mica ma suna barabata-miu ca vb el cu maica-sa sa ma duc la tara si ma lua pe sus si chiar nu aveam chef mereu...si
daca nu te impui o sa zica ca nu te deranjeaza,spune-i fara sa te enervezi dar sa stie ca nu-ti convine...si stai asa ca vin comorile si o sa ai 2 aliati

mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
alina.n spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra yasmi, pai e adevrat ce zicea tipa ca la stat ai fi iesit mai ieftin. Tu nu i-ai dat nici o replica? Ai ales particularul ca sa dai toti banii odata si sa nu stai cu marunt in buzunare Dorinut@, daca au sarmale o sa ma gandesc la voi. Eu nu poftesc la nimic din meniul de nunti/botezuri ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cu Catalina Ioana AMR: mai putin de 3 saptamani ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Eu poftesc la tort , pe ala il mananci pentru mine ,da?
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 7 zilei!!!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui dorinut@ Feteleor sa ma laud: Astazi implinesc 15 ani de cand sunt cu sotul meu ![]() . O sa fie primul an in care nu o sa-mi cumpar nimic sexy..nu de alta dar canguras imbracat in chestii transparente nu suna prea bine ------------------------------------------------------------------------------------------ 35+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel ![]() Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen ![]() AMR - 4 saptamani! Ana-Maria |
Felicitari si la cat mai multi ani inainte!!Noi avem 12ani.
Bravo pentru rezultatele clean!
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 7 zilei!!!
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui alina.n
Eu poftesc la tort , pe ala il mananci pentru mine ,da? mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 37+ AMR 7 zilei!!!![]() |
si pt mine sa papati una va roog
mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui alina.n
Felicitari si la cat mai multi ani inainte!!Noi avem 12ani. Bravo pentru rezultatele clean! mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 37+ AMR 7 zilei!!!![]() |
Noi am implinit 17 in noiembrie anul trecut!

mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
alina.n spune:
viss nu te mai supara, poate se gandea sa nu te mai oboseasca si pe tine sa te scoata din casa la cumparaturi. iar daca simti ca cei 2 fac echipa cel mai bine este sa discuti sincer cu el tot ce te deranjeaza, eu asa procedez si e cel mai bine 
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 7 zilei!!!
roxy_s spune:
neata burticute
ally,mary,lalely,bb_yasmi ma bucur tare mult ca bebeii sunt bine si maricei

bb_yasmi in locul tau m-as face ca ploua, pai nu dai destui bani acolo? ce mai vrea si el? poate ti s-a parut totusi, ca batea apropo.

eu acum am mancat de abia mai respir si am bagat ca haplea si o felioaie de tort tiramisu. ca a fost ieri ziua lui buni meu si matusa-mea i-a facut tort. si normal ca mi-au adus si mie![]()
si mai am o felie dar o las pe mai tarziu ca deja explodez.

toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata
36+
AMR 3 sapt!!!

Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
si el primeste de la cei de la spitalul particular 500 euro 
off..nu stiu cum am sa reusesc sa manageriez lucrul asta