Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 3
camisv spune:
Buna ... era sa zic dimineata! Noi am fost la plimbarica si s-a dus dimineata.
La multe lunite, pentru sarbatoritii de astazi.
sa scriu si eu, ca vad ca Ana este nostalgica dupa multe capitole
. Glumesc, nu prea am intrat ca mi-e sotul plecat si seara vorbim pe skype.
Tudor este la faza de bolboroseala, nici sa manance nu poate ca trebuie sa vorbeasca. Suge cat sa nu-i fie foame, apoi incepe si gangureste, chiuie si mai trage o "dusca". Ieri a acceptat biberonul, dar nu ca sa manance, ci sa-i picure lapte in gura, cu care apoi scotea triluri din gatlej![]()
.
acum vad ca ma cearta, asa ca inchei.

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie
adelena spune:
Buna din nou!
Poftiti la tort de mere! Am ales aceasta varianta de "dulce" pentru ca este rapid si noua ne place f mult. Ca mancarica, fasole cu ciolan.
Oare sa fie iarasi ceva in atmosfera de copiii nostri nu mai dorm bine noaptea? Sau a inceput "sezonul" dintilor![]()
In fiecare noate cand ma trezeste promit ca o sa dorm ziua cu el...si uite ca ziua gasesc mereu cate ceva de facut si nu mai adorm de am ajuns sa nu mai vad pe unde calc 
donna79 spune:
MIHAELKA, apreciem sacrificiul! ma urc indata pe casa cu prastia si ficateii. sper sa nimeresc unde trebuie ca am probleme cu geografia ![]()
CAMI, si la noi se bolboroseste la greu. Incepe sa gangureasca in timp ce suge si cred ca ii suna lui bine, asa ca mai pastreaza lapte in gurita sa mai bolboroseasca...
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Arianna11 spune:
Salutare fetele,
bine v-am gasit la capitol nou..multumim Ana 
LA MULTI ANI ! Vlad,Radu si Darius,multa sanatate la pitici 
La multi ani ! Olivia
Noi aseara am adormit la 12 si cand credeam ca a adormit adanc pt toata nopatea la 1.00 s-a trezit,offf,imi picau ochii in gura de obodeala...a adormit iara pana dim cu pauza de papa la 4.30...binisor
Si fata mea balaseste la greu,baga mana in guritza de zici ca vrea so manance si cand o prinde pe a mea face la fel...sper sa nu fie semn de dintisori de pe acum 
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Arianna11 spune:
Adelena 

bai am o pofta de dulciuri ceva de speriat,nici gravida nu-mi tr atatea
...cred ca o sa raman fara dinti ![]()
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Iunia82 spune:
Donna, cum stai cand il manevrezi pe bebe? Daca stai f jos (il infesi pe pat de exemplu), imediat se resimte spatele. Asa am patit eu in primele 2 luni. Si am schimbat pozitia: am improvizat o masa de infasat mai sus.
Si o prietena de-a mea e terminata cu spatele pt ca pune bebele numai pe pat si patul e f jos. Daca nu e cazul la tine, nu stiu care ar fi motivele, dar incearca si putina gimnastica pentru spate: stai pe spate si ridica un picior in unghi drept apoi lasa-l spre podea pana atingi podeaua fara sa-ti ridici umerii.
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
alynta27 spune:
Coincidenta sau nu si eu am facut ficatei pe gratarul pentru ochi. Eu iesit fragezi si moi! I-am pus de aseara cu sare, piper si un pic de lapte-ii fragezeste, iar azi am asezat staniol pe gratar si i-am facut.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kiti2205 spune:
Salutare si de la noi 
raportam una bucata copil botezat sambata. Am pus cateva poze in album.
La multi ani, Olivia!!
si multe lunite si ani sarbatoritilor.

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
mari_paun spune:
donna79
ti-am raspuns la PM
eu il schimb pe Pit pe masuta de infasat pe care o pun pe patut ca ma rupe la spate...inainte, dupa baita il puneam pe pat , il masam si cand il ridicam nu puteam sa ma indrept
...acum stau aplecata doar cand ii fac baita
A fost dr la noi, Emm are viroza dar nu f grav, ii dau nurofen si picaturi de nas, Pit nu are nimik

alynta cu cornuletele tale ...nu mai slabesc eu!
eu beau mult ceai ca sa bea si Emm