Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 2

office spune:
Mari_paun, multa sanatate copiilor!
Simona, "share"-uieste si cu mine reteta aceea!
Mamici cu pitici de aproximativ 5 luni, bebelusii vostri isi tin bine capul?
Meme de Maiu si
Lulia

bebecris26 spune:
Buna ziua dragi mamici si bebelusi frumosi!
La multe lunite (ani) Vladut, Darius si Radu! Sa cresteti mari puiutilor, sa fiti frumosi, sanatosi si cuminti.
La multi ani Olivia. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa si sa te bucuri de piticul tau. Asteptam tortulet si eu vreau si un pahar maare de cola.
Camy, sa-ti traiasca printesa si sotul. Frumos cadou a primit de ziua lui (sau cel mai frumos)
Cristina, mami de bebita David

idalis spune:
Salutare!!!
La multi ani piticilor Vlad, Radu si Darius! Sa cresteti mari si sanatosi. Mamici umpleti paharele...multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!!!!
Azi am voie la dulciuri asa ca e sarbatoare, deci puteti arunca cu felii dulci spre mine
O zi cu soare pentru fiecare!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

tanamera spune:
Neata la amiaza!
Iarasi e destrabalare pe aici si eu unt la dieta.
La multi ani Vlad,Radu si Darius!
La multi ani Olivia!
Camy la multi ani printesei tale si taticului!
Adelina eu vreau reteta de praji.
Am un copil de nota zece,vad ca doarme de 3 ore,am reusit sa termin curatenia.
Multa sanatate copilasilor balnaviori si Donnei.
O zi faina!

alynta27 spune:
Salutare! Cornulete cu rahat vrea cineva, ca azi sunt facute?!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

donna79 spune:
ANA, multumim pentru capitolul nou! Haideti sa-l terminam pana in seara, ca-n vremurile bune!
Vad ca lumea s-a mutat usor-usor pe FB. Eu nu pot face fata la ambele iar daca am de ales, raman la forum.
SIMONA, pupici multi! Pupam rozatorul mic!
La noi situatia e urmatoarea: bale la greu, scarpinat de gingii, ras, chitaieli, tipete (isi descopera vocea cred), gangureli diverse... parca e o jucarie . Acum il rasfata bunicii, vad eu ce patesc cand vom ramane singuri.
MARI_PAUN, multa sanatate Emei, sper sa nu raceasca si Petru. Ti-am trimis un PM, pooate reusesti sa-mi raspunzi pana plecati la Amara.
CAMY, petrecere frumoasa, sa-ti traiasca sarbatoritii!!! Cat despre durerea de spate, nu stiu ce sa zic, nu cred sa fie asta cauza pt ca nu ma doare mijlocul ci mai sus...
MIHAELKA, pupici pentru Petra si bravo pt greutate si lungime!
Fug sa pun si eu ficateii la facut, vad ca avem mai multe acelasi meniu azi...
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

mihaelka77 spune:
Office multumesc. Petra tine bine capul dar cand e mai obosita il balangane in fata si in spate. Cand e pe burta nu il prea pune jos, se ridica in manute cat de tare poate de parca face flotari si se uita in toate directiile.
Tanamera si a mea a dormit mult azi, cred ca stia ca o asteapta ceva neplacut. Iar acum iarasi a adormit. Cred ca vizita la medic ii aduce somnul.

donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Salutare! Cornulete cu rahat vrea cineva, ca azi sunt facute?! Alina-Mirela mami de ![]() ![]() ![]() POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Mai, eu ziceam ca am intrat la dieta dar voi ma omorati cu zile...

Ce face Maria cea dulce? si baietii? povesteste mai multe...

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

mihaelka77 spune:
Donna multumesc.
Si eu tot ficatei am in meniu asa ca ma gandesc sa nu ii mai fac ca imi arunci tu cativa. O sa deschid geamul. Nu migram pe FB, tot aici e baza.
Cu prajituri , torturi si bauturi puteti arunca la Deva ca eu nu tin dieta!!! Mananc si pentru fetele care au restrictii alimentare. Ma sacrific din spirit de solidaritate.