Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 ANA, multumim pentru capitolul nou! Haideti sa-l terminam pana in seara, ca-n vremurile bune! Vad ca lumea s-a mutat usor-usor pe FB. Eu nu pot face fata la ambele iar daca am de ales, raman la forum. Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) |
Asta am vrut si eu sa spun. Nici eu nu pot cu amandoua,asa ca si eu raman la forum. Si totusi fetele care s-au mutat pe FB intra f rar pe forum. Pacat,eram o gasca faina. Nu stiu de ce s-a impartit asa.!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ana_25 spune:
CAMY la multi ani sotului si Alexiei!
MIHAELKA felicitari pt Petra! E fetita mare!
MARI multa sanatate la Ema!
Ficatei am facut si eu azi!! Cred ca ne-am inteles prin telepatie.
Eu nu mai vreau nik dulce ca-s cat dulapul! De azi trecem la slabit!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
tanamera spune:
citat din mesajul lui adelena Buna din nou! Poftiti la tort de mere! Am ales aceasta varianta de "dulce" pentru ca este rapid si noua ne place f mult. Ca mancarica, fasole cu ciolan. mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010) |
Cred ca as putea sa tin dieta dietelor,insa in fata tortului cu mere nu as rezista.
tanamera spune:
citat din mesajul lui ana_25 De azi trecem la slabit! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
De ce dieta te apuci?
Fistiq spune:
buenos dias! salutari la toata lumea!
La multi ani Olivia! Multa fericire si sanatate pt tine si pt baietelul tau
La multe luni si ani pt baieteii nostri care au mai crescut! Cite un pupic pt Vladut, Radu Mihai si Darius Sa va traiasca mamicilor, sanatosi si frumosi!
Ionela, cum mai e printesa Raisa? Ce analize ati facut? Multa sanatate si sper ca s-a dus raceala si febra
Sa va povestesc cum am recoltat pipilica de Tudor de dimineata. Ne-am trezit la 7, am mers la baie cu tati sa ne ajute sa spalam bine copilul ca sa iasa proba bine, apoi l-am sters, blabla... Iau punguta cu lipici, bagam cuculetzul in ea si... a si venit proba Uite asa, ca la comanda!
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
camy81 spune:
HAIDETI fetelor deschideti geamurile sa va arunc pizza la fiecare lasato incolo de ea dieta acum vreti si voi sa tineti cand toata lumea pe aici incearca sa dea de toate bunatatile?
Cu tortulet va servesc Duminica cand avem si niste invitati,tort de finetti facut de mine
revin indata
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
tanamera spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Asta am vrut si eu sa spun. Nici eu nu pot cu amandoua,asa ca si eu raman la forum. Si totusi fetele care s-au mutat pe FB intra f rar pe forum. Pacat,eram o gasca faina. Nu stiu de ce s-a impartit asa.! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
Multe fete intra direct de pe telefon pe FB,pentru ca e mult mai usor,mai ales cele cu 2 copilasi.Cand li se face dor o sa mai dea si pe aici.
tanamera spune:
citat din mesajul lui Fistiq Sa va povestesc cum am recoltat pipilica de Tudor de dimineata. Ne-am trezit la 7, am mers la baie cu tati sa ne ajute sa spalam bine copilul ca sa iasa proba bine, apoi l-am sters, blabla... Iau punguta cu lipici, bagam cuculetzul in ea si... a si venit proba Uite asa, ca la comanda! ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
Bravo Tudor!
Fistiq spune:
camy, la multi ani pt sarbatoritii tai! sa-i ai alaturi sanatosi si voiosi toata viata! multumim de tratatie!
eu m-am mmai ingrasat in ultimul timp. bag lsa greu papa, la orice ora, mai ales noaptea. rezultatul pe cintar consta intr-un kil jumate in plus fata de kilul cu care ramasesem dupa nastere. dar nu-mi bat capul ca doar alaptez
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
pop_adelina spune:
ziceam ca fac clatite, am apucat sa fac 3...nu ma lasa Darius, de dormit numai cate 15 min, la titi sta cate o h, daca il deranjez sau aude vreun zgomot nu mai vrea sa pape...offfff ce o fi cu el! am apucat totusi de dimi sa-i fac niste poze, nu in toate ipostazele in care as fi vrut eu ca nu a mai avut rabdare, dar e destul pt astazi!!!in rest, atentie 100%. chiar l-am luat cu mine in scoica in bucatarie, dar nu i-a convenit decat vreo 10 min. un pic de ordine prin casa am facut cu el in marsupiu, multumesc de idee. acum doarme si mananca la mine in brate si profit de o mana libera si de liniste sa va citesc! cred ca o sa-mi ia o jum de h pana scriu mesaju!
tanamera, promit ca diseara dupa ce adoarme, postez reteta, pe bune ca e delicioasa!!!mie nu-mi prea plac praji cu creme ca mi se par scarboase, dar asta fiind cu branza nu e!!!si mai are si dulceata acrisoara si ananas...o delicatesa!!!
idalis, sa sti ca m-ai inspirat cu pozele cu tavis si te-am copiat putintel!!! am pus poze la semnatura cu iepurasul meu iubit!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS