Pufi 2010 (210) - LMA Maia!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui valiburu

Multumim pentru urari si ca v-ati gandit la George,mai ales ca nu am fost activa virtual,ci doar emotional.
Ca si ceilalti pufuleti, George a deprins tainele mersului de la 10 luni si jumatate,iar acum e un nazdravan care scotoceste toata casa.Are 10 dinti si 2 maselute si mananca de toate.
Am citit ce s-a mai scris despre intarcatul gradat si am reusit sa suprim mesele nenumarate din timpul noptii,dandu-i lapte de vaca la dorna cu cereale.Acomodarea a durat cam 3 saptamani si nu l-am fortat.Mai intai i-am dat LP Nan,Milupa,dar nu au avut succes.Seara bea 100 ml LV cu cereale si ii dau completare san.In ritmul acesta,a inceput sa se trezeasca o data pe noapte cand ii dau san,dar lucrez si la suprimarea acestei mese.Sper sa reusesc sa il intarc fara sa iau pastile si fara sa il afecteze,dar de la teorie la practica e cale lunga si depinde si de copil.
Multa sanatate puilor bolnaviori si numai ganduri bune sarbatoritilor!

LA MULTI ANI !!! si din partea mea...cred ca am uitat dimineata sa fac urarea ...sa iti traiasca si sa creasca mare, sanatos si voios!!!

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ioiii,AYANNA ce botez intr-ale mamicelii ti-ai tras.. bine ca tu stii ce sa faci dopo sa curetzi neuronu marcat. si bine ca zgubi e de fapt mult mai bine decat parea la cald situatia.la fix dupa adrenalina de gospodareala maxima, pentru care te felicit si eu, desi imi zic "don't ever try this at home" de cand am citit. nu prea sunt in pericol,acum sunt imunizata, dar la Ana la un an am facut si eu ravagii de gen pe masa. m-am "zdrobit" degeaba,vorba socrului meu, ca abia au gustat cate ceva, dar...am poze

Cat tzine febra de vaccin? btw,amfacut Infarix penta, da' tot scump, doamna,scump. bonus iritatie si nodul in picior.mi se parea mie ca asistenta aia era si vanzatoare si..shtoarfa doctorului, vorba decenuelei, deci...sa zic merci ca a intepat-o in picior si nu i-a facut vreun piercing in limba de banii aia

soo: status actual: io muci verzi,cap pocnind, ema febra, dar cu doi coltzi de masea ieshitzi, Ana doar muci. Tati are noroc: e plecat 3 zile.

Azi am probat livinul in lungime si Ema a mers in 2 de la mine la ana si la mamaia,prima data mai fara frica,ba chiar incantata, chiuind si ...mai vroia..... am mers la kuruletzu' ei pana amvazut stele verzi si pete negre,la propriu.

MARA,tare fain tortul,chiar si mai mic arata super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Cu un decalaj destul de mare...

LA MULTI ANI, MARA!

Sa te vedem mare si nazdravana!

Miri, sa-ti traiasca minunea, sa te bucuri de ea,
sa te iubeasca si sa ne povestesti mandra de ea!

oo
oo
oo
oo
oo oo oo
o ooooooo
ooooOOOoooo
oOOO OOOo
oooMARAooo
oooooOOOOooooo
oooooooo
ooooo
ooo
ooooo
oooo oooo

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

LA MULTI ANI, SEBASTIAN!

LA MULTI ANI, GEORGE!

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Hello!

Ne taraim si noi in urma voastra, poate poate va prindem...nici o sansa!

Am taiat si noi una bucata motz, si ia ghiciti ce a ales fi-miu.... parfum, bani si papiota de ata. Botezatu' scrie pe el!

Apoi, pt ca era ciuntit rau, l-am tuns cu masina de tuns... HORROR!! a plans si a tremurat de cred ca mi-au murit mie mai multi neuroni decat lui! Dar acum avem o figura de barbatel-golanel cu zambet smecheresc

Va pupam pe toate, nu stiu cand mai reusesc sa intru...

Ratusca mami de Imparat (2010)

Si eu pe Yannis l-am tuns azi HORROR. L-a luat cu masina pe parti si la spate si cu foarfeca in creasta si la breton si cand l-am adus acasa l-am si spalat ca sa fie tacamul complet deja era un tremurat/dardait de plans...mi-a rupt inima. Si acum doarme de la 14 si ceva Cred ca i-e frica sa se trezeasca sa nu-l mai tundem, mititelul de el...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

In rest suntem ok, 80 cm si 11.65 kg. N-am mai luat decat 200 g, ca in ultimele 3 luni. Eu ma bucur ca zice lumea ca-i gras. Dar nu este deloc. Are obrajori, dar la corp este subtirel (nu atrofic). Plus ca e mult mai mare decat alti copii de 1 an. Analize ok. De mancat, nu ne facem probleme, intinde ciocul si mainile cand vede mancare la orcine.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Iar ai pus-o de un mesaj cu fiori pe sirea spinarii mergeti sa taiati torul si tati cireasa de pe tort! LOL!

Oricum FELICITARI pentru rezultate, e mare! Yannis are 74-75 de cm si 9 kg si ceva (200, uneori 400). Avea 8,900 la 8 luni, deci Yannis CHIAR NU A MAI LUAT!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

LA MULTI ANI, SEBASTIAN!

LA MULTI ANI, GEORGE!

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Subscriu!!!

de Yannis

Mergi la inceput

BF citit povestea nasterii FELICITARI! Ma bucur ca ati reusit si multa bafta in continuare! )oricum ati fost baftosi si prima oara...2 ovule, 2 embrioni ...)

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

La multi ani!!!MARA
La multi ani!!!!SEBASTIAN
La multi ani!!!!GEORGE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Tomaca ,prin cate a trecut Buturel ieri,saracutul ,sper sa nu mai aveti prb acum daca ati facut decalotarea

Ayanna,imi pare rau de ce ati patit,cu siguranta si eu as fi fost in soc,ma bucur ca Daria e bine,nu e apatica,ii trimitem pupici si tie o mare imbratisare

Alexutzza vrem si noi pozele cu Yannis tuns acuma cate inimi o sa mai franga oare cu noul look?

Miremia ai o scumpete de fetita,e asa de frumoasa

Mami de Ariana(albinuta mea-La multi anisori!)
Motto-ul de azi:
"Dezvata-te sa respecti fatada,pana ce nu ai vazut interiorul."

Mergi la inceput