Pufi 2010 (210) - LMA Maia!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

La Multi Ani Mara, delfitza de mami Miremia!
La Multi Ani Sebastian!
La Multi Ani George Ioan de mami Valiburu!

Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ruxita, Ele, Tomaca, Lillo, Alexia, Alexutza, Micki, Ioana, Dandana multumim mult pt urari!

Simply multumim, esti o draguta!

Cris

I-am luat si varful de mot, a ales de pe tava asa:
intai a intins timid un degetel spre ruj, apoi a luat o cutiuta de oscillo puse pe tava de sor-mea ca poate se face doctorita sau farmacista, apoi cardul, a intins mana spre un pix dar nu l-a luat, iar la sfarsit cheia de la masina.

Sunt fericita ca nu se vede de unde a fost tunsa, atat ca nu-i mai intra in ochi...exact cum mi-am dorit.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sunt fericita ca nu se vede de unde a fost tunsa, atat ca nu-i mai intra in ochi...exact cum mi-am dorit.

_

Super ca a iesit cum ti-ai dorit

la cocheta doctorita

Mami de Ariana(albinuta mea-La multi anisori!)
Motto-ul de azi:
"Dezvata-te sa respecti fatada,pana ce nu ai vazut interiorul."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ruxita, Ele, Tomaca, Lillo, Alexia, Alexutza, Micki, Ioana, Dandana multumim mult pt urari!

Simply multumim, esti o draguta!

Cris

I-am luat si varful de mot, a ales de pe tava asa:
intai a intins timid un degetel spre ruj, apoi a luat o cutiuta de oscillo puse pe tava de sor-mea ca poate se face doctorita sau farmacista, apoi cardul, a intins mana spre un pix dar nu l-a luat, iar la sfarsit cheia de la masina.

_

Medic pe ambulanta?

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Va multumesc tuturor celor care ne-ati felicitat.

happyella ati facut PRIORIX sa inteleg ca pe cel de 1 an inca nu l-ati fascut trebuie sa fie diferenta intre ele de cel putin 30 zile. Si noi l-am facut in aceasi zi ca si voi si sper sa nu apara nici o reactie.

lucia mofturos baiat ai. Eu credeam ca doar a mea este asa ca e fetita da gaseam scuze si noi am fost la 1 an la evaluare: 9 kg si 75 cm. Despre lapte noi am trecut pe Aptamil si il bea f bine e f bun. Sunt multe mamici care au trecut pe lapte din comert cum ar fi Zuzu de la 1 an de zile dar eu vreau sa-i mai dau lapte praf pana la la 2 ani.

bea imi pare rau ce ti-a spus la ginecologie vezi ia decizia cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Mara sa fii sanatoasa sa o bucuri pe mami toata viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

Mara sa fii sanatoasa sa o bucuri pe mami toata viata

Multumim!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Aynna, patitarati din alea urate... sa treaca repede si eu am patit-o cu Ela, ea si-a spart capul tot cu o muchie de mobila si am ajuns cu ea la spital, tot atinci au si operat-o cu anestezie generala, am stat o saptamana in spital... acum are o cicatrice mare in frunte... ma trec sudori reci pe spate si acum (13 ani dupa), daca se lovea la ochi? (a fost foarte aproape de arcada)... si inca n-am scapat de sentimentul de vina, ca n-am fost mai atenta cu ea... sarea de pe geam pe pat... cata mintea aveam si eu atunci...

dar bine ca ati scapat numai cu o sperietura zdravana... de invatatura de minte!

ne-am programat la vaccin pe luni... abia asteptam sa ne masuram si noi, dupa cantarul meu are vreo 13 kg si dupa rigla mea vreo 82 cm... pare mult mai mare de 1 an, e cam cat fetita unei pretene de 1 an si 5 luni... asa parea si in parc, cand il puneam langa copii mai mari decat el, era cam cat fetitele cu 5-6 luni mai mari decat el... de baietei nu stiu, ca n-am avut reper...
tomaca, apropo, felicitari pentru lungan... nici mie nu mi se pare ca ar fi Kay gras, aproape nu mai are pliuri...

si ce-am mai vrut sa zic si cedez calcul...
stangacii au mai multa energie decat dreptacii... citit azi iin cursul despre bioenergie...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

LML Mara!

Sa fii sanatoasa, sa ai parte de mult noroc si de dragoste sincera mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

uite ce-am gasit io pe ocazii.ro...sa va descretesc putin fruntile

ghid de AGATZEALA

1. SCUZA-MA, N-AM OBSERVAT CA NU M-AI OBSERVAT!
2. CE CAINE DRAGUTZ...CE NR DE TELEFON ARE?
3. MA PRIMERSTI SUB UMBRELA TA?
4. TE SUPERI DACA IMI TII SI MIE MANA ASA CAT TIMP TE PLIMBI PRIN PARC?
5. ESTI ATAT DE FRUMOASA INCAT MI-AM UITAT TEXTUL...
6. CE-AR FI SA-I FACI O SURPRIZA MAMEI TALE SI SA-I ZICI CA DISEARA NU VII ACASA?
7. TE SUPERI DACA IMPARTIM UN TAXI PANA LA MINE ACASA?

scuze daca sunt greseli...n-a mers copy/paste

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput