Pufi 2010 (210) - LMA Maia!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Care e faza cu mucii verzi? Ca ai mei sunt am2 cu asa ceva ... Tb sa-i duc la dr daca numai asta au? |
eu stiu ca mucii verzi e semn de infectie...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ayanna_xem spune:
Buna fetele!
Ma primiti si nerecuperata? Tot nu am reusit sa citesc nimic din urma, doar acum cateva pagini la final si capitolul asta acum...
Eu sunt cam pleoshtita. Aseara zgubi a mea s-a lovit cu capul de coltul unei noptiere cand o schimbam, ca nu vrea sa stea deloc locului si tot face tumbe prin pat, si i-a curs sange si am ajuns cu ea la urgente. Nu e nimic grav, taietura este foarte mica cat un varf de ac, dar e chiar in varful capului si cum e o zona puternic vascularizata i-a curs destul de mult sange. Eram singura acasa, am intrat in panica, nu intelegeam ce se intampla, credeam ca si-a spart jumate de cap ca nu reuseam sa vad rana din cauza sangelui, iar ea plangea intr-un hal. Intr-un final s-a terminat cu bine, medicul m-a asigurat ca nu este absolut nici o problema, s-o urmaresc eventual sa nu fie apatica, molesita si sa nu vomite, dar rana e superficiala si nu pune nici un fel de probleme... mai mult s-au straduit sa ma calmeze pe mine. Tati de zgubi a tras si el spaima la fel de mare, ca era plecat la karate si eu l-am asaltat cu apeluri ca nu auzea telefonul si cand a deschis intr-un final era deja foarte speriat numai pt ca vazuse nr mare de apeluri.
Zgubicea s-a linistit rapid si sangerarea i-a trecut repede, ea era vesela, dansa...eu insa am ramas cu durere de cap si insomnie...am stat cu ochii geana pe pereti toata noaptea. N-am putut sa va zic nik aseara, am intrat doar sa fac urari.
Azi suntem bine...iubitzenia e ok si binedispusa ca de obicei, eu mai am de lucrat un pic cu mine sa-mi revin.
Cele cateva pagini pe care le-am citit din urma...nu mai retin mare lucru.
Stiu ca l-am vazut pe Ivanutz ciugulind de pe marginea farfuriei..., foarte foarte tare...
Subscriu la opinia lui Bea despre vocea lui Simply...si mie mi s-a parut superba!!!!! mai ca mi-e jena sa ma uit la filmuletele mele si sa ma aud, ca daca e sa fac comparatie....
Si vocea ta Bea e la fel de faina...fii mandra!
In rest...nush ce sa mai zic...sanatate la toti pufii!!! Incerc sa mai citesc si eu din urma...am inteles ca ar fi scris povestea nasterii Alexutzza si BF...abia astept sa citesc. Eu am citit toate povestile de la Nasterea unei stele cand eram gravi si radeam si plangeam singura in fata calculatorului...e frumos sa impartasesti emotiile pe care le-ai trait si sa rezonezi la fiecare poveste similara!
Dupa ce reusesc sa mai recuperez, mai intru...Va pup!!!!!
_
Mami de strumfita zgubilitica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
nu stiu xela care e faza cu mucii verzi...............am auzit si eu ca-s cam nashpa...........noi nu am avut asa ceva, slava domnului.....
dar mai cauta, sa vezi ce gasesti si ce mai spun fetele...
sanatate a pui.sa se faca bine repede.......
tomaca ce bine ca nu e marait tudorel..........super!!!!!!!!!!!!!!!!!
7 zile........poate nu mai e nevoie......of offffffff
sorinaasa repede s-a trezit?
hm............intre timp si al meu s-a trezit ca a suntat tel, si nu l-am pus pe silent.....shit
acu a adormit....................ooooooooofffffffffff
is foarte aiurita azi..............nush ce naiba am..........
is cu pluta.............
asa ca acu ma duc pe bune.....
Forever in love...with my baby...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Buna fetele! Ma primiti si nerecuperata? Tot nu am reusit sa citesc nimic din urma, doar acum cateva pagini la final si capitolul asta acum... Eu sunt cam pleoshtita. Aseara zgubi a mea s-a lovit cu capul de coltul unei noptiere cand o schimbam, ca nu vrea sa stea deloc locului si tot face tumbe prin pat, si i-a curs sange si am ajuns cu ea la urgente. Nu e nimic grav, taietura este foarte mica cat un varf de ac, dar e chiar in varful capului si cum e o zona puternic vascularizata i-a curs destul de mult sange. Eram singura acasa, am intrat in panica, nu intelegeam ce se intampla, credeam ca si-a spart jumate de cap ca nu reuseam sa vad rana din cauza sangelui, iar ea plangea intr-un hal. Intr-un final s-a terminat cu bine, medicul m-a asigurat ca nu este absolut nici o problema, s-o urmaresc eventual sa nu fie apatica, molesita si sa nu vomite, dar rana e superficiala si nu pune nici un fel de probleme... mai mult s-au straduit sa ma calmeze pe mine. Tati de zgubi a tras si el spaima la fel de mare, ca era plecat la karate si eu l-am asaltat cu apeluri ca nu auzea telefonul si cand a deschis intr-un final era deja foarte speriat numai pt ca vazuse nr mare de apeluri. Zgubicea s-a linistit rapid si sangerarea i-a trecut repede, ea era vesela, dansa...eu insa am ramas cu durere de cap si insomnie...am stat cu ochii geana pe pereti toata noaptea. N-am putut sa va zic nik aseara, am intrat doar sa fac urari. Azi suntem bine...iubitzenia e ok si binedispusa ca de obicei, eu mai am de lucrat un pic cu mine sa-mi revin. Cele cateva pagini pe care le-am citit din urma...nu mai retin mare lucru. Stiu ca l-am vazut pe Ivanutz ciugulind de pe marginea farfuriei... ![]() ![]() ![]() Subscriu la opinia lui Bea despre vocea lui Simply...si mie mi s-a parut superba!!!!! mai ca mi-e jena sa ma uit la filmuletele mele si sa ma aud, ca daca e sa fac comparatie.... ![]() Si vocea ta Bea e la fel de faina...fii mandra! In rest...nush ce sa mai zic...sanatate la toti pufii!!! Incerc sa mai citesc si eu din urma...am inteles ca ar fi scris povestea nasterii Alexutzza si BF...abia astept sa citesc. Eu am citit toate povestile de la Nasterea unei stele cand eram gravi si radeam si plangeam singura in fata calculatorului...e frumos sa impartasesti emotiile pe care le-ai trait si sa rezonezi la fiecare poveste similara! Dupa ce reusesc sa mai recuperez, mai intru...Va pup!!!!! _ Mami de ![]() ![]() |
Uf! Urat rau. Cred si eu ca te-ai speriat. Eu as fi lesinat. Bine ca Zgubi e bine si ca i-a trecut repede.
Chiar voiam sa apari sa-ti spun ca mereu mi-a placut patutzul lui Zgubi. Mi se pare asa cald. Imi place perna. E mare, nu-i asa? Pica de pe ea cand doarme? I-am mai pus si eu lui Tudor un Micki in patuz, dar mi se parea ca-l incurca in timpul somnului. Ea cum se impaca cu toate la somn? Parca i-as pune o perna asa mare.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
www.adoptaunurs.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
ayanna imi pare rau pentru lovitura lui zgubi..............
cred ca te-ai speriat............of offfffffffff
sa iti treaca.lasa ca nu e nici prima nici ultima..........
ai grija de ea si de tine...
Forever in love...with my baby...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Ayanna..horror ce povestesti tu...bine ca e bine zgubilicea... Eu cred ca muream si inviam...
Xela...despre muci verzi, stiu si eu ca si Danasor...ca ar fi ceva semn de infectie...nu stiu daca se coreleaza cu alte simptome..sorry!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Simply...voiam sa-ti mai multumesc o data, pe aceasta cale, pentru ca ai impartasit cu noi ideea ta de cadou (papusica personalizata)...care mi-a servit drept sursa de inspiratie.
A ajuns aseara si la noi..tare frumoasa este, eu am fost impresionata, si de ea, si de cum arata inscriptia hainutzelor...parca nu-mi vine sa cred ca mandra mea se apropie de "venerabila" varsta de 1 an.
Si ea a fost atrasa de papusica, a zambit la ea, a mangaiat-o...un succes, ce sa mai vorbim.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
valiburu spune:
Multumim pentru urari si ca v-ati gandit la George,mai ales ca nu am fost activa virtual,ci doar emotional.
Ca si ceilalti pufuleti, George a deprins tainele mersului de la 10 luni si jumatate,iar acum e un nazdravan care scotoceste toata casa.Are 10 dinti si 2 maselute si mananca de toate.
Am citit ce s-a mai scris despre intarcatul gradat si am reusit sa suprim mesele nenumarate din timpul noptii,dandu-i lapte de vaca la dorna cu cereale.Acomodarea a durat cam 3 saptamani si nu l-am fortat.Mai intai i-am dat LP Nan,Milupa,dar nu au avut succes.Seara bea 100 ml LV cu cereale si ii dau completare san.In ritmul acesta,a inceput sa se trezeasca o data pe noapte cand ii dau san,dar lucrez si la suprimarea acestei mese.Sper sa reusesc sa il intarc fara sa iau pastile si fara sa il afecteze,dar de la teorie la practica e cale lunga si depinde si de copil.
Multa sanatate puilor bolnaviori si numai ganduri bune sarbatoritilor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
LA MULTI ANI MARA de Miremia!!!
Sa fi sanatoasa, fericita, iubita si , in curand, dintoasa (am auzit eu ca asa i-ar placea lui mami ). Sa ai parte de mult noroc in viata si sa treci usor si cu succes peste toate lucrurile care-ti apar in cale de acum incolo. Sa dea Dumnezeu sa ai parte numai de experiente fericite, de lucruri frumoase, prieteni de incredere si sa fi iubita!!!
Si tu la randul tau sa ii iubesti mereu pe mami si pe tati care au atata grija de tine si vegheaza asupra ta sa cresti bine si frumos si sa ai tot ce-ti doresti tu!
Mirela FELICITARI! Ai facut o fetita frumoasa, desteapta, cuminte si bine-crescuta de
Yannis
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui valiburu Multumim pentru urari si ca v-ati gandit la George,mai ales ca nu am fost activa virtual,ci doar emotional. Ca si ceilalti pufuleti, George a deprins tainele mersului de la 10 luni si jumatate,iar acum e un nazdravan care scotoceste toata casa.Are 10 dinti si 2 maselute si mananca de toate. Am citit ce s-a mai scris despre intarcatul gradat si am reusit sa suprim mesele nenumarate din timpul noptii,dandu-i lapte de vaca la dorna cu cereale.Acomodarea a durat cam 3 saptamani si nu l-am fortat.Mai intai i-am dat LP Nan,Milupa,dar nu au avut succes.Seara bea 100 ml LV cu cereale si ii dau completare san.In ritmul acesta,a inceput sa se trezeasca o data pe noapte cand ii dau san,dar lucrez si la suprimarea acestei mese.Sper sa reusesc sa il intarc fara sa iau pastile si fara sa il afecteze,dar de la teorie la practica e cale lunga si depinde si de copil. Multa sanatate puilor bolnaviori si numai ganduri bune sarbatoritilor! |
Sa va traiasca si sa mai veniti pe la noi. Poate ni-l arati si noua pe George un pic.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
www.adoptaunurs.ro