LMA Briana! Iepurasi de mar-apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 7
dayanara spune:
briza nu, veneam daca era sa fi locuit acolo, langa tine, de ce nu?
aveam si eu un scop de vizita:))))
vladimirescu spune:
LA MULTI ANI, ERIC PETRUS! Sa cresti om mare si bun!
MAMI25, sper ca esti bine, sanatoasa si te bucuri in fiecare zi de nazdravanul tau!
nafi eu am folosit hamul cu succes la Vladimir, mi s epare f f util, mai ales cind iesi la plimbare pe strada cu el, ai o siguranta, nu sare in mijlocul strazii brusc sau din astea... Am folosit hamul citeva luni dupa ce a inceput sa mearga bine singur, il tineam cu coarda moale, adica mergea singur si liber iar eu trageam de coarda numai in caz de pericol, in rest nici nu sintea ca e "inhamat". Ca sa fiu sincera, am folosit hamul pe post de lesa. Chiar si pe la 2-3 ani il foloseam in calatorii, mai ales in aeroporturi si locuri aglomerate ca sa nu-l pierd si nici sa nu stau indoita de spate sa-l tin permanent de mina.
Daca totusi vrei sa-l folosesti pe viitor, insista, ca nu-l primeste din prima. dar dupa ce se obisnuieste nu mai are nici o treaba, nici nu-l simte :)
kossir sa stii ca si eu am pofte de tipul pateu Bucegi pe felie de piine neagra cu unt, cu ceapa si rosii, sau parizer cu mustar si piine rupta, mincat de pe ziar, pe o banca - mama ce une erau astea cind mergeam cu trenul sau asteptam prin gari legaturile in studentie!!! Din pacate, pateul Bucegi e de nemincat acum, parca are pilitura de fierin compozitie, asa de chimizat e, iar parizerul are nu stiu ce substante ca-mi face gura punga, nu mai pot minca din el... Asa ca m-am dat pe chestii mai cosmopolite :))
Imi pare rau ca Sofia e agitata. Intr-adevar, de cite ori au ceva copilasii zicem ca o fi de la dinti :) Sper asa sa fie, ca si eu am avut noapte secsi! Ba chiar cu un pic de temperatura, 38,2 intrarectal. Nu i-am dat antitermice deloc - pina la 38,5 eu nu dau nimic, astept sa vad ce are de gind febra sa faca, sa ramina mica sau sa creasca, plus ca eu cred ca e buna si febra asta, mai omoara din virusi, ca e o reactie de aparare si eu prefer sa o las sa-si mai faca si treaba nu doar sa-i dau la cap! Anyway, sintem cu ochii pe el...
castelana imi pare rau ca te-a amarit tatal tau. Cred ca va trece vremea si ai sa-l ierti complet. Sa stii ca am observat ca cei care inainteaza in virsta de multe ori zic rautati fara sa vrea, si care nici nu inseamna macar ceea ce au vrut sa zica. Cred ca e de la frustrarile acumulate, nu mai sint asa puternici... Ca sa fii bun si generos trebuie sa fii puternic, dar cind te lovesc greutatile si nu mai ai putere sa le infrunti, te mai descarci spunind rautati cui nu merita, din pacate... iarta-l caci e tatal tau. Cred ca ii e tare greu singur acum iar frustrarile l-au facut poate sa fie rautacios... Tu esti cea puternica acum si cea inteleapta :) (astea mi le zic si mie, caci si la mine tata s-a schimbat mult in rau dupa moartea mamei, are tot felul de rautati in el, dar eu m-am obisnuit si nu-i mai bag in seama astea, mai degraba imi pare rau de nefericirea de fond din care nu prea poate iesi, dar nu ma mai supar pe el si nu ma mai simt nedreptatita...)
Te pup si las-o mai moale cu perfectiunea, ai nevoie sa mai fii si imperfecta :))
dayanara spune:
ah stiam ca am uitat ceva, vladi am citit de ham, l-am probat dar necesita forta acum cel putin, probabil ca e bun cand va fi mult mai mare si deja se tine ca lumea, nu stiu, dar acum se balangane destul si nu am destula forta
vladimirescu spune:
Bumbitza noi mai luam oua "ecologice" (asa scrie pe cutie) din Mega Image. Am uitat cit costa, ca eu ajung f rar la cumparaturi... mai se gasesc in pietze la tarani, cam cu 1 leu/ou, dar mie mi-e teama sa iau ca nu stiu daca-s vaccinate gainile sau nu, nu stiu de cind au strins ouale etc... cind nu gasesc oua eco sau nu-mi aduce o cunostinta de la maica-sa, eu iau oua normale, eventua de prepelitza, ca nu s eintoxica de la citeva :))
vladimirescu spune:
dayanara ca mi-am amintit de leit-motivul gravidiei noastre: cit salam maninci acum pe saptamina si de care??
ca mi-am amintit de tine la Paris in alimentara, cind am cumparat tot felul de jamoane, prosciuto sau file de rata crud si afumat... mama, ce bunaciuni!!
Stii ca am mai zis ca mie nu mi-a placut mincarea in Spania in general, dar piciorul ala de capra sau ce era de la micul dejun din care razuiam fiecare felii f subtiri facea absolut toti banii!! Chiar, ce crezi ca era, capra, caprioara, oaie, ce? ca am vazut ca e ceva f popular in Spania (la Valencia cel putin era!) Porc sigur nu era, ca avea o forma mult mai zvelta piciorul repectiv...
Na' ca mi0am facut singura pofta, ma duc sa iau niste jambon de Aosta c-au mai ramas citeva fire in frigider (de la Vladimir, ca si el e mare amator)...
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu dayanara ca mi-am amintit de leit-motivul gravidiei noastre: cit salam maninci acum pe saptamina si de care?? Stii ca am mai zis ca mie nu mi-a placut mincarea in Spania in general, |
Spune tot!
Nu? Eu visez numai suc proaspat de portocale si salata cu rosii si ceapa adevarate, care nu au gust de lemn!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Am incarcat si eu, in sfarsit, ceva poze din iarna asta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
stefimic spune:
OANA spune-mi mami si mie cum faci supa de broccoli?
si tu cu ce lapte ii faci orezul?
YAIA draguti puii tai, s-au facut mari, cred ca au inceput sa se joace impreuna.
ATB bafta in continuare la examene.
BUMBITZA spor la treaba.
stefimic spune:
scuzati-ma fetelor, deh neuronul care nu mai este, era vorba de BRIZA cand am spus spor la treaba.