Fluturasi de martie-aprilie 2011 (133)
Raspunsuri - Pagina 19
mandreeac spune:
Roxy, Yasmi 
nu stiu nici eu de la ce am starea asta, probabil de la oboseala, am incercat sa dorm dar nu am reusit. O sa pun o poza si cand ma voi simti mai bine, voi mai pune.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+
Rares Andrei
AMR 5 saptamani
mandreeac spune:
Otilia ce printesa frumoasa ai. Activeaza-ti pm, vezi ca scrie pe prima pagina cum se face, ca sa iti poata fi trimisa parola.

Dorinuta ce e cu tine de nu ai aparut?????

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+
Rares Andrei
AMR 5 saptamani
ailed_dota spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 ailedfug sa spal tigaia de snitele....si ma si apuc...fac in tigaia asta ca-i mai mare si se fac mai multe....eu cred ca pun si niste zahar si apoi le ung si cu niste gem de prune.....uite asa in ciuda colesterolului meu cel care a atins nivelul de 424 ![]() asta pt simona care se ingrijora cu al ei de 200 si ceva ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a |
relaxeaza-te ca colesterolul creste si pe stress si nervi...
mai papa si tu peste si nuci si uita un pic de prajeli...
a si grefuri...

mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
giuliaa spune:
Andreea merci mult pt compliment. PM-ul este activat
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
27s+
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui giuliaa Andreea merci mult pt compliment. PM-ul este activat Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+ |
Eu nu il vad activat. De ce oare????

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 5 saptamani
giuliaa spune:
Acuma este activat. Am crezut ca daca l-am folosit este activat automat
.
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
27s+
alina.n spune:
am reaparut, am stat numai in pat vreo 5 ore si ma simt mai bine fara contractii, fetelor va rog sa-mi tineti pumnii sa prind macar ziua de luni cand am 38sapt
vad ca iar se vb pe aici de gogosi, vreau si euuuuuuuuuuu da nu mai stau in picioare

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 8 zilei!!!
alina06st spune:
Pfff, Deea, ce super oferta ar fi fost. Cred ca te rugam sa-mi iei si mie 2,3 sa mi le pui la posta
. Dar la 59,9 precis gasesc si pe la noi.
in sapt 28 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui irinuca05 gata, am primit parola. multumesc ![]() am uitat sa va spun ca am fost in cocor, la et 5, magazin Erfi sa vad carucioare. Si au reducere 40% la toate produsele Graco. Mi-am rezervat carucior 3 in 1 Graco Quattro Tour Deluxe, patut cu plasa, geanta pt transport produse bebe si balansoar cu conectare la priza, toate la 2900 ron. astazi sotul le plateste si vine cu ele acasa. abia astept ![]() poze si explicatii aveti mai jos. sper sa nu se considere reclama: www.erfi.ro/carucioare-si-scaune-auto/carucioare/carucioare-3-in-1/carucior-quattro-tour-deluxe-tsb-sprint.html" target="_blank">carucior www.erfi.ro/carucioare-si-scaune-auto/genti-si-marsupii/geanta-smart-gabriel.html br / " target="_blank">geanta transport www.erfi.ro/camere-copii-si-bebelusi/patuturi/patut-contour-electra-deluxe-grazia.html" target="_blank">patut www.erfi.ro/camere-copii-si-bebelusi/balansoare-premergatoare-bebelusi/balansoare-bebelusi/balansoar-lovin-hug-deimos-cu-conectare-la-priza.html" target="_blank">balansoar 29+ |
Sa le folositi cu placere
Si mie imi plac f mult produsele Graco
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png