Fluturasi de martie-aprilie 2011 (133)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliaa

Acuma este activat. Am crezut ca daca l-am folosit este activat automat .

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+

Am trimis. Sa imi spui daca l-ai primit.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+ Rares Andrei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

Irinuca, magazinul avea reduceri la toate produsele? Pe mine m-ar interesa de ex. o pompa electrica de san de la Avent, am vazut ca au si pe astea nu le-am vazut pe nicaieri la pret redus. Cred ca o sa dau si eu o fuga in weekend...

Mother to be 33+ Vlad

AMR 5 saptamani

nu. aveau reduceri doar la produsele Graco. adica carucioare, scaune de masina, balansoare, patuturi pliabile, scaune de masa.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Alina, stai linistita, incearca sa nu te stresezi. Cu siguranta toate fetele iti tin pumnii.

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

alina, [ruga, noi vb cu Doamne-Doamne, dar si tu tb sa stai cumintica in vf patului..., da?si eu o sa fiu in aceeasi situatie spre 38 de sapt ca ma gandesc ca dupa ceza nu mai e ok sa nasc natural...

mami de de 7 ani si ingeras si 31+cu

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

vroiam sa zic dupa 2 ceza...

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

fetelor

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 8 zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Andreea multumesc mult. Am primit

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

fetelor

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 8 zilei!!!

ce amr ai..... in zile... sa intri si tu cu dreptul in marenitate, sa tragi piciorul si sa fie bine, bine sa avem un inceput bun, cand ma gandesc ca vin vineri de la spital si vad ca ai nascut....., o sa ma gandesc mult la tine joi ca tot imi canta cucii 24 h pe acolo...

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello

V-am citit si de dimineata dar nu am mai apucat sa va si scriu. Azi am fost si m-am facut putin frumoasa: mani, pedi, epilat putin, pensat..ce mai...sunt bella.

koko, f frumoasa burtica

ina, si tu intri in categoria slabanoagelor cu burti atasate. Freza arata f bine

irinuca si eu am luat bluzite de la Violet, la pretul ala era si pacat sa nu iau. Toyt 12.5 ron sunt? sau mai putin?

alina.n, am citit de dimineata ca nu te-ai simtit bine peste noapte. Cred ca e totusi un lucru bun, in sensul ca si bebe iti arata ca e pregatit de marea intalnire

roxy, felicitari peritenei tale

antguess, sa treaca raceala.

faza cu declansarea nasterii merge doar daca eti putin dilatata. Eu aveam contractii dar nu ma dilatam, mi-a bagat oxitocina si degeaba. 4 ore am stat in contractii si nici macar nu s-a sters colul. Am un col ff incapatanat. Dupa alte 2-3 ore m-a bagat in operatie.

giuliaa, daca nu ai facut pana acum deloc analize pt toxo, trebuia sa le faci pe amandoua. Daca ai mai afcut si ai vazut ca ai anticorpi tb repetat doar IGM-ul. IGG - arata daca ai anticorpi si IGM - daca ai ai acum sau ai facut de curand.

..imediat ma bag sa fac si cap nou

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR: mai putin de 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

unde sunt magazine de la Violet, vreau si eu sa ma uit intr-unul cand vin in ro... si piciorul gras..?

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput