Fluturasi de martie-aprilie 2011 (133)
Raspunsuri - Pagina 18
giuliaa spune:
Am vrut sa va intreb daca voi patiti asa ceva: cand ma dau jos din masina sau ma ridic de pe scaun daca am stat mai mult, ma apuca niste contractii BH dar sunt relativ dureroase. Nu asa ca la travaliu, dar trebuie sa ma opresc ca ma doare burta. Se intareste si ma doare cam 10 sec dupa care trece. La prima sarcina nu am avut asa ceva.
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
27s+
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giuliaa Am vrut sa va intreb daca voi patiti asa ceva: cand ma dau jos din masina sau ma ridic de pe scaun daca am stat mai mult, ma apuca niste contractii BH dar sunt relativ dureroase. Nu asa ca la travaliu, dar trebuie sa ma opresc ca ma doare burta. Se intareste si ma doare cam 10 sec dupa care trece. La prima sarcina nu am avut asa ceva. ![]() Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+ |
welcome to the club

eu patesc si daca vreau sa merg mai repede
mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
roxy_s spune:
fetelor eu ies la plimbare ca este asa frumos afara.
S-a intamplat minunea mult asteptata
35+
AMR 4 sapt!!!

irinuca05 spune:
| citat din mesajul lui giuliaa Am vrut sa va intreb daca voi patiti asa ceva: cand ma dau jos din masina sau ma ridic de pe scaun daca am stat mai mult, ma apuca niste contractii BH dar sunt relativ dureroase. Nu asa ca la travaliu, dar trebuie sa ma opresc ca ma doare burta. Se intareste si ma doare cam 10 sec dupa care trece. La prima sarcina nu am avut asa ceva. ![]() Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+ |
si eu patesc asa. si de multe ori si noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta
plec si eu la politie sa imi schimb buletinul
. am fost pana acum de vreo 4 ori. daca nu reusesc nici astazi, renunt. o data nu platisem taxa la posta, eu credeam ca se plateste acolo, alta data am luat contractul de vazare-cumparare de la garaj, in loc sa-l iau pe cel de la casa, apoi au schimbat programul si eu il stiam exact pe dos 

29+
Deea99 spune:
helpp fetelor opriti ma din mancatul portocalelor
spuneti ca o sa ma fac portocalie ca ele
....de azi dimi tot bag in mine....simt ca pocnec asa m-au balonat...dar nu ma las
ailed chiaR LA TINE MA GANDEAM....Am dacut niste snitele si cand le-am vazut asa frumos rumenite m-am gandit la niste gogosi din alea de faci tu cu iaurt
scrie mi si mie reteta ...te rog....e cred ca singura mea pofta din asrcina asta![]()
irinuca eu am vazut lincul cu ce ai cumparat, dar nu am apucat sa mai zic nimic, ca am fugit la shnitelele mele
sa se simta bebelina ca o printesa in ele
de pret nu stiu ce sa zic....leaganul imi place...carutul si el...dar eu dupa ce l-am vazut live am sis pas ca-i prea mare si eu am nevoie de unul cu roti mai mici pt pus mai usor in portbagaj
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a
giuliaa spune:
Vreau sa pun un link cu cateva poze si de la mine. Poate primesc si eu parola apoi ca sa va cunosc.
http://picasaweb.google.com/otiliafustos/Otilia#
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
27s+
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui Deea99 helpp fetelor opriti ma din mancatul portocalelor ![]() spuneti ca o sa ma fac portocalie ca ele ailed chiaR LA TINE MA GANDEAM....Am dacut niste snitele si cand le-am vazut asa frumos rumenite m-am gandit la niste gogosi din alea de faci tu cu iaurt scrie mi si mie reteta ...te rog....e cred ca singura mea pofta din asrcina asta irinuca eu am vazut lincul cu ce ai cumparat, dar nu am apucat sa mai zic nimic, ca am fugit la shnitelele mele sa se simta bebelina ca o printesa in ele de pret nu stiu ce sa zic....leaganul imi place...carutul si el...dar eu dupa ce l-am vazut live am sis pas ca-i prea mare si eu am nevoie de unul cu roti mai mici pt pus mai usor in portbagaj ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a |
reteta e a alinei
, dar cred ca eu am vb cu pofta de ele200 ml iaurt, 1 ou, 150 faina o linguritza praf de copt. se amesteca cu mixerul si seadauga in amestec si coaja de lamaie rasa, vanilie, etc...
cand ai aluatul gata tb sa ai uleiul incins si le pui cu lingurita in ulei seprajesc repede , dar sfatul meu e sa nu fie focul prea iute ca se ard la ext si nu se fac inauntru
se scot pe hartie si se dau prin zahar pudra, nuca macinata, scortisoara.... ce ai si iti place...
mami de
de 7 ani si ingeras si
31+cu 
AMR 7 saptamani
69/11
Deea99 spune:
haide sa vas zic cum ieri a fost ziua mea norocoasa si am beneficiat si eu cu ceva dupa urma burticii....ca si acum cateva zile cand povestea Simona ca s-a dus la dr. si nu i a dat nimeni locul in mijloacele de transport in comun , iar ma enervasem ca asa patesc si eu...parca noi gravidutele suntem invizibile
deci ma duc in militari in centrul comercial...
cand am intrat in auchan e un mag...parca se numeste camaeu...vad ca aveau oferte scrise pe geam....din alea psihologice..doar azi pretul asta.....zic hai sa casc si eu gura ...cand intru vad niste rochite super dragute din casmir sau cum se zice....unele din saten...etc...nici una nu depasea 29lei...WOWWW....imi aleg 2 ....mai casc gura pe acolo..niste preturi de tot rasul...dar eu nu ma puteam hotari ce sa mai iau ca nu stiu ce marime o sa imi vina dupa.....
plec spre casa....in fata mea 2 tipe...una parca s-a cam bagat cu japca inaintea mea...desi ajunsesem amandoua in acelasi timp....
cumpara ..platesc...hop ajung si eu in fata
casiera...azi toate rochitele sunt 20 lei.....eu ...SUPERR.....ca mai dadeau si un voucher de 30 lei la fiecare bon
....
imi scaneaza prima rochitza....ii suna tel...raspunde si face o fata de parca ii murise pisica acasa.....vine la casa si imi zice...imi pare rau dar reducerile de azi au fost gresit calculate si trebuie sa schimb pretul la tot...rochiile vor fi 59,9 ;lei
eu, asta e...macar pe asta scanata nu o pot cumpara....se uita asa la mine..la burtica si iar la mine
bine vi le dau pe amandoua sa nu va supar ca aveti burtica....daca sefi au gresit eu vreau sa va fac fericita

dar nu va mai pot da bon ca mi-au bloca casa ca sa nu mai vand
pe o parte mi-a fost asa mila de ea..sa nu o puna sa plateasca diferenta de la rochitze...si aproape ca vroiam sa renunt sa le mai iau....dar dupa ce am iesit din magazin m-am simtit chiar bine
ralukab spune:
Irinuca, magazinul avea reduceri la toate produsele? Pe mine m-ar interesa de ex. o pompa electrica de san de la Avent, am vazut ca au si pe astea nu le-am vazut pe nicaieri la pret redus. Cred ca o sa dau si eu o fuga in weekend...
Mother to be
33+
Vlad
AMR 5 saptamani
Deea99 spune:
ailed
fug sa spal tigaia de snitele....si ma si apuc...fac in tigaia asta ca-i mai mare si se fac mai multe....eu cred ca pun si niste zahar si apoi le ung si cu niste gem de prune.....uite asa in ciuda colesterolului meu cel care a atins nivelul de 424
asta pt simona care se ingrijora cu al ei de 200 si ceva![]()