Fluturasi de martie-aprilie 2011 (132)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

picky o sa nasti in alta parte sau unde ai nascut si prima data? eu cred ca daca ai naste in alta parte ai depasi mai repede momentul, ai avea o stare mai buna.

merg sa mananc de pranz.

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami, cum adik nu ai ce sa facicu venele alea? nu ai ce sa faci acum, in sarcina? sau nici pe viitor?

alina.n, si eu sunt cu butucii la purtator . Las ca ne facem noi suple pana la vara

yasmi, eu nu mananc la fel de mult ca tine, dar acumulez mult mai multe kg decat tine. Cred ca iar ajung la 18 pana la final..dar vorba anaxenei, nu ma mai cantaresc ca degeaba o fac. Ma mai urc pe cantar inainte de nastere si atat!

Simo, foarte bine ca te-ai relaxat si tu un pic. Mai toata ziua trebaluiesti pe la casa, asa ca meriti cate o zi de leneveala burtica nu imi pot da seama daca s-a modificat, dar culoarea iti sta f bine. Iarna oricum trebuiesc tonuri mai inchise si vara mai deschise.

roxy, parca si la tine a mai scazut putin burtica, la fel ca la anaxena .

Fetelor, oare are ceva daca ma vopsesc cu vopsea normala inainte de nastere? In sarcina m-am facut de 2 ori cu nuantator, dar as vrea sa ma mai fac odata, si eventual sa ma tina pana aproape de botez
Anaxena tu ce spui?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR: mai putin de 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

roxy, asa tarziu pranzul?

merg sa citesc si eu poveste lui picky ca m-ati facut ff curioasa

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza pai daca pana acum am tot mancat una alta nu mi-a mai trebuit si pranz.
ei a scazut....n-a scazut deloc burticuta, din contra o simt din ce in ce mai grea si cand stau pe scaun zici ca-i pana in gat de n-am aer.

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Antguess ti-am citit postarea si imi pare rau ca sotul se considera inferior foastului. Eu cred ca greseste si inca nu e convins de dragostea ta. El ar trebui sa se simta mandru ca tu l-ai ales pe el, ca tu pe el il iubesti, ca tu pe el in consideri sotul tau si nu pe ex. Uite eu sunt la a doua sarcina cu sotul meu si ca si tine nu am mai facut dragoste de saptamani bune si asta dn cauza ca a fost o sarcina destul de sensibila cu dureri, contractii..iar durerile pe care le simteam in timpului actului sexual ma terminau, efectiv imi dadeau lacrimile de durere. Iar ultima data cand am facut-o am avut niste contractii foarte intense si de durata, de m-am cam speriat ..Si nu era vina lui, si nici vina mea ci pur si simplu asa s-a intamplat la a doau sarcina... La prima a fost ok, faceam sex ori de cate ori aveam eu sau el chef..pe cand acum eu evit pe cat se poate sexul, de teama...iar el ma intelege..cat poate Asa ca sotul tau ar face bine sa inteleaga si sa nu se mai compare cu fostul..ca daca fostul era ok, tu nu erai cu actualul. Incercati sa discutati si sa nu lasati trecutul sa va afecteze relatia....O spun din experienta ca asa m-am simtit si eu din cauza ca sotul fusese casatorit si are doi copii cu ex..(deci pe de oparte ii inteleg nesiguranta sotului tau..dar trebuie sa realizeze ca el e actualul si nu fostul, si ca el e viitorul tau .nu fostul). Trecutul e trecut pentru fiecare in parte iar viitorul e viitorul vostru, al familie voastre. Hai incercati sa depasiti momentul si sa va vedeti in continuare de relatia si familia voastra.

Scuze ca am scris cam mult..

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

cami, picky, f frumoase cuvintele care le-ati spus pentru antguess

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Multumesc Madutza! Am terminat de facut niste placinte cu cartofi si acuma fac foile pt tort, si trebuie sa astept pana se coc una cate una!
Abia astept sa ajung vineri la eco!
Bb_Yasmi parca ai fi o actrita de aia ce ii pune burtica falsa(una frumoasa rotunda), corpul nu e in orice caz de gravi , eventual numai tzitzi!
Si mie imi place burticu meu deocamdata, cum e asa mare si rotund, nu ma deranjeaza ca is ca un balonel, daca vor aparea vergeturi, asta e. Mai mult cred ca o sa ma dernajeze dupa nastere, cand se va lasa pielea si nu va mai fi rotunda.

Feli cu Miriam in burtica 35 +
AMR 5S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am vazut poze si eu.

Roxy burtica ta a mai crescut, dar e grozav de frumoasa!

Simo burtica, a mai crescut, dar f putin si imi place cum iti sta cu aceasta culoare.

Yasmi sa nu te mai aud ca te mai plangi ca arati minunat!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+ Rares Andrei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am uitat sa va spun ca mi-au venit si ultimele analize si nu am absolut nimic, secretiile mele sunt curate. Sunt atat de fericita , cum nu va puteti imagina

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+ Rares Andrei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Felicitas ma bucur ca ia o bebelina activa si ca nu iti mai bati capul cu hainutele ptr spital.
Antguess treaba cu spionatul calculatorului deja e prea mult. El trebuie sa invete sa aiba incredere in tine..ca daca nu exista incredere atunci nimic nu o sa mearga..tot timpul o sa apara gelozie, indoieli si neincredere. Asa ca ati face bine sa discutati si sa lamuriti, mai ales el, ceea ce va macina.
Madutza multma incerc sa tin pasul cu voi, dar parca vad ca pana termin eu de postat se schimba cap
Antguess eu nu cred ca ar trebui sa-ti schimbi id-ul ptr ca atunci ii dai si mai multe motive sa fie gelos. Lasa-l sa te citeasca, atata timp cat nu ai nimic de ascuns, sa citeasca mult si bine...si daca vrea ar putea sa intre si el la o mica discutie. Iar daca vrea si e asa curios sa citeasca/afle discutile dintre tine si alte persoane, cand vine de la munca, povesteste-i tot cu lux de amanunte..si apoi o sa vezi ca se plictiseste si nu o sa mai fie asa curios. Ar trebui sa nu se mai comporte ca un copil gelos si sa incerce sa fie barbat..ca uite acum va fi si tata. Iar tu incearca sa fi cat mai linistita psihic si sa-ti consumi energia ptr bebelina atunci cand va veni si nu ptr altceva.
Cami_antonia eu iau magneziu din sapt 12 pana la 36 sapt iar in rest iau vitaminele cu acid folic pentru sarcina ..imi pare rau ca ai o astfel de problema ..
Viss condoleante ptr unchiul tau
Roxy nu, am hotarat sa nasc tot cu acelasi doctor si tot la acelasi spital, ptr ca imi stie istoricul si ptr ca m-a asigurat ca imi face cezariana. Am fost si la un alt gine si mi-a trantit-o verde in fata ca se poate naste si normal dupa cezariana si ca la prima nastere e normal sa dureze atata tavaliu. Da, asta stiu si eu, numai ca nu mai vreau sa risc viata copilului, asa ca am preferat sa raman tot vechiul ginecolog. E un doctor foarte bun, are pacienti si din Olanda, Franta si unii ii vin si din America ptr infertilitate, numai ca atunci la nastere ne-a enervat ingrozitor..ok l-am iertat ca avea paciente care nasteau normal si prin cezariana, asteptau la cabinet alte paciente..asa ca a tot tras de timp..acum o sa fie ceva mai simplu...ca programam ptr o anumita data si ora si nu o sa ne mai faca nervi
Madutzaam intrebat ginecologul..nu are nimic daca te vopsesti doar sa folosesti manusi, asta a fost raspunsul lui. Adica nu afecteaza cu nimic bebelul
Andreea ma bucur ca analizele sunt ok..

Hai ca ma reusit sa citesc si nu ati schimbat capitolul ..is tare .bine ca inca imi doarme fata si m-a lasat sa-mi vad de tastatura

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput