Fluturasi de martie-aprilie 2011 (132)
Raspunsuri - Pagina 17
simonacip spune:
Am incarcat pozele. cu urtosul si parosul![]()
Simona, mami de baieti
David, Matei si
35 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Am incarcat pozele. cu urtosul si parosul Simona, mami de baieti David, Matei si 35 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
care burtos mami???? haii....ca nu e mare burta!! dar deloc!! parca s a mai ridicat si la tine, nu?? imi place culoarea la par....e placuta dar imi place si mai mult cum iti sta blonda

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
in sapt 36!!! 
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))
bb_yasmi spune:
cred ca pot sa sterg pozicile, nu??
in sapt 36!!! 
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi pun si eu cateva pozici....am spus ca le pun vineri cand voi fi intrata in sapt 37....dar acum ce mai conteaza 1 zi SA NU BAGATI IN SEAMA VERGETURILE!!!!! plssss :((( mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!! ![]() AMR: putin....putin.....si mai putin...:)) |
ce burtica mare
si ce picioare slabanoage ai si tu, la fel ca anaxena Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR: mai putin de 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
am pus si eu poze cu burtica de azi![]()
![]()
S-a intamplat minunea mult asteptata
35+
AMR 4 sapt!!!

Picky_toto spune:
Am revenit, dupa ce mi-a plimbat copila, ca in sfarsit dupa zile intregi de ploaie azi a fost o zi in care nu a mai plouat...si dupa ce mi-a culcat-o.
Deea multumesc, eu de cand am aflat ca sunt insarcinata beau cafea fara cofeina si cu mult lapte. Bine nici nu sunt mare fana a cafelei ![]()
Dorinut@ multumesc ca mi-ai citit povestea
. De aceea acum prefer sa mi se faca cezariana, chiar daca sunt probleme cu anestezia, dar mai bine trag eu decat copila. Si in ceea ce priveste greutatea aratata la eco..ramane cu semnul intrebari..mai ales can buritca e prea mica iar bebe
nu mai poate fi masurat..da eroare..mare ![]()
Deea iti inteleg nervi, adevarul e ca la fel as reactina si eu dazca un copil se ia de copilul meu. As discuta cu profesori si apoi cu parintii copilului. Sper sa rezolvi ceva 
Andreea, Roxy multumesc 
Andreea hai ca-s frumusele broscutele
, mai ales daca-i si graviduta. Oricum stai mai mult intinsa si cu picioarele ridicate..a si inca ceva foarte important EVITA SAREA..e posibil ca sa ai retinere de lichid in organism si ea e principala vinovata 
Antguess eu sper sa nu fie nici o problema si bebe sa stea mai mult la caldurica 
Persi imi pare rau ca ai dureri jos..eu mai am din cand in cand intepaturi...dar sunt trecatoarea ..stai cat mai linisitita in pat pana cand iei legatura cu doctorul 
Roxy multam ca mi-a citit povestea 
Dorinut bebelina mea are o perioada de cand nu mai sughite asa des...Stefi toata sarcina a tinut-o in sughit si ce era comic la ea e ca si dupa ce s-a nascut la fel o tinea..cum i se facea putin frig cum incepea sughitul ...si acum la fel patim daca ii e frig ![]()
Andreea multumesc ca mi-ai recitit povestea
, acum sa speram ca nu vor fi alte probleme. Adevarul e ca sunt putin speriata de cum vor decurge toate...dar ma rog sa fie bine ![]()
Revin
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
31+ o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
ce burtica mare si ce picioare slabanoage ai si tu, la fel ca anaxena Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cu Catalina Ioana AMR: mai putin de 3 saptamani ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
in sfarsit cineva care vede ca e mareee burticu'!!

in sapt 36!!! 
bb_yasmi spune:
roxy de burticu' tau nu mai spun nimic....e superb!!!!! ma si enervezi deja
mancacioaso 

in sapt 36!!! 
roxy_s spune:
simona nici mie nu mi se pare asa mare burticuta dar este foarte frumoasa 
imi place culoarea la par, iti sta bine dar tot mai bine iti sta blonda, iti da asa un aer mai...nu stiu cum![]()
![]()

bb_yasmi 

S-a intamplat minunea mult asteptata
35+
AMR 4 sapt!!!

bb_yasmi spune:
am plecat la facut cina!!
ne auzim diseara!!!

in sapt 36!!!