Fluturasi de martie-aprilie 2011 (132)
Raspunsuri - Pagina 16
persi spune:
cami,m-am pipait peste tot nu e nimic umflat si ne la locul lui pe acolo.
anaxena,bb_yassmi,aratati exrtaordinar de bine,
felicitari pentru ambitia pe care ati avut-o.
fericita de
+28 Radu Andrei
bb_yasmi spune:
persi
dar durerea de oase de la fofo e permanenta??? ca si eu am de prin luna 4-5 dar nu zilnic.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
in sapt 36!!! 
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))
alina.n spune:
lavii nuuu nu le-ai vazut ca nu ti le-am aratat-doar burta am pozat-o ![]()
![]()
![]()
![]()
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 9 zilei!!!
cami_antonia spune:
roxy vasele sau spart din cauza ca si la prima sarcina mi s-a umflat vena doar de la fofo dar nu am luat in consideratie ca nu a fost ceva grav
alt motiv ar fi ca intre sarcini e timp scurt
si ca nu am facut tratament de intarire al venelor stiind ca am patit asa la prima sarcina
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
30+ PETRA ADRIANA
AMR 9 SAPTAMANI
alina.n spune:
persi durerea de care vb tu o am si eu deobicei dupaamiaza - seara; dimineata mai putin, iti recomand repaus cat mai mult la pat
ailed cum mai e tensiunea? eu nu am aparat de masurat dar am avut in ultimile 2 zile ceva ameteli,dureri de inima si simteam ca mi se taie respiratia o fi ceva si de la tensiune,vad ca azi sunt ok.
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 9 zilei!!!
persi spune:
lavi,de ieri ma doare continuu...pana acum m-a mai durut dar ff rar si nu asa tare.
cred ca are treaba si cu pozitia lui bb...pt ca atunci cand ma doare jos, ma doare si spatele si nici bb nu e prea activ.
abia astept sa merg la dr sa ma lamureasca

fericita de
+28 Radu Andrei
simonacip spune:
Lavi, pai e super...inseamna ca n-ai pus 700 gr/sapt. Stiam eu ca nu e asa tragic
...deja nu ai cum sa te mai ingrasi
. Tanjesc dupa blond, dar nu vreau sa ma mai fac pentru ca imi arde parul...stiu ca-mi sta mult mai bine, dar nu stiu. Acum incercam asa sa-l mai deschid dar nu ca inainte...O sa va pun poza sa vedeti, desi nu-mi place cum ies cand ma pozez singura. Si cu burti desigur..care a mea e ff mare....nu cum vad la voi...
Roxy, 
Alina
...si eu m-am ingrasat la picioare....si de fel am picioare subtiri, dar acum...situatia e compromisa![]()
Cami, e nemaipomenit ca nu-i tromboflebita! SI eu am multe vaase sparte...EU stiam ca se poate face ceva cu laser...desigur vor aparea altele si altele daca asta-i organismul, dar macar se mai pot sterge din ele...
Simona, mami de baieti
David, Matei si
35 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cami_antonia spune:
antguess as avea enorm de multe de spus
in primul rand ma bucur ca ne consideri prietenele tale si ca ne imparti din bucuriile si tristetile tale
nu voi analiza totusi un astfel de comportament care mie mi se pare ca si tuturor fetelor PUERIL SI FOARTE COPILARESC
eu te indrum doar sa mergi la biserica
sa te rogi pt tine si pt sotul tau
sa iti lasi niste pomelnice
si eventual sa vb cu un preot
el va sti mult mai bine ce sa te sfatuiasca
Dumnezeu e mare si te ajuta mereu DACA TU II VEI CERE AJUTORUL
fara insa a mai folosi cuvinte urate pentru care apoi iti va parea rau
ai incredere in tine
in sotul tau si in Dumnezeu
furtunile si incercarile din vioata noastra apar mereu dar nu trebuie sa le dai curs
cu cat esti mai aprig
si vei vrea sa raspunzi cu aceeasi moneda cu atat iti va fi mai greu
asa ca ori da IGNORRRRRRRRRRR
ORI INCEARCA SA TE AUTOEDUCI SI SA INTORCI SI CELALALT OBRAZ ca astfel cei care ne vb urat vor fi dezarmati
cu cat esti tu mai infocata cu atat ei sunt mai fericiti ca te infurie
incearca sa ierti si sa NU MAI PUI BOTUL LA ORICE CUVANT RAU TI SE ZICE
asta pe romaneste
ia totul ca pe ceva trecator si roga-lpe DD sa te sfatuiasca ce sa faci si cum sa faci mai bine
ma opresc ca nu vreau sa supar pe nimeni
concluzia la ceea ce am vrut sa zic mai sus
IARTA, FII INTELEAPTA SI INVATA SA VEZI BINELE DIN ORICE RAU TI SE INTAMPLA
CUVINTELE VIN SI TREC
FAPTELE RAMAN ... UNA DINTRE ELE TREBUIE SA APARA IN VIATA VOASTRA CARE IN CURAND SE VA SCHIMBA ... BEBELINA
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
30+ PETRA ADRIANA
AMR 9 SAPTAMANI
bb_yasmi spune:
simo, pai intr-o sapt am pus 700, apoi cealalta am "tras" mai tare s am scos un 300, apoi iarasi un 700....:( apoi a doua zi imi arata cu inca 700-800 in plus
din care am reusit sa raman cu 500 ,deci putin peste 2 kg
crede ma ca pot sa pun asa de usorrrrrr
asta daca ma las putin pe tanjeala 

aa si e destul de mult 2 kg/luna, nu???
in sapt 36!!! 
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n persi durerea de care vb tu o am si eu deobicei dupaamiaza - seara; dimineata mai putin, iti recomand repaus cat mai mult la pat ![]() ailed cum mai e tensiunea? eu nu am aparat de masurat dar am avut in ultimile 2 zile ceva ameteli,dureri de inima si simteam ca mi se taie respiratia o fi ceva si de la tensiune,vad ca azi sunt ok. mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 37+ AMR 9 zilei!!!![]() |
persi, la fel ca si alina am si eu durerea. deci o fi normala.
alina. exact simptomele astea le aveam si eu cand aveam tensiunea mica.
in sapt 36!!!