Fluturasi de martie-aprilie 2011 (132)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, super ca ti-au iesit analizele ok, asa vreau si eu, sa nu ma stresez la nastere...!
Madutza, tocmai azi cand am dormit si eu la pranz si am avut tel inchis m-au sunat de la gradi ca fiu-miu cel mic era cam marait si are afte la guritza. AM glicerina in casa, am sa-i dau sa-i treaca..:Dar ca sa vezi...o data inchid si eu tel si-mi iau liber si pac! Eu ma vopsesc, nu sunt probleme sa te vopsesti...cum vrei sa te faci
Roxule, super arati si tu...Mey avem cateva fotomodele printre noi. burtica ta a crescut vizibil. In sfarsit! ca eram cam complexata
Felicitas...sa dai cu crema in continuare, poate totusi nu apar vergeturile...
Antguess, Cami ti-a dat cel mai bun sfat, sa incerci sa-l urmezi, cu credintza si incredere si va fi bine!

Lavi, Roxi, aveti dreptate si eu ma simt mai bine blonda...Parca ma vad dupa ce nasc ca trec iar la blond...desi e chinuitor vopsitul asa des...nu stiu..

Simona, mami de baieti David, Matei si 35 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- mai... acuma eu ce sa fac? de unde sa iau branzoaice? neaparat calde?ca m-ati innebunit de cap
- iar felicitas - tortul tau va fi cu ciocolata? ca dc da, sigur imi va ploua in gura. n-am eu pofte, dar nici chiar asa. ai putea sa pastrezi si ptr mine jumate si sa mi-o oferi sambata de ziua mea.ca eu nu pot facesi nici n-are cine sa-mi facasi ma mai si mut la soacra exact in ziua aiasi mai merg apoi la o pomana de 6 luni, la un var al sotului..deci coliva sigur mananc..
- dar la botez, il pun pe sot sa-mi puna si mie o lumanarica pe bucata mea de tort, sa ma cinstesc de 2 ori, sau de 3 chiar

31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Picky, foarte frumoasa istorioara ta am citit-o. Sincer si eu daca as fi patit la fel ca tine, tot cezariana alegeam acuma, si eu sunt contra cezariana in principiu. Cum am mai spus azi bebe e primul ca e vorba de viata sexuala a parintilor, ca e vorba de corpul si sanatatea mamicii, bebe este pe primul loc, altfel nu ne-am apuca de facut copii.
Cine vrea o viata fara griji multe pe cap sa nu faca copiii! Nu ca as vorbi din experienta, dar vad atatea mame si parinti care sufera in jurul meu pt copilul lor, din diverse motive.

Feli cu Miriam in burtica 35 +
AMR 5S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

neata fetelor!

ziceam ca azi lenevesc, dar nu am putut dormi bine azi-noapte, iar incepusera durerile de spate, si am dormit pana la urma in living . Cand a plecat sotul la serv m-am trezit...acum mi-am pus de o cafea si ma bag la tv, poate ma ia din nou somnul

viss, imi pare rau pentru unchiul tau , dar a fost cea mai buna decizie sa ramaneti acasa. Drumul ff lung pentru o graviduta cu gemeni in ultimul trimestru de sarcina. plus ca nu prea aveai ce sa fci acolo, doar nu te apucai sa ajuti la bucatarie, cu siguranta erau usile/geamurile deschise, frig in casa..etc Stai linistita acasica

deea, pune si tu poza cu paturica. Vreau si eu sa mai cumpar o paturica, dar sa fie galbena toata si fara alte desene pe ea..oare gasesc asa ceva? Voi ati vazut pe undeva?

mandreeac, imi pare rau ca ai asa insomnii. Cu picioarele umflate nu am avut probleme sarcina asta, in schimb la Cristi erau asa umflate ca nu puteam sa-mi ating talpa , ma incalta sotul..cred ca v-am mai povestit. Nu am avut ce sa fac..s-au dezumflat la 2-3 zile dupa nastere.

In dimineata asta n-am nici chef de mancare, asa ca va invit la o si la niste biscuiti dulci de ovaz.

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

maduta eu am luat de la mothercare una galbena toata, anul trecut, dar cred ca mai au si acum

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 28+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac ce ma bucur ca ti-au iesit analizele bune. ce bine, nu ai nici o preocupare. off, cu toate ca m-a linistit doctorul ca nu-i absolut nimic cu Enterococcus asta si cu tratament va fi bine, eu tot ma gandesc....

simona erai complexata? a crescut burticuta, o si simt, si la haine simt din ce in ce mai mult. ma laudam eu ca ma incap pana si pantalonii aia mai largi, dar deja au inceput si aia sa ma cam stranga.

viss du-te tu frumos la o patiserie si ia-ti ce-ti pofteste inimioara. pai cum sa stai asa? eu asa fac, mi-e pofta, am luat, am halit un tort de cioco tare as manca si eu, este preferatul meu

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona tu la a doua sarcina ai avut Enterococcusul ala? sau tie ce ti-a iesit atunci? ai luat tratament? la nastere n-au fost probleme , nu? hai ca acum incep sa ma gandesc la asta

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

ce tot vorbeati in capitolul trecut de noua parola? ca eu intru bine mersi cu vechea, de fapt s-a salvat in computer si tocmaiam vazut pozele noi.
- foarte buna ideea cu schimbatul primei poze la album, ca sa stim cine a pus poze noi, sa nu imi mai notez eu cand aud de la voi ca ati pus poze. lenea.. e mare burtici frumoase..eu una astept bebicii.alina sa nu ne lasi sa asteptam mult, da?
- noi avem 2 aparate, unul l-am avut imprumutat, dar l-am recuperat, am zis ca atunci cand eu sunt dupa anestezie si merge sotul la bebici, pac trage niste poze, mi le arata..a 2-a zi cand imi revin mie fortele, sau dc pot merg imediat la ei, cu alt aparat alte poze..2-3 macar de fiecare

31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu tot 9 cu 5 am..., mi-am revenit un pic dupa cafeaua de la pranz, dar.....acum ma duc sa-mi fac lapte cu cacao...am vrut sa va raspund la una alta dar sunt ametita rauu, cami vezi daca walmarkul are ce comb vrei tu, beroka stiu ca are ca si mg nu are d3...du-te la farmacie si sigur gaseti ceva daca are si vit c atat mai bine...se asimileaza mai repede......altfel late cu cacao

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

viss condoleante! vezi poate gasesti o patiserie care livreaza la domiciliu..cauta pe gugu:)

andreea felicitari pt rezultate!

si noi avem o patura galbena..poate rogi o bunica sa faca una din material si sa o umpleti cu bumbac!..poate sa o prinda din loc in loc cu sforicica..modelul american..oate apuc sa ii fac o poza si sa iti trimit sa vezi cum est facuta..a noastra este primita de acolo..

va ma duc sa trag cu urechea sa vad daca s-a trezit Tudi!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 29+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Viss iti dau si din asta si din ala de sambata pe care il fac pt sorelita, ca e plin de varsatori pe aici domnule!. Ei daca erai la Cluj chiar iti faceam unu, asa numai de asta electronic. Acuma se coace ultima foaie,si o sa fac crema care este de vanilie si pun nuca zdrbita prin el, il las la inmuiat macar o zi, doua este perfect. Nu e super aratos, da te lingi pe degete.
La capitolul tort cu crema de ciocolata stiu unul cu crema de ciocolata combinata cu crema de ciocolata alba si visine printre si inmuiat blatul cu cafea.Mneam! E teroare!
Gata tac nu mai zic nimik, ca am zis destul!

Feli cu Miriam in burtica 35 +
AMR 5S

Mergi la inceput