Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

heidi..sper sa te ajute cinea cu bebe...este si al mic si nu stie sa arate ce-l doare..sa te uiti si in gurita lui sa nu aiba afte ceva..incearca sa il ti in brate piele pe piele cu o paturica pe spate cumva..k asa te simte cel mai aproape..colici are daca s strange de burtica si se inroseste la fatuca pt ca il doare..multa rabdare!

va ca ma duc sa ma joc cu puiul care tocami s-a trezit! o seara linistita!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 29+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

vai, fetelor ce repertoriu bogat aveti !

noi incepem asa : somnoroase pasarele, ciobanas cu 300 de oi, pe langa plopii fara sot, du-ma acasa mai tramvai, sa-mi canti cobzar batran ceva...am facut un mixaj, de pe vremea cand era Miruna mica si vad ca merge si acum...am seri in care il cant odata intr-o camera si apoi in cealalta...ca de...sunt 2.. noi avem lautar in familie si poate o ia vreuna din fete pe urmele lui

paranteza : Miruna cand era mica nu asculta decat muzica populara cantata de unchiu-so...asa ca, la 1 an si ceva - 2, copilul meu nu stia nici un cantec adecvat varstei...dar canta de mama focului "la birtutu' din padure"...mai grav e ca nu putea sa zica "r" si pronunta cuvintele cu "i"...deci va dati seama cum suna padure si mure...si talentul artistic se manifesta de cele mai multe ori pe strada, in magazin...se uita lumea la noi ca la urs

Sugubina, p-asta cu calcaiul n-o stiam..o sa incerc
parca tu spuneai ca le-ai luat la pufice scutece Pufies; esti multumita ?
noi nu mai scapam de bubitele de la fundulet; adica aproape dispar dupa albastreala si creme si in 2 zile apar iara; ma gandesc sa schimb scutecele, poate Pampers nu e pe placul ei.

MSymo , imi place mult leaganul roz si i se potriveste Dienutei; acum la calitate nu ma pricep, sunt mai avizate fetele care au/au avut. dar mi-ar placea si mie unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Andreeacc, Corina, Symo si cine mai face kineto cu bebe...
Ce exercitii fac kineto cu bebeii vostri? La noi ii face si unele exercitii in fundulet sustinut. Un fel de cercuri asa lasat pe spate, si niste aplecari pe manute in fata. Sunt de scurta durata, bebe nu pare deranjat. Darr... Nu imi dau seama daca sunt in regula sau nu.. In plus de asta ii face masaj si niste gimnastica la picioruse, si exercitii pe minge... M-a apucat acum nebunia daca e ok sau nu ce ii face kineto, si nu reusesc sa gasesc nimic pe site-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Si bebelina mea este tare agitata in ultimele zile cred ca are un puseu de crestere...repet cred pt ca papa 2 sani la masa si tot se zbate, plange...

Papa din san apoi il scuipa apoi iar il cauta... plange si tot asa..m-am gandit ca e posibil sa imi fi scazut mie cantitatea de lapte desi beau zilnic ceai de lactatie....oare ce sa fac sa revenim la vechiul nostru program de masa ?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Ce exercitii fac kineto cu bebeii vostri? La noi ii face si unele exercitii in fundulet sustinut. Un fel de cercuri asa lasat pe spate, si niste aplecari pe manute in fata. Sunt de scurta durata, bebe nu pare deranjat. Darr... Nu imi dau seama daca sunt in regula sau nu.. In plus de asta ii face masaj si niste gimnastica la picioruse, si exercitii pe minge... M-a apucat acum nebunia daca e ok sau nu ce ii face kineto, si nu reusesc sa gasesc nimic pe site-uri.

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Dienucai ii face doar la talpite si glezna, iar spre sfarsitul sedintei ii maseaza gatul la spate si trage de cap in sus, apoi spre stanga/dreapta (chestia asta o enerveaza rau si plangeeee).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Si bebelina mea este tare agitata in ultimele zile cred ca are un puseu de crestere...repet cred pt ca papa 2 sani la masa si tot se zbate, plange...

Papa din san apoi il scuipa apoi iar il cauta... plange si tot asa..m-am gandit ca e posibil sa imi fi scazut mie cantitatea de lapte desi beau zilnic ceai de lactatie....oare ce sa fac sa revenim la vechiul nostru program de masa ?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

eu de vreo 2 zile o invelesc intr-o paturica subtire, moale, cand o pun la san, din aceleasi motive; se zbatea, maraia, tragea de mine, etc...vad ca e mai linistita de cand e in paturica ei si la san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

AmeliaIlie: Si eu tot cu carpe peste carpe sunt :) E singura solutie pentru mine. Asta pentru ca sanul 2 e firesc sa curga, ideea e cum colectezi laptele. Eu ii dau sa suga din cate un san la o masa. Asa ca doar dupa ce alaptez, cam jumatate de ora, nu am nimic, apoi, chiar daca nu alaptez, celalalt san incepe sa curga. Asa ca mai mult sunt cu carpele dupa mine, sa fiu sigura. Si daca nu o am cu mine, dar simt ca incepe sa curga, las orice sa imi iau carpele :) Nu ca nu as avea tricouri, dar se uda repede si stau si eu uda cat alaptez. Asa, carpa o pun in doua, trei, o mai mut, o schimb, la nevoie. Tampoane de sani folosesc doar cand plec undeva sau daca primesc musafiri. Ideal e sa lasi celalalt san sa curga, iar tamponul inhiba curgerea. Daca lasi sanii sa curga, creierul inregistreaza ca e nevoie de mai mult lapte si produce. Tu faci cum iti e bine, poate preferi sa te mulgi, sa stimulezi lactatia... Eu una nu suport pompa.

Va pup!

Simonique: S-au mai anuntat fetele, facem comanda in UK? Eu i-am dat sotului link-urile azi, sa le studieze la serv., ca aseara nu am avut timp si astept sa ma consult cu el daca e de acord cu selectia facuta de mine, ca s-au strans destule...

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

La noi doi va veni pt prima data samb. Abia astept!

Lorin, tare chestia cu "padure si mure". Si noi folosim tot Pufies si suntem f. multumiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

heidy imi pare rau ca piticul tau este agitat. nu esti tu cumva suparata de ceva sau preocupata si ii transmiti starea ta??

am uitat sa va spun ca am fost la nutritionista si mi-a placut ff mult de ea. luni ma duc sa iau dieta si de marti ma apuc. abia astept

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Bravos, bafta multa. Asteptam sa ne spui rezultatele !

http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna seara!

Am citit din urma, dar deja am uitat cam ce doream sa raspund.

Sashenka, ma bucur ca ti-a placut nutritionista.Eu am slabit in 3 saptamani 6 kg jumate.Acum am inceput etapa a 2-a.E greu in prima saptamana, iti tot vine sa mai ciugulesti cate ceva.Eu cel putin aveam o problema cand gateam pentru copil.Acum m-am obisnuit.

Danait, kineto face diverse exercitii cu bb.Acum sunt mai complexe fata de primele sedinte.De ex astazi i-a facut asa: gimnastica cu rotiri si trageri de membre, adus mana la genunchiul opus, intins mainile in sus si jos, incrucisari peste piept; apoi pus pe burta si facut "cosuletul" si alte exercitii ptr maini si picioare.Apoi niste exercitii prin care o tragea de pe spate in fund.Exercitii pe minge, pusa pe burta si spate.
Urmeaza masajul de la talpi pana in crestet si sesiunea de scufundari, exercitii de mers in apa, inot cu picirusele pe burta si spate....Sper sa fi fost cate de cat coerenta.

Cu botezul, inca mai am si eu de stabilit cum va arata sala, dar am atatea pe cap si acum si copilul cel mare a facut o laringita f urata si e acasa, asa ca n-am apucat sa ma ocup si de asta...baloane, flori pe mese..etc

Am aranjat fotograf, DJ, cameraman, animatori si magician ptr copii.Am comandat invitatii, meniuri, marturii, carduri de masa....si tot am impresia ca ar mai trebui ceva.

In rest ne-am constipat si noi un pic, dar Humana Milchzucker sa traiasca.

Vineri mergem sa facem Rotarix si vaccinul ptr pneoumoonii...ma rog, sa vad dc il va face dat fiind ca Sebastian tuseste pe langa ea.

Sambata plecam toti 4 cateva zile la munte.Sper sa pot iesi si eu din camera cu ea, sa nu fie prea ger.Sebastian si tati vor sa schieze.

Mergi la inceput