Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi Si bebelina mea este tare agitata in ultimele zile cred ca are un puseu de crestere...repet cred pt ca papa 2 sani la masa si tot se zbate, plange... Papa din san apoi il scuipa apoi iar il cauta... plange si tot asa..m-am gandit ca e posibil sa imi fi scazut mie cantitatea de lapte desi beau zilnic ceai de lactatie....oare ce sa fac sa revenim la vechiul nostru program de masa ? Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010) Doamne ai grija si de noi |
si al meu face asa, primele dati m-am speriat si am zis ca nu am lapte ca nu se satura baiatul si am incercat sa-i dau lp dar l-a refuzat. deci nu era flamand. apoi mi-am dat seama ca il chinue gazele, si trebuie sa-l pun pe umar ca sa elimine aerul de vreo 2-3 ori in timpul mesei, nu doar la final. sau mai face asa cand urmeaza sa faca kaka.
mami de Robert Petru
poze
simonique spune:
Elfica eu am lista facuta, asteptam sa vad dak mai sunt fete care vor...dak nu, putem comanda doar noi...din cate am inteles cele care s-au inscris ar fi: eu, tu, Beatrice si Sashenka a zis ceva parca, nu mai stiu cum s-a hotarat ... deci maine stabilim cine vrea concret si facem comanda...maine e ultima strigare!
BraveGirl spune:
Dana, azi bebe al meu a stat cu capul in jos, a pasit,a stat in fund, a facut tot felul de exercitii si acelasi gand am avut si eu, dar apoi m-am relaxat si am zis ca stie kineto ce face, ca doar asta ii e meseria. Bebe a ras azi pt prima data in hohote, in timpul exercitiilor. Azi a facut mai multe exercitii, pt ca din cauza bronsitei nu am facut scufundari. Oricum, are o forta bebe de nu-mi vine sa cred. Pe minge mai protesteaza, dar la masaj ii place. Are cu cine semana
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
sashenka_h spune:
andreea multumesc mult de recomandare...sper sa slabesc si eu
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
allexxia_m spune:
salutare mamicilor!
Vad ca sunt va faceti probleme ca faceti botezul tarziu la 5 luni, daca e pe asa, se pare ca eu sunt cea mai "intarziata" ...
Eu am pus botezul la fix 6 luni
Si nici nu-mi fac probleme
Nu am vrut sa fac botezul in timpul postului si nici in februarie nu-mi convine, asa ca a ramas luna mai disponibila, deci pe 1 mai avem botezul, exact cand face fetita 6 luni
Ce daca e tarziu, eu nu-mi fac probleme, ba chiar imi convine, ca nu o sa mai fie fetita asa mica, o sa fie mai cald si frumos.
Ce daca o sa fie mai grea si ca o sa-i fie mai greu preotului, atunci am hotarat ca-l facem si cu asta basta !
de Adina Maria
poze Adina
allexxia_m spune:
citat din mesajul lui simonique Elfica eu am lista facuta, asteptam sa vad dak mai sunt fete care vor...dak nu, putem comanda doar noi...din cate am inteles cele care s-au inscris ar fi: eu, tu, Beatrice si Sashenka a zis ceva parca, nu mai stiu cum s-a hotarat ... deci maine stabilim cine vrea concret si facem comanda...maine e ultima strigare! |
Spuneti-mi si mie, va rog, despre ce este vorba, ca am citit din urma dar nu am gasit despre ce cumparaturi este vorba, plsss
de Adina Maria
poze Adina
allexxia_m spune:
se pare ca mamici sunt ocupate acum
a mea, ca niciodata doarme la ora asta
asa ca am profitat si eu si am intrat sa vad ce mai e pe aici ...
si fetita mea are momente cand imi plange la san, mai ia sanul, suge putin, iar plange si tot asa ....
eu cred ca o doare burtica, sau poate am mancat eu ceva si nu-i place ce gust are lapticul ...
asa ca o las in pace si ii dau sanul mai tarziu ...
la mine a functionat asa
de Adina Maria
poze Adina
allexxia_m spune:
somnic pufos la bebelusi si mamici!
o noapte cat mai linistita!
de Adina Maria
poze Adina
MSymo spune:
Corina,Dana, Andreea, realizez ca voi faceti ceva mai complex: masaj, gimnastica, scufundari.
Numai fata mea face masaj la talpite si atat. Fiindca chestia aia la gat: intinderi si intors stanga/dreapta, dureaza fix 5-10 min, cu plansete cu tot.
Vai, sunt asa dezamagitaaaaa! Si mai dau si 100 lei/ora.
Voi cat platiti?
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui simonique Elfica eu am lista facuta, asteptam sa vad dak mai sunt fete care vor...dak nu, putem comanda doar noi...din cate am inteles cele care s-au inscris ar fi: eu, tu, Beatrice si Sashenka a zis ceva parca, nu mai stiu cum s-a hotarat ... deci maine stabilim cine vrea concret si facem comanda...maine e ultima strigare! |
Dar de pe ce site sa facem cumparaturile? Ca ne-ai pus la dispozitie doua