Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
novdec2010 spune:
Of fetelor,
De 2 zile bebele meu plange aproape non-stop si nu stiu ce are. Schimbat e, mancat este (a mancat cat a vrut, nu prea mult, dar l-am mai lasat, l-am incercat iar si tot nu a vrut). Nu mai stiu ce sa ii fac. L-am scos afara in sling ca imi e mai usor pe zapada.. A adormit. Cum am intrat la farmacie si am stat pe loc sa vezi urlete. Am iesit in viteza din farmacie. Prin casa, tot asa, plimbat si iar plimbat de sunt rupta de spate. Nu mai pot. Oare ce are de l-a apucat asa dintr-o data?? Nici nu am facut vaccinul inca. Imi e groaza de cum o sa fie dupa, daca acum e asa.
Of.. of.. ma mai consolez si eu cu gandul ca na.. simt si eu ca am copil.
Va si va citesc de cele mai multe ori din umbra.
heidy spune:
Imi cer scuze, eu am postat mesajul anterior. Am ramas logata de ieri .
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
ral_eli spune:
dna ceainic am citit blogul . ffff dragutz si m-am decis sa fac si eu un mini jurnal (nu blog, ceva doar pt mine pe format electronic), nu stiu dc robert va fi interesat de el cand va creste dar vreau sa-l tin si pt mine : sa stiu la bebe 2 ce ma asteapta , in caz ca uit
mami de Robert Petru
poze
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novdec2010 Of fetelor, De 2 zile bebele meu plange aproape non-stop si nu stiu ce are. Schimbat e, mancat este (a mancat cat a vrut, nu prea mult, dar l-am mai lasat, l-am incercat iar si tot nu a vrut). Nu mai stiu ce sa ii fac. L-am scos afara in sling ca imi e mai usor pe zapada.. A adormit. Cum am intrat la farmacie si am stat pe loc sa vezi urlete. Am iesit in viteza din farmacie. Prin casa, tot asa, plimbat si iar plimbat de sunt rupta de spate. Nu mai pot. Oare ce are de l-a apucat asa dintr-o data?? Nici nu am facut vaccinul inca. Imi e groaza de cum o sa fie dupa, daca acum e asa. Of.. of.. ma mai consolez si eu cu gandul ca na.. simt si eu ca am copil. Va si va citesc de cele mai multe ori din umbra. |
colici???nu se satura???oparit la fundulet???
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novdec2010 Of fetelor, De 2 zile bebele meu plange aproape non-stop si nu stiu ce are. Schimbat e, mancat este (a mancat cat a vrut, nu prea mult, dar l-am mai lasat, l-am incercat iar si tot nu a vrut). Nu mai stiu ce sa ii fac. L-am scos afara in sling ca imi e mai usor pe zapada.. A adormit. Cum am intrat la farmacie si am stat pe loc sa vezi urlete. Am iesit in viteza din farmacie. Prin casa, tot asa, plimbat si iar plimbat de sunt rupta de spate. Nu mai pot. Oare ce are de l-a apucat asa dintr-o data?? Nici nu am facut vaccinul inca. Imi e groaza de cum o sa fie dupa, daca acum e asa. Of.. of.. ma mai consolez si eu cu gandul ca na.. simt si eu ca am copil. Va si va citesc de cele mai multe ori din umbra. |
al meu plange asa "aiurea" cand e agitat. agitatie care se produce din varii motive: musafiri,lume straina in jurul lui, prea multi stimuli prin casa (lumini, sunete, culori) sau ii transmit starea mea.
si atunci ma inchid cu el in camera, reduc din stimuli tinandl in brate in fata dulapului care e crem si cu 2 pitici pe el si ma legan usor stanga-dreapta ; asa il scot din starea aceea si apoi ca sa se linisteasca definitiv il pun la san si il mangai pe cap si ii cant.
eu care sunt afona si nu stiu decat refernul de la "frumoasa-i vecina noastrra" dar se pare ca lui ii place
mami de Robert Petru
poze
sashenka_h spune:
sugubina daca vrei poti veni cu mine saptamana viitoare daca vrei sa nu-ti chinuiesti sotul.
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
heidy spune:
beatrice de saturat se satura ca raman cu sanul plin (mananca doar unul). Oparit la fundulet nu este. Raman colicii... Desi, face asa doar de 2 zile si nu am schimbat ceva (sau eu nu imi dau seama).
Si incepuse si el sa gandugreasca si sa rada... si era asa simpatic...
ral_eli sunt doar eu cu el... O sa incerc si varianta cu inchis tot in jur. Si eu ii cant .. "Du-ma'acasa mai tramvai" asa usor la ureche si se linisteste (daca ma si plimb in acelasi timp :P ).
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
sashenka_h spune:
heidy imi pare rau ca piticul tau este agitat. nu esti tu cumva suparata de ceva sau preocupata si ii transmiti starea ta??
am uitat sa va spun ca am fost la nutritionista si mi-a placut ff mult de ea. luni ma duc sa iau dieta si de marti ma apuc. abia astept
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
letzy81 spune:
Sandra are un puseu de crestere iar eu sunt tare lipsita de energie.
Pana acum avut 7 reprize de titi pana la ora asta, in conditiile in care isi facuse singura un program de 7 mese/zi.Si mai esi maraita foc,ea care e un copil foarte cuminte.
Olgutzika la ce restaurant faceti botezul?Noi facem la Marlen...sotul a ales localul,eu nici pana acum n-am vazut sala.S-a grabit ca s-a temut ca nu gaseste nimic liber asa in scurt.