Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
Olgutzika spune:
Symo, eu am d-asta http://www.gracoromania.ro/index.php?id=50 , galben, tot luat Sofiei. Acum au aparut mai multe, mai destepte
Ral_eli, cum sa fii, mai, asa!?!? Esti o mama foarte buna si procedezi excelent asa. Bebe o sa isi faca programul singurel vei vedea, nu esti tu incompetenta, e el fff mic Cadn obosesti, ia o pauza, dormi cand doarme el, cat poti de mult, casa nu se darama asa de repede cat sa iti revii tu. Bebe fericit, mamica fericita si "vitavercea". Asa ca...odihneste-te si bucura-te de voi , sunteti perfecti .
Amelia, e normal sa curga si celalalt san. Uite explicat aici frumpos http://www.babycenter.com/404_what-can-i-do-about-my-leaking-breasts_4030.bc Schimb tricouri la fiecare alaptat, spal zilnic Aia e, se va opri la un moment dat.
Rala, bine ai revenit!!! Condoleante !
Si...mi-a venit si mie menstruatia, la fel ca dupa prima nastere de devreme la doua luni si jumatate
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
ral_eli spune:
ca tot vorbeati de progrese . ieri am inregistrat si noi un progres enorm: am reusit sa fac pipi fara bebe in brate sau in bocete, mentionez ca boierasul era treaz si purta o discutie cu piticii de pe pereti. am sunat toate neamurile sa ma laud .
azi am limbarnita, daca tot am prins curaj sa va scriu am zis sa ma dezlantui
mami de Robert Petru
poze
amelia_ilie spune:
Olgutzika, Ral_eli .
Ma gandesc ca poate odata si-odata se vor opri, ca e destul de neplacut sa ma trezesc uda asa din senin, cand povestesc cu bebe la masa .
Mami de Cristiana
ral_eli spune:
olgutzika dar nici baitza nu resusesc sa o fac la ora fixa: incerc sa-i fac la 10 dar avem abateri de +/- 2 ore, depinde de cum e boierul treaz: nu pot sa-i fac pe burtica goala ca e scandalul de pe lume, dar dc ii dau papa el de cele mai multe ori adoarme la san si se mai amana cu o ora baitza.
de vreo sapt numai cere papa imediat cum se trezeste , mai gangurim ceva, privim pereti si apoi san (nah, inca un progres) si incerc sa-i fac baie atunci , in intervalul de gangurit dar nu-mi iese intotdeauna
mami de Robert Petru
poze
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui douradoudou
imi place si mie asta..noi avem nite jucarii cantatoare de la bright stars... alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
si noi avem bouncer-ul de la bright stars si bebe Robert e indragostit de el. Daca il pun in patut, mai chiraie, dar daca il pun in bouncer, nu zice nimic, ba chiar cand ii suplimentez cu Lp si-i dau la biberon, ot in bouncer vrea.In brate se mai agita
Vasari spune:
Ral_eli, imi aduci aminte de primele luni cu Maria, papa des, carat in brate peste tot. Acum ori e Sara f cuminte, ori eu f relaxata. Eu nu-i fac niciodata baita pe stomacul gol. Nu functioneaza copilul bine. Si la Maria se lasa cu niste urlete daca indrazneam asta... legat de baita, nu am facut-o in fiecare seara. Iar in cazul in care ii facem zile consecutine nu foloseam sapun mereu. Am si eu un fix, sapunul strica pielea, si asta se vede dupa 30 de ani. Na, pe M oricum baita o trezea, Sarei ii fac mai des pentru ca o relaxeaza, dar sunt si seri in care o sarim.
Amelia, si eu ma trezesc cateodata cu tricoul, ba si cu pantalonii uzi daca alaptez tinand-o in brate, de pot stoarce hainele. Nu suport nici tampoanele de sani, alea le iau doar cand plec de-acasa. Ca Olguta, ma schimb si spal des.:)
A venit mama pe la noi, nu o vazuse pe Sara, asa ca sunt mai ocupata, desi se joaca si se ocupa mult de Maria. Dar na, consider ca am musafiri.:) Sambata s-ar putea sa plece cu Maria cateva zile la ei, la Valcea. Nu ma lasa inima, dar isi doreste f mult, asa ca o las cateva zile. In plus, are mare nevoie sa iasa din atmosfera asta de bebelusie. Nu am reusit sa ma intalnesc cu cati prieteni de-ai Mariei voiam, abia astept sa poata merge la gradi, sa comunice cu cei de varsta ei.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
beatrice75 spune:
Da, nici noi nu facem baita pe stomacul gol. Am un bebe cuminte, nu plange,in ciuda faptului ca avem probleme cu constipatia, insa daca ii e foame sau dk nu si-a facut somnul, e de rau.
amelia_ilie spune:
Vasari, si eu tot asa, cu tricoul + pantalonii uzi . Si spal la greu, noroc ca am multe tricouri, mai mult ia sa se usuce si sa le calc, ca de spalat se spala ele la masina. Cand creste bebica probabil o sa ne trebuiasca o alta masina, ca e saraca turata la maxim.
Si daca tot m-am pus pe intrebari, spuneti-mi si mie, ca poate-s chiar batuta-n cap si nu pricep eu: bebica mea face kk moale si exploziv de muuulte ori pe zi (a se citi "am si ore cand schimb 5-6 pampersi"). Nu o pot lasa neschimbata, ca se irita foarte tare si plange cu lacrimi adevarate daca nu e uscata la poponetz.
Pe de alta parte, ia in greutate cam 250g/saptamana (o cantarim noi acasa, cu acelasi cantar).
Este normal, la aproape o luna, sa faca asa des si tot exploziv? Vineri am s-o intreb si pe pediatra, dar pana atunci am zis sa va intreb pe voi.
Mami de Cristiana
inacat spune:
Noi am primit acest bouncer
http://www.toystx.com/shop/index.php?main_page=popup_image&pID=309
Prietena care mi l-a dat mi-a zis ca piciul ei nu prea a vrut sa stea in el.
Manzul meu sta acum cam 10-15 min. linistit, asculta melodia si da din picioare, reusind sa se balanseze singur si sa miste jucariile, apoi se plictiseste si incepe sa planga, dar mai sta inca 10-15 minute daca ii dau atentie si vorbesc cu el. Apoi gata orice ar fi se pune pe plans si trebuie sa-l iau de acolo.
Ma gandesc ca va creste timpul pe care l-ar putea petrece acolo, mai ales ca jucaria are si varianta de a trage de paianjeni si scoate sunete, asa ca poate cand va apuca jucariile se va juca mai mult.
sashenka_h sa stii ca ai dreptate cu trasul. Manzul meu dupa ce sta in bouncer 15-20 min incepe sa stranute si are manutele mai reci. De cand am constatat asta il invelesc cu o paturica.
Noi azi, maine facem vaccinul de 2 luni. sa vedem cum are program pediatru ca vine seara acasa, dupa garda+ore la clinica.
Ral-eli, stai linistita ca multi pici de aici nu au program. Incearca sa fi calma pentru piticul tau, nu te mai stresa asa tare cu casa (zic eu care imediat ce adoarme manzul ma pun pe spalat vase, facut mancare, hranit bunica, hranit catei, aspirat, spalat rufe... Uneori cand nu vrea sa doarma si mie imi sta pe cap o chestie de facut, il pun in wrap si facem impreuna )
Si eu sunt singura toata ziua cu manzul meu, doar seara dupa 20 vine si sotul si ma ajuta pana pe la 24. El lucreaza si sambata asa ca doar sambata noaptea poate sta mai mult si atunci ii las LM la bibe si preia 1-2 mese de noapte si mai leg si eu ceva somn.
La mine e rau ca nu reusesc neam sa dorm peste zi. Asa ca nu recuperez deloc somnul pierdut noaptea .
sugubina spune:
Sashenka vai asa devreme tre mers la Dragonu?! Cand i-oi zice la Pufi ma ia la fuga!
Olgutzika merci de link, fuarte util
Deci esti in priza cu puii..Mda si eu..cand nu ma latra fug la buc sa pregatesc cina, si tot ma intrerup. Da deh asta e. Nu iti zic ca cand a venit odata cumnatela ca eu sa pot gati au fost super ingerase, nici un urlet, nimic.! Au dormit la greu la ele in pat de mi-a stat numa in cap. Si eu nu suport sa stea nimeni lg mine cand gatesc.
lorin7774 cu deochiatu va povesteam ca si eu am patit.Am citit ce a zis Crisuletu odata sa zici un descantec: inainte sa pleci de acasa"Cum ma deochi eu la calcai asa sa se te deochi si tu". Nu iti zic ca a mers???
De ex le-am dus la mama acas, si bunicamea mereu ca ce frumoase, ce dulci..dinastra. Si am aj cu ele acas si latrau de zici ce-i asta! Erau hranite,. schimbate..NIMIC nu le oprea.
Si cand am fost cu ele la servici unde le-a vazut f multa lume, inainte sa intram am zis chestia asta..Au fost ingerase dupa! Deci eu una cred in asta.
Rala nici noi nu avem program fix fix so nu esti incapabila!! Tu esti cea mai buna mama pe care o poate avea bebe tau, si nu lasa pe nimeni sa iti zica altfel!
Amelia asa e cu sanu celalalt curge. Pune un tampon de san, nu te vei mai uda. Eu asa fac si cand ma mulg si cand suge doar o bebe.
Noi putem face bae si cu burtile goale, chiar daca e la colaci sau in cadita mica.Asa mult le place balacealaaaa
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna