Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
sashenka_h spune:
vad ca nu mai este nimeni pe aici. eu am spalat, masat, hranit si culcat copii si mai aveam chef de vorba . dar ma duc sa bag cornul in perna daca nu mai este nimeni. ne vedem dimineata
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sugubina spune:
haHA tare haioasa povestea cu Iustin!
Si eu culcai ratza mea-pe Ilincuta si acu o mai ard putin paici. Ah ce zi buna a fost azi!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
Leeloo21 spune:
fetelor va pupam pt o saptamana ..mergem la munte si nu stiu cat am sa apuc sa mai intru! sper sa aveti zile frumoase!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 29+
nasterea in apa
pozici dragute
Leeloo21 spune:
fetelor va pupam pt o saptamana ..mergem la munte si nu stiu cat am sa apuc sa mai intru! sper sa aveti zile frumoase!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 29+
nasterea in apa
pozici dragute
lorin7774 spune:
buna dimineata
raportam ziua de ieri incheiata fara alte incidente
de azi dimineata ma chinuie talentul rau am vazut pe un site niste marturii in forma de rochita, crosetate si m-am apucat de crosetatce, eu nu stiu sa dau de doua ori din croseta sa fac o rochita? se para ca nu, ca nu-mi iese nicicum modelul ala;
dar am reusit sa fac din croseta o rochie mulata, cu volane jos; pana la urma, ce conteaza modelul ?!
cre'ca am luat-o rau pe aratura; dar mi se pare aiurea sa dau 10 lei pe o chestie pe care am facut-o in 15 minute cu mana mea
lorin7774 spune:
fetele, cum se aseaza la masa de obicei ? cate o marturie la fiecare persoana, sau cate una de familie ?
sa stiu cate trebe sa crosetez
vai...dupa masa vine popa la festanie, casa mea o ia la fuga si mie imi arde de crosetat!
fug
va pupacesc
inacat spune:
Super site-urile cu chestii pentru bebei. Poate reusesc si eu pana luni sa ma uit cu atentie si sa ma hotaresc pentru cateceva.
Pe 26 manzul meu a facut 2 luni si a fost o zi minunata. Dar noaptea... si ziua urmatoare...
De obicei noaptea doarme de la 12 cate 2 ore cu trezit doar pentru papa si somnic iar. La 6 avem 1 ora de stat alerti si apoi dormim iar de la 7 la 8.30 si apoi incepem ziua cu 1-1,5 ore somn intercalat cu 1-1,5 ore trezit.
Ei bine, in noaptea din 26-27 a fost jale. A adormit tot la 12, dar s-a trezit dupa 1 ora in urlete si apoi toata noaptea a fost cu reprize de somn de 15-30 min., max. 1 ora.
La 8 dim. eram cheauna, ma apucase plasul peste noapte, eram umflata si de plans si de nesomn.
Si mi-a fost mila sa-mi trezesc barbatul sa ma ajute .
Ziua a continuat in acelasi ritm. I-am bagat toate medicam. pt. colici pe care le aveam in casa, eu am baut kile de ceai si abia, abia s-a linistit.
Culmea, dimineata a venit kineto si eram incantata ca masajul il va relaxa, baia il va adormi... Aiurea, a plans la masaj, a plans la scufundari... dupa aceea a dormit doar 40 min. si am luat-o de la capat.
Seara a venit pediatra.
Bineinteles s-a pus pe plans cat l-a invartit, pipait, ascultat, cantarit (5110 g), masurat (57,5 cm) si punctul final, vaccinat. D.p.d.v. al dr. este perfect sanatos. Colicii trec cu multa rabdare...
Azi noapte a fost un inger . A revenit la programul normal, dar eu nebuna, il verificam din ora-n ora sa vad daca are febra. Pana acum totul e bine.
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h heidi hai sa-ti povestesc o faza tare.... ma uitam la pozele cu tudor bineanteles cu sasha in cap si iustin in brate si sasha incepe -(sasha) IA, IA,IA (asa ii spune el lui horea) - eu - mami nu este horea este bebe tudor -sasha - IA IA -iustin- nu vezi sasha ca nu este horea ptr ca horea are colacel albastru iar asta este galben -sasha - bebe -iustin - dar cine este acest bebe -eu-este tudor andrei, mami -iusti -vai ce nume frumos - eu - iusti dar iti place mai mult numele de tudor sau horea??(am vrut mult timp sa-i punem numele de tudor) -iusti-mami dar nu te superi dar imi place mai mult numele de tudor -eu -???? - mami dar cand mergem sa-l vedem pe tudor iar de atunci am ramas blocata Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
va astept cu drag oricand vreti sa veniti sa il vedeti pe tudor, mai ales ca si lui ii plac musafirii si nu mai plange de burtica. Intotdeauna e cuminte cand avem musafiri sau cand mergem la plimbare...
Un pt tine si cei trei baieti ai tai.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
heidy spune:
Si ... buna dimineata tuturor.
Bebele meu incepe sa doarma mai mult!!!A dormit aseara de la 22 la 3.30..Doamne ajuta sa inceapa sa doarma asa ... 5 h legate..
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE