Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 intrebare: bebeii vostri au mom cand dorm si dintr-o data se sperie si inceop sa urle ca si cum ar avea un cosmar? sau stau linistiti si dintr-o data tresar? pmine ma cam sperie episoadele astea si nu stiu de la ce sunt si ce sa fac sa nu le mai aiba Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010) |
asa fac toti bebeii, al meu tresare de zici ca e electrocutat
bebelu86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anya2010
asa fac toti bebeii, al meu tresare de zici ca e electrocutat Ana, mami de viking Gabriel (6.11.2010) Minunate sunt lucrurile tale Doamne! |
daaa exact asa face.
multumesc mult de tot tuturor pt rasp.
Dana, Anymona, multa sanatate ursuletilor
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
heidy spune:
citat din mesajul lui Lidia_P al meu a urlat in dimineata asta de cred ca au auzit si vecini, aparent fara motiv doar vroia in brate dupa care se plictisea si in brate si incepea sa tipe iar, puteti sa imi spuneti mama degenerata dar in momentele alea imi venea sa il arunc pe el sau sa ma arunc eu de la balcon .... noroc ca nu avem balcon acum l-am impachetat si l-am dat afara si doarme de vreo ora si am apucat sa fac si eu ceva treaba dar nu prea multa Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag Lidia, fix asa am patit si eu. Nu mai pot. Uneori simt ca nu mai rezist. Si noi am iesit la plimbare si a tacut si a dormit. Cum am intrat in casa.. am cam luat-o de la cap. |
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
bebelu86 spune:
a luat cineva ceai de la plafar colicalm? cum il dati lu bb?
heidy spune:
Imi da si mie cineva PM cu detaliile kinetoterapeutei? Poate dc incepem sa facem gimnastica si masaj se mai linisteste ...
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui bebelu86 a luat cineva ceai de la plafar colicalm? cum il dati lu bb? Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010) |
Bebelu, eu i-am dat Deliei, am vazut imbunatatiri, in sensul ca nu mai strangea asa din picioruse. Faceam 50 ml de ceai si ii dadeam dupa infacol/sab simplex, caci altfel nu-l accepta, el nefiind dulce. A avut efect la ea. Acum nu-i mai dau ca nu cred ca mai are colici.
sugubina spune:
alexa1985 am vazut pozele cu printesa ta la botez ! Ce frumoasa eee! Felicitari mamico! Are cercei ca Puficele, numa ca ale mele au doar o pietricica diamantie.
geniusamb avem botez in aceiasi zi. Auzi da costumu nu se ia de catre nas? Sau mergeti impreuna? Ca eu asa pricepusem. Sau se imbraca cupilu alfel de dupa botez nu in rochita aia festiva?? Fetele help ca sunt in ciata.
Eu nu o sa am cine stie ce tinuta pt ca vom fi 20pers - doar familie; o sa ma imbrac in pantaloni stofa si o sa imi iau o bluza mai festiva noo.
Numa pe rochie de gala nu mai dadeam bani..Si asa ma ia cu gruaza cand ma gandesc cat o dura pana vine indemnizatia. Imaginati-va ca azi am termenat cele 126z si NU am primit inca de la HR adeverintele...Stau dupa fundu looor.
lorin7774 haha ce haios povestesti tu! E asa stresant cand se aduna tuate..cupilu urleaza, mancarea e pe foc, te ia cu o agitatie asa de nu faci nici una bine.
Cat credeti ca mi-a luat ieri sa fac ficatei cu ciuperci la cuptor? Doar vreo 3h, pt ca am fost sola cu Puficele si am avut discoteca non stop. Tacea una, incepea alta..Maraieli, latraciuni..kk cis, lapte..Mancarea imi lua cam max juma de ora cu bagat la cuptor; da asa pac taiam ciuperci, pac lapte lu Maruta, taiam ceapa, se auzeau urlete, opreste-te si vezi ce e..si tot asa.Can le-am pus la cuptoir am zis ca nu se poate VICTORIE AM REUSIIIT!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
sugubina spune:
Fetele v-a dat pediatru la careva sa dati la bebe Infant Formula? (sunt vitamine, solutie naturista lichida).
AnaO si Crisuletu nu mai ne scrieti? Sper ca sunteti bine. Venit cu vesti de bebei!
Azi am avut musafiri, si fetele mele parca au stiut si au fost super super cuminti!! Adica ma refer fata de ieri cand va povesteam ca am avut spectacol continuu, azi doar planset de papa, apoi liniste:stateau in patut si se uitau la carusel, dadeau din maini, se uitau una la alta; ILinca a a dormit pe mana sorsi.Au stat si in brate la vizita si au ras la greu! Sper sa nu avem scandal diseara.
Maine vine mum ca noi sa mergem la pta si sa putem gati ca e frigi gool!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
bebelu86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
Bebelu, eu i-am dat Deliei, am vazut imbunatatiri, in sensul ca nu mai strangea asa din picioruse. Faceam 50 ml de ceai si ii dadeam dupa infacol/sab simplex, caci altfel nu-l accepta, el nefiind dulce. A avut efect la ea. Acum nu-i mai dau ca nu cred ca mai are colici. Mami fericita de 2 |
mersi mult
sashenka_h spune:
heidi hai sa-ti povestesc o faza tare.... ma uitam la pozele cu tudor bineanteles cu sasha in cap si iustin in brate si sasha incepe
-(sasha) IA, IA,IA (asa ii spune el lui horea)
- eu - mami nu este horea este bebe tudor
-sasha - IA IA
-iustin- nu vezi sasha ca nu este horea ptr ca horea are colacel albastru iar asta este galben
-sasha - bebe
-iustin - dar cine este acest bebe
-eu-este tudor andrei, mami
-iusti -vai ce nume frumos
- eu - iusti dar iti place mai mult numele de tudor sau horea??(am vrut mult timp sa-i punem numele de tudor)
-iusti-mami dar nu te superi dar imi place mai mult numele de tudor
-eu -????
- mami dar cand mergem sa-l vedem pe tudor
iar de atunci am ramas blocata
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)