Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
beatrice75 spune:
Ramane ukparty?la cine se trimite PM?La Simonique?
Pt cele interesate, Humana Milckzucker va fi scos dupa piata romaneasca, nu se va mai importa.
anymona spune:
Dana, valorile astea s-au modificat fata de cele din ziua externarii? noua nu ne-a dat sa mai facem analize de sange. Cica, dc nu pare nimic in neregula, pana la 1 an nu mai facem avand in vedere ca analizele din ziua externarii sunt in parametrii. Luam totusi fier haussman din ziua 60 pt ca prematurii sunt predispusi la anemie. Acu ma intreb dc nu ar fi bine sa refacem si noi analizele astea
Noi vom face primul control neurologic peste 2 sapt pt ca asa ne-a zis pediatra...pe la 3 luni jumate - 4. vom merge la un dr neurolog de la medicover pt ca acolo avem abonament. Vad ca tu i-ai facut deja un control. Am mai zis io...se pare ca dr astia au facut facultati diferite!!!!
Eco TF facem si noi din 2 in 2 luni pana se inchide.
Aparat de vibromasaj am din acela cu centuri. Caut acum un link si il pun sa-l vezi. L-am luat acum 5 ani dupa ce am nascut-o pe Clara. L-a mine chiar a functionat
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
lorin7774 spune:
deci, am avut o zi tare interesanta....
mai catre dimineata am vrut sa fac un papricas de pui si am uitat ceapa calita pe foc...ca s-a ars ceapa, n-ar fi prima data; dar am ars cratita rau de tot, iesea fum de la mine ca de la incendiu, a vrut o vecina sa cheme pompierii ca nu stia ce se intampla
mai catre amiaza, ma duc la bubulina ca maraia si o gasesc cu kk iesit din scutec dar nu o pata, cum s-a mai intamplat...avea cacut pe spate pana la gat, inclusiv pe coate era murdara; pregateste venita,cara de ea, fa baie copilului singura
maine fac festanie la casa
si acu fug, ca am alta tura de mancare pe foc; poate o rezolv si pe asta
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Anymona, ce aparat de vibromasaj ai? Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
asta: http://www.google.ro/m/search?site=images&source=mog&gl=ro&q=aparat%20vibromasaj#i=3
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
Vasari spune:
Anymona, uau, ce eficienta ai fost!! Eu am ramas singura si imi folosesc timpul sa discut pe yahoo, sa scriu mailuri si sa va citesc. Mi se pare cea mai buna investitie pt psihic.:))
Dana, Anymona, multa sanatate puilor, va tin pumnii!
Alexa, v-am vazut si comentat, felicitari pentru micuta crestina!
Olguta , numai mamele ar putea aprecia asa tare asta.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
danaint spune:
Anymona, in ziua externarii hemoglobina era aproape de limita de jos, insa in interval normal. Acum e sub un pic. El insa a avut anemie severa primel 2 zile, din cauza icterului.
Trombocitele ins erau scazute sub limita in ziua externarii (cred eu de la anemie) Acum sunt peste
Noua nu ne-a dat fier am intrebat expres, mi-a zis ca nu e necesar, ca vedem dupa analize. Mai bine ii dadeam!
misticgirl spune:
Hello,
Ce faceti? Mai am de citit acest capitol, am tras chiului de luni pana astazi. Nu am stat o clipa, bebe nu ma lasa sa fac nimic, plus examene, proiecte, copil mare la aniversarile colegilor etc
Acum bebe e afara cu mama, am ramas singura de 2 ore, sa mai lucrez la proiecte (mai am doua).
Revin curand, acum incerc sa profit de liniste!
sunset_zuzi spune:
lorin pana la urma a adormit dupa vreo 2 ore in care eu mai aveam putin si mergeam in genunchi cu ea in brate ...tie iti doresc bafta sa termini ziua cu bine
lidia sa stii ca nu esti singura si pe mine ma apuca disperarea cateodata si imi vine sa fug in lume ...si o mai cert cateodata cand cedez dupa ore si ore de plimbat noaptea prin casa ..recunosc cedez iar bietul copil se uita la mine ce balmajesc eu acolo si ma ignora ce o zice in mintea ei "asta e nebuna"
La multe lunite celor ce se sarbatoresc azi
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
simonique spune:
beatrice pana acum doar Elfica si-a mai facut lista cu ce vrea si ea a optat pt UKPartyShop, eu am lista si de pe un site si de pe altul , tu de pe care ai prefera?