Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

fetele, cum se aseaza la masa de obicei ? cate o marturie la fiecare persoana, sau cate una de familie ?
sa stiu cate trebe sa crosetez

vai...dupa masa vine popa la festanie, casa mea o ia la fuga si mie imi arde de crosetat!

fug

va pupacesc

_

LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O

Eu stiu cate o marturie de persoana.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

inacat cunosc atat de bine scenariul... de aceea te inteleg perfect. Si pe mine noaptea ma apuca plansul si toate gandurile de deznadejde ca nu voi apuca prea curand sa ma odihnesc un pic. Ziua ma mobilizez altfel...

Eu sunt cam suparata: cel mare s-a trezit azi noapte cu voma si nu stiu de la ce. Acum s-a dus cu sotu' la medic sa vedem ce si cum. El era mucios de cateva zile dar in rest nik. Uof, sper sa nu fie nik si sa nu ia si cel mic ceva, ca tare cred ca e un pui de crocobaur adus de la gradi unde f multi copii sunt bolnavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

...aaa, si dak te hotarasti la ceva de pe site-uri te astept cu un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Simonique, ai grija ca asa a debutat la noi toti raceala asta. Mai intai cu voma si de abia apoi ne-a luat cu chestiile specifice unei raceli. La bebe s-a transformat in bronsita. Sotul se ruga de mine sa fac test de sarcina ...ca nu vroia surprize, asa de rau m-am simtit si vomam toot.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Multumesc. Deci ai fost si la 2 luni. Eu nu i-am facut pana acum, dar voi merge si eu desi nu mi-a recoamndat nimeni.

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Ce probleme la nastere? Pentru ca a fost mic de greutate? Eu nu prea mai stiu ce s-a intamplat dupa ce am nascut.

Citat:
citat din mesajul lui danaint

La multi ani Sandra si David!! Au facut bebeii nostri 3 luni A trecut tare repede timpul, nu imi vine sa cred, mi se par momentele din spital atat de aproape, parca ieri au fost

Eu sunt cam amarata acum, nu prea sunt in toana festiva. Azi mergem la neurolog (din cauza problemelor de la nastere tb monitorizat pana la un an!), si i-au iesit si rez analizelor de sange, si nu prea imi plac Maine mergem din nou la pediatra, sa vedem ce zice de ele...

Ana, ce mai faci? Sper ca esti bine...

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010

Da, a avut retard de crestere pe fondul lipsei de lichid amniotic. Si dupa nastere a dezvoltat icter agresiv, care a necesitat in a doua zi de viata o operatiune de schimbare de sange.

Noi am mers la primul consult la drAxente, la Euroclinic. Acum insa am primit recomandari foarte bune pt dr Burloiu. Mergem la ea la Sanador (e langa casa), nu la spital, vine aici o zi pe saptamana - joia. Noua ni s-a recomandat la 2 luni consultul neuro, si din 2 in 2 luni si eco de fontanela, pana se inchide.

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Mergi la inceput

Exista si o chestie asemanatoare de la Milupa.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ramane ukparty?la cine se trimite PM?La Simonique?
Pt cele interesate, Humana Milckzucker va fi scos dupa piata romaneasca, nu se va mai importa.

Mergi la inceput

Noi luam fier cate 2 picaturi din ziua 20 cate 2 pic de 2 ori pe zi, iar de la 3 luni cand am fost la Stanciu, luam cate 3 picaturi de 2 ori pe zi.

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Dana, valorile astea s-au modificat fata de cele din ziua externarii? noua nu ne-a dat sa mai facem analize de sange. Cica, dc nu pare nimic in neregula, pana la 1 an nu mai facem avand in vedere ca analizele din ziua externarii sunt in parametrii. Luam totusi fier haussman din ziua 60 pt ca prematurii sunt predispusi la anemie. Acu ma intreb dc nu ar fi bine sa refacem si noi analizele astea
Noi vom face primul control neurologic peste 2 sapt pt ca asa ne-a zis pediatra...pe la 3 luni jumate - 4. vom merge la un dr neurolog de la medicover pt ca acolo avem abonament. Vad ca tu i-ai facut deja un control. Am mai zis io...se pare ca dr astia au facut facultati diferite!!!!
Eco TF facem si noi din 2 in 2 luni pana se inchide.

Aparat de vibromasaj am din acela cu centuri. Caut acum un link si il pun sa-l vezi. L-am luat acum 5 ani dupa ce am nascut-o pe Clara. L-a mine chiar a functionat

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

fetele, cum se aseaza la masa de obicei ? cate o marturie la fiecare persoana, sau cate una de familie ?
sa stiu cate trebe sa crosetez

vai...dupa masa vine popa la festanie, casa mea o ia la fuga si mie imi arde de crosetat!

fug

va pupacesc

_

LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O

se dau pe familie, cel putin eu asa am dat si asa am si primit....unde era cardul de masa cu numele familiei eras si cadoul

ce bine ca stii sa crosetezi, vreau si eu

heidi esti o draguta dar crede-ma ca nu vrei sa venim pe la tine cu tot poporul , multumim de invitatie

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Unde faceti eco la fontanela?

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Dana, valorile astea s-au modificat fata de cele din ziua externarii? noua nu ne-a dat sa mai facem analize de sange. Cica, dc nu pare nimic in neregula, pana la 1 an nu mai facem avand in vedere ca analizele din ziua externarii sunt in parametrii. Luam totusi fier haussman din ziua 60 pt ca prematurii sunt predispusi la anemie. Acu ma intreb dc nu ar fi bine sa refacem si noi analizele astea
Noi vom face primul control neurologic peste 2 sapt pt ca asa ne-a zis pediatra...pe la 3 luni jumate - 4. vom merge la un dr neurolog de la medicover pt ca acolo avem abonament. Vad ca tu i-ai facut deja un control. Am mai zis io...se pare ca dr astia au facut facultati diferite!!!!
Eco TF facem si noi din 2 in 2 luni pana se inchide.

Aparat de vibromasaj am din acela cu centuri. Caut acum un link si il pun sa-l vezi. L-am luat acum 5 ani dupa ce am nascut-o pe Clara. L-a mine chiar a functionat

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

inacat si la noi la fel. ieri nu dormmisem decat 3 ore in 24 de ore si nu legate, contam pe sot cand vine de la servici sa-l preia o ora ca sa ma refac si eu, lucru care nu s-a intamplat si la fel imi venea sa plang de obosita. de la 12 noaptea la 2 m-am plimbat incontnuu cu el in brate si cantam , am facut carare. e singurul lucru care il linisteste.la un moment dat l-am pus pe canapea ca sa ma duc la baie si pt o secunda am atipit , in mers si am dat cu capul de usa.

off bine ca vine weekendul poate reusesc sa dorm si eu macar 2 ore legate

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput