Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 28
anamariame spune:
Floric, dar eu nu am niciun secret...am insa o mentiune de facut. Ieri ai mancat mult prea putin. In locul tau eu scoteam banana si mancam ceva mai multe portocale, mere etc.Si legume din greu.Ideea e ca tu acum esti incantata, ai un start in forta, dar daca nu mananci cat de cat echilibrat, in cateva zile te apuca o depresie si iti bagi picioarele in dieta. Chiar daca tii regim, nu trebuie sa te sacaie non stop senzatia de foame.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Bravo, Anaan!Baga somn, ca daca dormi, sigur nu mananci!
Gianina, de cand ai zis ca ai facut paine cu cartofi, ma tot tin sa iti cer reteta exacta, dar acum m-am apucat de dieta, asa ca nu o mai vreau momentan. Dar tine-o pe-aproape, ca nu ma tine mult
Ana-Maria, mami de
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Bravo, Anaan! Baga somn, ca daca dormi, sigur nu mananci! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Aia era si ideea!
De azi vreau sa ma apuc si de putina miscare, mai intai pedalez pe bicicleta ergonomica ( asta-i pe post de cuier, momentan
Floric spune:
Ana, iti dau dreptate despre cantitatea alimentelor. Insa chiar nu mi-a fost foame. Doar aseara dupa ce am venit de la sala. Si chiar cand mi-a fost foame peste zi, mancam pomelo sau potocale. Dar chiar nu m-am simtit batuta de foame...sper sa ma tina cat mai mult.
Maine mananc salata de varza (murata ca alta n-am, varza cruda imi face rau la stomac) cu gogosari, castraveti murati, ciuperic conserva, masline. Daca m-ai aveti idei mai bagati. Lista este deschisa...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Anaan ..mai intai pedalez pe bicicleta ergonomica ( asta-i pe post de cuier, momentan |
la mine a fost IDEALA pentru posete
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Floric spune:
Ana, chiar nu m-am simtit amenintata de foame. ieri nu mi-a fost foame decat dupa ce am venit de la sala. Si atunci am mancat o portocala. Peste zi cand mi-a fost foame am mancat pomelo si portocale. Pana ma saturam. Cred ca am cam 4-5 mese pe zi.
Maine am salata de varza (murata, ca aia cruda imi face rau) si gogosari, castraveti murati, cu ciuperci si msaline. daca vreti mai dati idei cu ce sa completez salata.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
anamariame spune:
Outch, Floric, eu nu as putea manca ce ai insirat tu acolo, nici macar intr-o salata
De ce nu incerci cartofi fierti cu masline, gogosari si praz?
Bine, fara praz, daca o mananci la birou. Dar poti pune frunze de salata. Astept confirmarea de la Ilinca! Cred ca o incerc si eu maine!Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Revin cu o precizare pt Floric, mi-e lene sa editez. Cartofii mai degraba tin de foame decat varza murata cu gogosari.Ana-Maria, mami de
simplyana_m spune:
| citat din mesajul lui Floric Dyana, eu lactate am d-alea "sanatoase", bio de la botul calului cum s-ar spune. Adica branza de oaie dar de la stana luata direct din kuru oii, lapte de vaca luat direct din tzatza vacii...intelegi voi. Doar iaurtul este cumparat ca mi-a lene sa imi fac. Ok. Mada...scuze. sa mai facem lista o data, cu rugamintea ca fiecare si mai ales cine doreste sa se treaca acolo cu manutza sa. Lista vedetelor de top: Eu (inca ma plsez in cap de lista...caci stiu eu de ce) Monica (iti acordam clementa caci ai familie grea de intretinut) Dyana (fie si pe zile, nopti...important e sa iasa bine) Pisilica (Hai ca poootttiiii) Anaan (nu te fortam ci te asteptam) Ana Maria (sa ne mai impartasesti din secretele tale) Ina (eu una zau ca nu stiu ce vrei sa slabesti dar hai...pentru diversitate) In asteptare: Gianina (daca mai ai zile d-astea sarbatoresti...ma las si eu de meserie...caci tentatia e mare sa imi insotesc colegii la masa Oli (la ea...chiar nu ma duce capul ce ar putea slabi) Ca tot vb voi zilele trecute. Am constatat ca si eu am burta ceea ce inainte de nastere, chiar daca eram grasana nu aveam burta. Nu stiu daca intelegi exact ce vreau sa spun. dar se pare ca acei colacei nu se duc daca tin eu sau nu regim ci ...doar cu sport. Si doar sport la greu nu asa cate o ora, doua. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |

Floric, pe Mada tot n-ai trecut-o in lista!
http://www.lucamic.blogspot.com/