Ghiocei de Martie-Aprilie***300***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,

Vad ca se discuta despre slabit asa ca ma bag si eu ca masca-n lapte.

Eu am inceput sa tin o cura de la mijlocul lui decembrie.. Intr-o luna si jumatate am slabit 3 kg si jumatate, dar recunosc ca am mai pacatuit de sarbatori.

Eu iau tarate de psylium de 2 ori pe zi (dimineata si la pranz) si seminte de in dimineata. Beau 2 litri de apa pe zi si incerc sa fac miscare, cat pot de mult. Nu tin o dieta anume, doar ca incerc sa nu mananc prajeli, grasimi, dulciuri (aici e greu) in general evit ce stiu eu ca ingrasa. Dar mai fac exceptii, recunosc.

Burta am si eu, ca am avut burta mare cu puiutii. Ma gandesc sa ma apuc de pilates.

Eu am inceput serviciul din ianuarie, copii stau cu bunica, dar asta stiti deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Vin si eu cu pt disociate! Eu nu ma bag, nici nu vreau sa slabesc, nici n-am experienta cu regimuri, n-am tinut niciodata. Dar pot sa va zic din cand in cand meniul lui Luca, el mananca disociat pe mese de la primii 2 dinti.

Intrasem de fapt sa ma laud ca Luca de ieri zice "cocoio", adica pocoyo! Nu mai respect regula cu 1 sapt, ca sigur nu mai zice peste 2 zile, si iar ramane nelaudat, ca de atatea alte nenumarate ori...

Multa sanatate bolnaviorilor!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

IUCAAAA , eu de doua zile ma tot gandesc la tine, ca nu stiu cum, cum ma sucesc, imi apare in minte sau imi intra in ochi nick-ul tau! Pupa puii si da o poza, ca ne e dor!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Edit: cand scriu Luca, cu l mic (luca), automat ma gandesc ca parca am scris iuca, cu i mare (Iuca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

iuca si pe tine si gemenutii dragi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Dada, confirm, la ziua de legume cartofii-s baza, aia-s cei mai satiosi. Dupa o salata cu rosii, ceapa, ardei, salata verde imi chioraiau matzele la o ora, da' cu o salatoaca de cartofi fierti+putin usturoi si varza murata langa...rezistam o zi intreaga.Deci da, ma gandesc ca merg cartofii fierti si cu praz si masline.
Iuca, felicitari pentru inceperea regimului! Eu regula cu baut multa apa o stiu, dar nu-i de mine, nu ma pot fortza sa bag atata apa in mine nicicum. Si vedeti ca 2 l e orientativ, chiar zilele trecute am vazut intr-o emisiune: ca nu-i totuna 2 l pentru o persoane de 1 m jumate sau pentru una de 1.80, deci se poate "ajusta" cantitatea. Pentru mine un pas maretz a fost candam renuntat la minerala, eu din '89 incoace numai apa minerala carbogazoasa am baut si mi-a fost extrem de greu sa renunt. Acum nici nu mai stiu de cand am trecut pe plata, cred ca de vreo 2 ani...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si io am mincat piept de ratza la gratar si niste matze afumate
deseara am in meniu somon salbatic.
salivez gindindu-ma la fructe si am ca o pelicula de grasime pe limba

am voe sa beau apa plata cu zeama de citrice?

somnul dupa masa ingrasa, da nu stiu cit de tare te-ai ingrasa nedormind, daca ai chef de rontait :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

nu ne face nimeni capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mais biensur ca ai voie apa plata cu zeama de citrice! Cu zeama de lamaie ar fi cel mai recomandat, eu am facut si cura cu lamaile, de 2 ori chiar; daca vreti v-o spun, dar pun "avertisment", nu e pentru suflete sensibile

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Chatonel, inca nu m-am culcat, am lasat sa treaca o ora si jumatate de la masa, sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

floric, uite o poezioara frumoasa pe care merge facuta gimnastica de inviorare(e preferata lui Andrei:)))
Daca vreau sa cresc voinic
Fac gimnastica de mic:
Trec in pas alergator,
Sar voios intr-un picior...
Ma opresc, respir usor,
Intind bratele si zbor!
Mamei sa-i fiu de-ajutor ...
Toata lumea e a mea,
Cind m-asez jos la podea!
Asta-i doar un inceput...
Ia priviti cit am crescut!
Daca vrei sa cresti voinic,
Fa gimnastica de mic!....

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput