Ghiocei de Martie-Aprilie***300***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mai fetelor eu nu tin disociatul ala pe zile... ca sincer oricat m-as chinui sa bag carnea goala....nu intra nici impinsa cu facaletul; asa ca eu carne am mancat aseara cu ardei gras; bine, imi e usor sa ajung la monti, ca dopar il cunosc extrem de bine, asa ca imi e cumva reflex sa asociez alimentele; si in plus am alta senzatie cand stiu ca pot sa manac 2-3 chestii odata, nu una toata ziua; daca mancat acelasi lucru toata ziua, va rog eu sa mancati mai mult, pentru ca stiu ca spre seara nu-ti mai vine sa bagi acelasi luycru si se face foamea... si scaderea asta brusca de calorii scoate fooarte bine apa din tesuturi si kg dispar rapid... dar se si intorc la fel de repede; uite cum baga ilinca un platou fain de legume multe... e super bine; sau in ziua de lactate nu mancati doar iaurt; mancati branza telemea, branza cu smantana, sana, iaurturi; daca le mancati integrale nu e regim Monti, acolo sunt interzise lactatele integrale; daca mancati zi de lactate... bagati cum puteti, dar neaparat si cu grasimi.
eu nu o sa ma cantaresc prea curand, probabilo abia cand o sa ma simt eu mai... usurica; pentru ca nu neparat nr de kg ma omoara, ci modul cum arata pe mine; la mine X-ul este un mare 75... si multa lume imi spune ca n-am cum, ca nu arat chiar de atat!!! ei bine, eu ma simt de 100.... si n-am ce-i face!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
In alta ordine de idei sa completam lista concurentelor:
Ina,
Anaan,
Ana Maria
Si sa stiti ca nu e corect sa nu marturisiti tot, pai la spovedanie spui toate pacatele pe care le regreti caci doar asa ele vor fi iertate...Nu umblam cu shomarlica...Deci...dati valoare X-ului Daca eu am avut puterea sa ma prezint care is cat poporul chinez si sunt convinsa ca nici una dintre voi (aspirante la ) nu se afla in situatia mea (ma refer la kg de dat jos).

No... si cand marturisesc surplus de kile imi dai cu skip? Trece-ma si pe mine acolo pe lista, ca azi m-am apucat de treaba.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

siu ca o sa ziceti ca-s nebuna dar pe mine ma strange in spate si cand vad scenele de bataie de la tom si jerry
de exemplu, mai tineti minte faza cand tom il bate la fund cu un plici pe bebele soricel gasit in cosulet?brrrrr....

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Da, mai Gianina, dar Jerry atunci se face foc si para si il razbuna pe ala micu'!!
Denisamada, "tzoashca" e o...carpa, inmuiata cum ziceam in tzuica sau- varianta light- in apa cu zahar; este suzeta "traditionala", care-l face pe copil sa tzoscaie la ea si sa se linisteasca/ adoarma. In "Ion" idioata aia de ma-sa lui Ion ii administra nepotului tzoashca "forte", cu tzuica. A si murit copilul ala pana la urma, daca va mai aduceti aminte

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ha, ha, Ilinca, la fel am vrut sa scriu si eu, ca am citit fratii K dar nu am retinut scenele astea. Acum as plange in hohote citindu-le.Eu am vazut Salt cu Angelina Jolie si sunt si pe acolo niste faze...dupa vizionare m-am dus langa Eva, care dormea dusa, si m-am pus pe un plans...am inceput sa o pup cu forta, iar ea si-a intins degetelele si a gemut usor. Pe cuvant ca nimic nu imi trebuie cand am asa o minune de copil, si nu mai stiu ce sa fac sa fiu sigura ca nu mi-o va lua nimeni niciodata.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Denisamada, "tzoashca" e o...carpa, inmuiata cum ziceam in tzuica sau- varianta light- in apa cu zahar; este suzeta "traditionala", care-l face pe copil sa tzoscaie la ea si sa se linisteasca/ adoarma. In "Ion" idioata aia de ma-sa lui Ion ii administra nepotului tzoashca "forte", cu tzuica. A si murit copilul ala pana la urma, daca va mai aduceti aminte

Aha... tzoashca zici.. nu mai tineam minte. Sa-mi fie rusine!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

ma bucur mult ca sunteti asa hotarate cu slabitul

cred ca e mai bina ca pana nu se ajunge la finish sa nu mai prezint meniul de la gradi, daa?
ca nu de alta dar tocmai vroiam sa va spun ce m-am amuzat cum infuleca (,)cu amandoua manutele desertul care... nu va spun in ce a constat

gata, sunt cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dyana, eu lactate am d-alea "sanatoase", bio de la botul calului cum s-ar spune. Adica branza de oaie dar de la stana luata direct din kuru oii, lapte de vaca luat direct din tzatza vacii...intelegi voi. Doar iaurtul este cumparat ca mi-a lene sa imi fac.

Ok. Mada...scuze. sa mai facem lista o data, cu rugamintea ca fiecare si mai ales cine doreste sa se treaca acolo cu manutza sa.

Lista vedetelor de top:
Eu (inca ma plsez in cap de lista...caci stiu eu de ce)
Monica (iti acordam clementa caci ai familie grea de intretinut)
Dyana (fie si pe zile, nopti...important e sa iasa bine)
Pisilica (Hai ca poootttiiii)
Anaan (nu te fortam ci te asteptam)
Ana Maria (sa ne mai impartasesti din secretele tale)
Ina (eu una zau ca nu stiu ce vrei sa slabesti dar hai...pentru diversitate)

In asteptare:
Gianina (daca mai ai zile d-astea sarbatoresti...ma las si eu de meserie...caci tentatia e mare sa imi insotesc colegii la masa
Oli (la ea...chiar nu ma duce capul ce ar putea slabi)

Ca tot vb voi zilele trecute. Am constatat ca si eu am burta ceea ce inainte de nastere, chiar daca eram grasana nu aveam burta. Nu stiu daca intelegi exact ce vreau sa spun. dar se pare ca acei colacei nu se duc daca tin eu sau nu regim ci ...doar cu sport. Si doar sport la greu nu asa cate o ora, doua.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Raportul de pranz: am mancat doua gratare de piept de pui cu mustar...mi-e cam foame drept sa spun, dar ma tratez cu apa si cu gandul la legumele de mai tarziu.

Dieta: eu o tin exact pe aia pe care mi-a recomandat-o Herr Komandant, ca mi se pare mai variata si mai omenoasa si-mi place sa gandeasca altcineva in locul meu!

Azi am fost dis-de-dimineata cu Andrei in Alba, la analize, acum e somnoros si cred ca ma bag la un cu el.

Mergi la inceput

floricule, luna februarie ma mine e plina de "chestii" din-astea
de aceea si sper in prima saptamana sa ma mobilizez ca dupa aia...
si nu de alta dar urmeaza luna martie cand trebuie musai sa fim niste floricele, nuu?

Mergi la inceput