Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 26
Floric spune:
Ai, mai Ela, nu ma teroriza si p emine cu Fratii astia. Eu am refuzat sa citesc astfel de scrieri de mic#259;. Stiu ca e o carte grea, dar cred ca greutatea e data tocmai de esenta povestirilor.
Cat despre nenorocitii aia de tineau copchilu p eolita nici nu vreau sa povestesc, ma infior numai cand trebuie sa scriu acum...Cazul este din judetul Braila (uimitor, nu
) dar doi parinti handicapati, retardati (si nu folosesc des astfel de caracterizari) care si-au omorat copilul de doar 3 ani si jumatate in chinuri de gen Fratii Kamarazov (il ardeau cu cuiul inrosit)...mai vreti detalii...eu am refuzat sa citesc tot articolul din ziarul local.

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Ilinca, pai vezi asta e diferenta de ...ciorba. Pai cine a spus ca eu mananc ciorba cu smantana si cu paine. Asta nu inseamna ca revin la ciorbe si tocanuri. Fii pe pace.
Fetele, mi-e un somn de crap. Nu mai ma pot aduna. Stiu e o consecinta a lipsei de mancare, pana se regleaza organismul.
astazi sunt la ziua de lactate...Un pahar de lapte cald imi trebuie la somnul care ma bantuie si sforai pana la 4.
Poze Raru
Poze noi
andiaroro spune:
Ba se slabeste f bine cu ciorba. Eu am bagat nu stiu cate
Nu cu paine si nici cu smantana ca prima avea gluten si a doua lactoza, dar musai cu carne( o bucatica mica acolo) si cu orez sau cartofi ca altfel peste o jumatate de ora iar m-ar fi apucat foamea. Si nu mai mult de 2 farfurii ca nu mai incapea.
Ca ciorba e excelenta, dar cu max o felie de paine si o juma de lingurita de smantana.(daca asa sunteti obisnuite sa o mancati)
Iar cu faza cu un kil de ciorba...Nu kilu ala e pb ca, naiba, mai mult de 2_300 calorii nu cred ca are, dar face, frate, stomacul larg cat un sac...Care sac la masa urmatoare trebuie umplut cu ceva si iaca cercul vicios.
Eu am slabit numai mancand ce-mi place (aproximativ, ca recunosc ca o branza mi-ar fi suras) si fiind tot timpul cu mesele si gustarile planificate...Apa chioara beam, dar asta nu o luam in calcul ca ma enerva ideea. Stiam ca pot oricand sa beau un ceai buuun si o cafea...
Si de un super ajutor sunt migdalele, alunele si nucile ca sunt f satioase la gustare. Ai mancat 10 seminte(nu mai multe) si nu mai nici o treaba 2_3 ore pana la salata![]()
chatonel spune:
valeu, Ela, ce povesti infioratoare citesti!! ce bine ca nu i-am citit pe fratii astia, desi i-am cumparat acu vreun an, cind v-am auzit pe voi vb despre carte cu o mie de laude ![]()
andiaroro, sigur ca ai dreptate si tu, cu ditai stomacu, da io beau la fel si de dimi, o stacana de ceai care are vreo 700ml
hmmm, ar trebui sa micsorez si cantitatea de ceai?
pisigri spune:
Ilinco, vrei raport?![]()
Ieri dimineata fructe, la prinz iaurt, seara ghiveci de legume cu salata verde.
Azi dimineata fructe, acu brinza, mai incolo...mai vad eu. Da ti-am zis, tre sa o tin strict acuma, ca daca incep cu exceptiile....tot intr-o exceptie o tin :)))
Ma bucur ca Sophiphi s-a "domesticit". Sper sa-ti vii si tu in fire
Fetele care m-ati intrebat de bona. Ilinca sta cu o verisoara de-a mamei, care s-a oferit (contra cost desigur). Tipa are undeva la 45-50 de ani, nu are copii si nu are experienta, insa mie mi se pare mamoasa. Plus ca lipsa de experienta o face f prudenta si imi place ca ma tot suna sa imi povesteasca ce au facut, sa ma intrebe chestii care poate par prostesti...dar mai bine asa decit sa faca cine stie ce timpenii de capul ei.
Mababei, tu cauti bona? Daca da, da-mi un MP.
Mai, eu de cind cu "aventurile medicale" ale Pisilincai, nu mai pot sa citesc nimic nimic despre copii bolnavi. Refuz sa ma si gindesc la asta, ma curpinde o stare de panica si disperare cumplite, efectiv simt ca trebuie sa o iau la fuga.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Tufete, eu am observat mai de mult ca mesajele nu sunt contorizate corect? Adica, daca scriu mai multe mesaje unul dupp altul, la distanta mica nu se insumeaza. Voi ati observat?
Poze Raru
Poze noi
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Obiceiuri bebelusesti stupide cu mine n-a aplicat maica-mea decat facutul "sarmalutza", dar sa stiti ca asta revine in moda, cica unii copii numai asa dorm bine, linistiti, ca intr-un "cocon", se simt in sigurantza etc. In rest am auzit de unele care si acum se mai practica in unele zone/ paturi sociale: - "tzoashca" cu tzuica ![]() - tzoashca inmuiata in cu apa si zahar Si nu-mi mai amintesc |
Ce-i aia "tzoashca"?
Si Adela se cerea la sac de dormit pana pe la vreun an si un pic (ca ma gandeam cu groaza ca vine caldura si cum mai bag eu copilul in sac... (i-am facut si unul de panza topita
Si pe mine ma infasau, dar se pare destul de larg pentru gustul "initiatilor", ca tin minte ca imi povestea tare amuzata o matusa cum m-a infasat ea "bine" la botez si mama s-a speriat, ca ma rupe... 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Avertisment: daca nu terminati cu povestile horror despre copii, eu nu mai dau p' aci!! Pai de-aia evit eu stirile, sa le gasesc aici?
(eu "Fratii Karamazov" am citit prin clasa a IX a, nu-mi amintesc scenele respective, cred ca nici nu eram tare impresionabila cand venea vorba de copii pe atunci
)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Floric Tufete, eu am observat mai de mult ca mesajele nu sunt contorizate corect? Adica, daca scriu mai multe mesaje unul dupp altul, la distanta mica nu se insumeaza. Voi ati observat? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
mai floricule, eu cred ca de la foame ti se trage de te-a apucat acum numaratul mesajelor
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Mada, v-am admirat tineri si romantici ...mie mi se pare ca tu esti neschimbata; de fapt, nici la Costin nu vad mari tranformari, in afara de disparitia misterioasa a mustacioarei , schimbari n-am vazut nici acolo, doar de stil, in rest: tinerete si acum si atunci. |
Si parte din podoaba capilara i-a disparut la fel de misterios!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

...mie mi se pare ca tu esti neschimbata; de fapt, nici la Costin nu vad mari tranformari, in afara de disparitia misterioasa a mustacioarei