Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 25
Ilinca_M. spune:
Chatonel, daca e ciorba de legume, chiar poate constitui o masa. Ideea e ca, mai ales la noi, ciorbele se fac cu smantana, carne...se baloteaza cu multa paine...ciorba fara paine n-are farmec, nu?:))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, m-AM TREZIT CU O HOTARARE!! Nu pun poze cu mine neagra pana nu pune Anaan poze cu blonda! Eeee, da' ce-i asta? :P Am avut un vis ultra-ciudat, cu forumiste, dar nu retin decat pe Anaan si Olishka, cu ele au fost in cea mai mare parte. Si cu copiii. Tot umblam printr-un centru de joaca. Alte amanunte nu va dau, c-o sa ziceti ca-s nebuna!! (ba, va dau unul: ne lasam mesaje cu creta colorata in fatza blocului, cum lasam mesaje pe forum!!! Coboram, citeam mesajul Olishkai si-i raspundeam tot acolo, pe asfalt, cu creta colorata!!! )Ce repede isi accepta copiii mamele, Sophiphi nu mai are nicio treaba cu mine, nici la trezire nu s-a mai mirat, mi-a zambit larg; e clar ca a fost shocul de moment, cand nu-si putea explica de unde a aparut femeia aia la noi iar cand mi-a auzit vocea cred ca era mai disperata: de ce are femeia aia vocea lui mami?!:))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Da, si eu am visat intr-o noapte forumiste, erau mai multe, dar eu pe Pisik si pe Costin, sot de Denisamada am retinut.
Eram sigura ca se va obisnui repede Sophiphi cu tine, ca doar esti "mama", cred ca si daca iti pui castraveti pe fata si te imbraci intr-un sac, tot mama cea mai frumoasa a ei vei fi

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
m_monique spune:
vin si eu la raport.
dimineata m-am cantarit si am constatat ca am 64 kg, nu 65 cu stiam.
la mine am vazut ca functioneaza: redus portiile, scos painea, cartofii si dulciurile. daca vreau sa tin un regim, ma gandesc numai la mancare, si devin frustrata.
ieri la pranz am mancat carnati la gratarul fara fum cu varza murata.
seara am mancat doar fructe.
azi fac sarmale, ca i s-a pus sotului pata. si promit ca voi manca doar 2, si fara paine sau smantana.
pentru restul am facut si ciorba de pui.
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. No, bravo, Ela, da' ce te asteptai sa-ti spuna calculatorul, ca esti grasana?! Stii ca la astea marunte NU se aplica principiul ala cu -10 kile fatza de greutate, ar fi dezastru, am arata ca niste copii de gradinita:))). Una e o femeie de 1.75 cu 65 de kile (e considerata chiar "solida") si alta e una de 1.52 si 42 de kile (e considerata Kylie Minogue, fiindca e chiar ea:)))) Tufetele cu regimul, veniti sa dati raportu'. ............................................... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Da, asa e
, si inca una "barbatii nu sint atrasi de schiloade, ci de femei active sportive". Are si el dreptate intr-un fel....Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Anaan spune:
Floricule, iarta-ma, inca nu-s pregatita de spovedanii complete!![]()
Ilinca, ciudat e ca, atunci cand am vise forumistice
- si am destul de frecvent! - nici tu, nici Olga nu lipsiti de la apel. Cine stie, om avea vreun forum nocturn?!![]()
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Chatonel, daca e ciorba de legume, chiar poate constitui o masa. Ideea e ca, mai ales la noi, ciorbele se fac cu smantana, carne...se baloteaza cu multa paine...ciorba fara paine n-are farmec, nu?:)) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
io chiar ciorba de legume fac, dar mincam cite-un kil la o masa, ca e fara piine si carne... si-ti spun klar ca nu se slabeste cu ea... insa ma intreb (si te intreb): de ce?
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Helooooooooou, dar cine a zis de cantarire zilnica?! Asta e precum cantarirea obsedanta a bebelusilor, poate fi o capcana! Sa nu va prind pe cantar mai devreme de 1 saptamana de la cura! Semnat: antrenor auto-proclamat dictatorial mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Asa Ilinca
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Salutare! Ave, antrenor dictatorial! ![]() Fetelor, nu ma omorati, dar inca nu mi-am facut poza . Azi insa o rezolv, ca doar vreau sa o vad pe Ilinca satena!![]() Herr antrenor dictatorial, am sorbit o sana. La pranz balotez gratar de pui. Intrebare: pot sa mananc si o salata verde cu gratarul ala (facuta cu lamaie) au ba? |

Eu zic ca poti sa mananci si salata cu gratarul, dar vezi ce spune Herr Komandant

Si eu astept cu nerabdare poze cu blonzimea capilara, caci in pozele de la Hilton am vazut o gramada de blonde, numai pe tine nu

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Gianina34 spune:
eu ma alatur grupului incepand de luni, pana atunci, ma mai destrabalez un picut
(de marti incoace, am in fiecare zi cate un sarbatorit la serviciu asa ca intelegeti cat trebuie sa ma sacrific
; sper ca saptamana viitoare sa nu fie nimini ca altfel e jale mare - eu simt aroma prajiturilor chiar daca stau cu usa inchisa la biroul meu, la al secretarei iar "evenimentul" se petrece la alt etaj
)
pana una alta , sa ne traiasca herr komandant
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Io am uitat sa ma alatur lui Anamariame in biciuitul fara mila a lui Floric pentru rele tratamente aplicate minorului Raru. Iaca: ![]() Astea cu pishu si kk "e" delicate rau, demersurile pentru operatiunea "olitza" trebuie facute finutz, nu cu strigate si scuturat copilul, caruia nu faci decat sa-i induci o stare de vinovatie, teama si rushine pentru chestii firesti. Cine stie ce motivatii o fi avut Rares sa se retraga in dulap la pishu, poate ati pus prea multa presiune pe el...sau poate nu-i placeau sandalele!!:P Pana la urma pricepe un caine sau o pisica unde tre sa-si faca nevoile si n-o sa priceapa un om?! Rabdare, rabdare, rabdare. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Asta cu olita si rele tratamente e un subiect delicat pentru mine. Aseara efectiv am bocit
, citeam "Fratii Karamazov" si unul dintre frati povestea patanii auzite de el, toate despre copii
Cum in Rusia sec.19 se biciuiau cu nuiele, cum la cotropire turcii omorau copiii in vazul mamei si smulgeau pruncii inca nenascuti din pantecul ce i-a zamislit, cum un copil a nimerit cu o piatra intr-un caine din haita de vanatoare a unui "stapan" de iobagi si acela a pus haita pe el si l-a sfasiat in vazul mamei. Iar ultima ce mi-a pus capac: o familie de oameni instariti, civilizati, culti, politicosi si omenosi cu toata lumea isi incuiau copila de 5 ani in WC in frig si intuneric pe motiv ca se scapa noaptea de pisu in pat si ca de ce nu se trezeste noaptea sa ceara la WC
Asta mi-a adus aminte si de stirea de zilele trecute cu un baietel care era torturat de maica-sa si amantul acesteia si tinut cate 5 ore noaptea pe olita

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)

)