Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 24
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro Noi ne apucasem de operatiunea olita mai intens, dar iar am amanat-o pana vine caldura, inca nu zice si face doar daca-l pun eu si nu tot timpul si normal ca mai face si pe el si se aduna mormane de rufe Am zis sa mai asteptam pana la vara, poate o sa inceapa sa mai zica si nu o sa mai fie problema nici cu imbracamintea. Pana atunci facem mixt si la olita sau wc si in pampers.Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Si noi la fel... Vara trecuta imi aducea olita si ma anunta cand vrea sa faca kk, sau dupa ce facea pipi. Acum s-a puturosit
Face doar daca il pun eu, olita stie pentru ce e (imi arata si in carte si spune "kaka"), stie teoria ca trebuie sa anunte inainte, dar imi rade in nasM_monique, felicitari pentru chilotei

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Anaan spune:
Cami, ma bucur ca ati facut vaccinul, o sa vezi ca o sa fie bine.
Pisikule, cum e Ana?
Mada, v-am admirat tineri si romantici
...mie mi se pare ca tu esti neschimbata; de fapt, nici la Costin nu vad mari tranformari, in afara de disparitia misterioasa a mustacioarei
. Am admirat-o si pe anamariame
, schimbari n-am vazut nici acolo, doar de stil, in rest: tinerete si acum si atunci.
Ilinca_M. spune:
Anaan, pana te pozezi tu ti se duce blondu' din par
:P
Raspunsul la intrebare: ideal ar fi sa nu amesteci grataru' cu salata, fie ea si verde. Pisigri, de ex, fata ambitzioasa, se abtine de la asa ceva. Asta ca sa te mobilizezi si tu ;). Daaar...nu e un capat de tzara, daca nu aluneca nicicum carnea aia fara 2 frunze de salata, nu e gaura-n cer. Stiu cat de gretzoasa e carnea fara nimic. Si io cand faceam disociat si aveam masa de carne o ungeam cu un pic de mustar iute (oricum, tot ce e iute accelereaza metabolismul).
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Anaan spune:
Ok, sefa, salata nein, mustar ja, s-a inteles!
Sa nu va asteptati la cine stie ce blond, e un saten deschis...doar v-am zis ca-i aproape blond!![]()
Ela78 spune:
Tufetelor, ghiciti cu ce se ocupa baietii mei? Sotul meu ii face masaj cu o chestie din aia de lemn, si Ianis se relaxeaza, la propriu
, geme de placere si cand sotul meu spune "gata sedinta!", Ianis Nu!Nu!Nu!, mai vrea
, seamana cu mine, daca ar fi dupa el si-ar angaja maseur cu norma intreaga![]()
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ilinca_M. spune:
Io am uitat sa ma alatur lui Anamariame in biciuitul fara mila a lui Floric pentru rele tratamente aplicate minorului Raru. Iaca:
Astea cu pishu si kk "e" delicate rau, demersurile pentru operatiunea "olitza" trebuie facute finutz, nu cu strigate si scuturat copilul, caruia nu faci decat sa-i induci o stare de vinovatie, teama si rushine pentru chestii firesti. Cine stie ce motivatii o fi avut Rares sa se retraga in dulap la pishu, poate ati pus prea multa presiune pe el...sau poate nu-i placeau sandalele!!:P
Pana la urma pricepe un caine sau o pisica unde tre sa-si faca nevoile si n-o sa priceapa un om?! Rabdare, rabdare, rabdare.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
chatonel spune:
ah, parca mi-au ramas niste teme nefacute:
_ vicii... pai cred ca am cam multe:
1. imi place sa beau cite o vodka, vin, bere (nu cu litrul la vodka, ilinca
, da la restul se mai intimpla 
)
2. fumez si tigari si "provocatoare de vise", la modul moderat ![]()
3. cit despre "pacatele antice", cred ca le detin pe toate: lenea, orgoliul, gurmanzeala, luxul, temperamentul coleric
- avaritia si invidia NU, din fericire
_ pt aniversarea de 2 ani nu am ginduri inca, mi se pare asa departeeee; in orice caz nu am chef sa fie o mie de copii acasa ca sa am dupa cine stringe ![]()
![]()
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, am traumatizat copila!!! Am comis-o!!! Mi-am luat o vopsea fara amoniac, ciocolatie, m-am vopsit, m-am uscat pe par si m-am prezentat fiica-mii. N-ati vazut voi urlete de disperare, plans isteric, degeaba i-am vorbit, ca-s mama; am luat-o-n bratze, s-a zbatut, a fuigit la tata'so s-o ia in bratze, se agatza de el...Doamne, ce rau a plans!!! Mi-am prins parul si mi-am pus caciula-n cap si asa si-a revenit. De juma de ora stau cu caciuloaia-n cap!!! Ce ma fac? ![]() (si maica-mea a zis ca nici de ea sa nu apropiu asa neagra!!:))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Stai linistita ca se duce la spalat, nu ziceai ca te faci cu nuantator? Vrem si noi poze sa te vedem "asa neagra"

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
chatonel spune:
Intrebare pt Ilinca: de ce ciorba nu e buna la slabit? Ca e doar "fiertura de buruieni" :))
Floric spune:
Raport mancare-sunca: Ieri am consumat doar fructe si ceai indulcit. Cantitati: o juma de pomelo, o banan#259; #351;i 4 portocale, 3 cani de ceai. Toate au fost asezonate cu o ora de aerobic.
Sefa, nu ma cantaresc pana sapt viitoare, miercuri dimi.
Eram precisa (ca marmota) ca o sa mi-o iau pe cocoasa...Rares s-a bagat in sifonier ca sa faca pisu doar pentur distractie, in nici un caz ca ar fi terorizat de noi ca nu zice cand ii vine sa faca pishu. Nu spun ca atunci cand face pe el fara sa anunte il aplaud dar nici nu ii dau in cap. V-am mai povestit ca ii spuneam pe ton bland (am mentionat ca sa nu dati iar cu pietre) ca daca mai face pe el ii dau pantalonii la nas. Si ce credeti...la urmatoare pishare, copilul ma anunta Mami, nash...Asa ca...s-a dus amenintarea mea ca el tot de distactie si ca fapt divres a luat-o.
In alta ordine de idei sa completam lista concurentelor:
Ina,
Anaan,
Ana Maria
Si sa stiti ca nu e corect sa nu marturisiti tot
, pai la spovedanie spui toate pacatele pe care le regreti caci doar asa ele vor fi iertate...Nu umblam cu shomarlica...Deci...dati valoare X-ului
Daca eu am avut puterea sa ma prezint care is cat poporul chinez si sunt convinsa ca nici una dintre voi (aspirante la
) nu se afla in situatia mea (ma refer la kg de dat jos). So...
Ca tot veni vb de emisiuni din tarile straine, pe Euforia este o emisiune, nu mai stiu exact numele, dar ceva de genul Imi place de mine goala...unde doambe plinute sunt aranjate, spalate si indemnate sa isi prezinte mandre trupul pe care il posed.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 

Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)