Ghiocei de Martie-Aprilie***300***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, m-AM TREZIT CU O HOTARARE!! Nu pun poze cu mine neagra pana nu pune Anaan poze cu blonda! Eeee, da' ce-i asta? :P
Am avut un vis ultra-ciudat, cu forumiste, dar nu retin decat pe Anaan si Olishka, cu ele au fost in cea mai mare parte. Si cu copiii. Tot umblam printr-un centru de joaca. Alte amanunte nu va dau, c-o sa ziceti ca-s nebuna!!
(ba, va dau unul: ne lasam mesaje cu creta colorata in fatza blocului, cum lasam mesaje pe forum!!! Coboram, citeam mesajul Olishkai si-i raspundeam tot acolo, pe asfalt, cu creta colorata!!!)
Ce repede isi accepta copiii mamele, Sophiphi nu mai are nicio treaba cu mine, nici la trezire nu s-a mai mirat, mi-a zambit larg; e clar ca a fost shocul de moment, cand nu-si putea explica de unde a aparut femeia aia la noi iar cand mi-a auzit vocea cred ca era mai disperata: de ce are femeia aia vocea lui mami?!:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata mamici de ghiocici

ayla - noi tentativele de laringita le stopam mai eficient cu homeogene doar cand e doar ragusita ii dau homeovox
multi printesei noastre

pisikule - ce mai face ana? ca am stat cu inima stransa se ieri de cand am citit necazurile voastre

nu mai stiu ce vroiam sa mai spun... poate ma trezesc cu cafeaua biancai

aaaa... cu gradinitele - e tare bine sa fie cat mai aproape de casa sa mearga ghioceii cat mai putin cu masina, din "vasta" noastra experienta
iar cu gerurile astea... ieri, de ex, cand am iesit din casa si pe scari in jos mi-a tot chitait de una de alta dar cand am iesit din bloc si a simtit aerul rece (-13 grade), a tacut instant; pana nu am intrat in gradi, nu a mai scos un sunet ca nici in masina nu era prea grozav
astazi, parca s-a mai obisnuit - mi-a cantat in masina dupa cantecelele de la radio

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

No, bravo, Ela, da' ce te asteptai sa-ti spuna calculatorul, ca esti grasana?! Stii ca la astea marunte NU se aplica principiul ala cu -10 kile fatza de greutate, ar fi dezastru, am arata ca niste copii de gradinita:))). Una e o femeie de 1.75 cu 65 de kile (e considerata chiar "solida") si alta e una de 1.52 si 42 de kile (e considerata Kylie Minogue, fiindca e chiar ea:))))
Tufetele cu regimul, veniti sa dati raportu'.
Chatonel, m-ai distrat cu alcoolu'. Dar nu te mai da mare, ca aia care au carat la gingie cu litru aratau la 40 ca la 80:))) Sau vrei sa spui ca bietul Dan Spataru era conservat? Poate doar Steve Tyler, dar cred ca nici pe el nu mi-as dori sa-l vad de aproape:)))

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Cami, vezi ca ROR-ul poate da reactii incepand cu ziua a 7 a, parca; sau a 10 a?...Am si uitat...Deci urmareste cam peste o saptamana si daca face febra sau ii apar ceva pete rosii, nu te speria, cica-s reactii normale la vaccin. Io blonda nu m-am facut niciodata acasa, mergeam doar pe mana coafezelor. Acum e prea tarziu, oricum, sa vad daca ma obisnuiesc cu culoarea asta, reactiile oamenilor etc si vad daca raman asa, daca mai schimb/ deschid sau daca in timp ma intorc in tagma blondelor.
Bianca, razi tu razi, da' io eram disperata si huzband ma tot fredona ca raman cu caciula-n cap pana iarna urmatoare:)))) Bai, atata disperare la Phiphi nu mai vazusem, ce-o fi fost in capul ei? Asa se agatza de cracii lui huzband de prca io eram cel putin dracu' (maica-mea nici acum nu ma suporta cu culoarea asta)

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata, tufete! Eu daca ieri nu am fost trecuta pe lista, am calcat stramb...am facut aseara pizza si am mancat. PRoblema e ca imediat dupa mi s-a facut foarte rau, am avut niste crampe atat de dureroase incat ma gandeam la pisigri cum povestea ea ca o sa se trezeasca la I Didn't Know I was Pregnant. Am vazut si eu o emisiune din asta si o tipa a ajuns la spital cu crampe groaznice crezand ca a facut indigestie, cand ea era de fapt in travaliu.Inca nu m-am cantarit, dar revin si cu acest raport.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Obiceiuri bebelusesti stupide cu mine n-a aplicat maica-mea decat facutul "sarmalutza", dar sa stiti ca asta revine in moda, cica unii copii numai asa dorm bine, linistiti, ca intr-un "cocon", se simt in sigurantza etc.
In rest am auzit de unele care si acum se mai practica in unele zone/ paturi sociale:
- "tzoashca" cu tzuica
- tzoashca inmuiata in cu apa si zahar
Si nu-mi mai amintesc

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Helooooooooou, dar cine a zis de cantarire zilnica?! Asta e precum cantarirea obsedanta a bebelusilor, poate fi o capcana! Sa nu va prind pe cantar mai devreme de 1 saptamana de la cura!
Semnat: antrenor auto-proclamat dictatorial

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Oh, nu, Ilinca, nu ma chinui, eu stiu ca tu te cantareai doar la dr, dar eu am cantar digital in baie, e tentaaaant. Oricum, am dat-o-n bara Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ilinco draga mi-ai luminat ziua
cand am inceput noi gradi la 1.4 ani micsu' s-a atasat egzact de miss care avea parul ca mine (coloare si lungime)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!
Ave, antrenor dictatorial!

Fetelor, nu ma omorati, dar inca nu mi-am facut poza. Ieri am terminat cu ucenicii mei doar pe la opt si ceva si sedinta foto mi-a iesit complet din cap. Azi insa o rezolv, ca doar vreau sa o vad pe Ilinca satena!

Herr antrenor dictatorial, am sorbit o sana. La pranz balotez gratar de pui. Intrebare: pot sa mananc si o salata verde cu gratarul ala (facuta cu lamaie) au ba?

Mergi la inceput