Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 22
Monnvas spune:
Da' tufetele care shed prin Titan nu zic nimic de gradi?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
anamariame spune:
Mi se rupe sufletul cand aud de puiuti terorizati de dr
Si Eva e unul dintre ei, acum e mai bine, parca, dar i-am luat zilele trecute o carte cu diverse imagini, iar ea e fascinata de pagina cu baietelul care merge la dr
si imi tot cere sa ii explic ce se intampla acolo.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
chatonel spune:
La Radio Erevan, un ascultator amarat din Romania intreaba:
- De ce trebuie sa strangem cureaua in perioada de criza?
Radio Erevan raspunde:
- De gat
cami_05 spune:
Hello fetele!
Am scapt de vaccin (priorix), Iulia plangea cand o consulta doctorita iar cand a intepat-o se uita la mine plangea si zicea bubuu,bubuuu. A trecut, acum daca o intreb ce i-a facut dr imi spune alo si imi arata spatele.
Ilinca, am ras de tine, nu te supara, ce ai patit cu vopsitul parului. Apoi draga mea numai vopsea asa scumpa vrei? La noi e un magazin cu produse profesionale (Wella, L'Oreal...) spune-mi ce vrei si iti cumpar si te faci tu acasa.
Novus, pupam pe Ada vorbareata 

denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Da' tufetele care shed prin Titan nu zic nimic de gradi? |
Dar zic alea din Doamna Ghica-Tei!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Mi se rupe sufletul cand aud de puiuti terorizati de dr ![]() Si Eva e unul dintre ei, acum e mai bine, parca, dar i-am luat zilele trecute o carte cu diverse imagini, iar ea e fascinata de pagina cu baietelul care merge la dr si imi tot cere sa ii explic ce se intampla acolo. |
Adela nu... ea iubi mami.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ayla21 spune:
Luana tuseste, cred ca face laringita. I-am dat homeovox si maine dimineata mergem la doctor. Toata iarna nu am avut probleme cu racelile. Maine e ziua ei. Si tati e plecat in delegatie. Foarte probabil sa nu ajunga inapoi pana vineri. Sunt asa suparata.
Pisik imi pare rau ca si voi aveti probleme. Multa sanatate Anei! 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
Succes la slabit
ambitie multa
si rezulate bune!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
chatonel spune:
Neata tufete!
Vin cu ceai cu lapte, vreti si voi?
Novus, mababei, oli, merci de primire 
Andiaroro, sanatate parizienilor bolnaviori 
Ayla,
multa sanatate Luanei mici si cirliontate 
Bianca2503 spune:
Neata,
Va dau eu cafeaua astazi.
ILINCA, am ras tare de tot la faza cu vopsitul. Mai ceva ca la aia cu cizmele mov:))